keď sa z akvárka stalo terárko pre morča, tak posledná preživšia rybička, čo tam predtým žila, skončila v takom pohári. A neviem, čo bola zač, ale bola malá
no mne napríklad niekto vravel, že rybky akváriové majú len niekoľkosekundovú krátkodobú pamäť takže nech je kdekoľvek, furt je to pre ňu niečo nové, kľudne ju aj do šálky daj a bude spokojná
gupky sú nudné, dívala som sa na ne rok, keď si plávali v akvárku na katedre - a určite v ňom nebolo viac vody tak asi by prežili, ale záleží aj od toho, či by sa im chcelo plávať viac vertikálne ako horizontálne a či tá fľaša má etiketu (ale ja by som ich tam asi nedala)
podstatna nie je hlbka ale plosna sirka dna..... ak drzis rybicku v malickej ""cele"" tak jej ublizujes
Ale urcite je to idealne pra mravciu farmu Kamos to ma.... je to haluz vidiet tie mravceky jak pilne pracuju..... to je 10krat organizovanejsie spolocenstvo ako su ludia
nechcem byt za nejakeho nemoralneho tyrana zvierat alebo co ale podla mna tej rybicke s mozgom velkosti spendlikovej hlavicky (mozno kusok viac) je absolutne suma fuk kde si plava. pre svoj dobry pocit jej tam hod nejake kamienky, burinku alebo kamaratku
rybky a karasy uz vobec nie nemozu byt v gulatom akvariu pretoze sa naspat do nich odraza echo nepamatam si presne ako to bolo vysvetlene ale jednoducho su z toho totalne na nervy ked tak mozno bojovnicu samca jedneho oni vydrzia aj s malo kyslikom a su celkom nenarocni ale tak tiez som za normalne nove akvarko
No, pokial nemas v umysle aj zavarat, tak by hadam aj vydrzala, len neviem.. nebude to tyranie? Jednej rybicke bude smutno. A pre tri, styri uz to moze byt trochu stiesnene.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
radšej si do toho rob kávu ako Egon Bondy!
Aký je rozdiel medzi tým či tá rybku bude v gulatom štylovom akvárku s priemerom 20-30cm,pripadne kockatom 30x40cm alebo v 6L zavaraninovej flaši?
a co sa tyka odporu k flasi - zrejme som ovplyvneny tym, co sa mi v detstve vravelo, ze rybka v gulatom onom scvokne
Ale urcite je to idealne pra mravciu farmu Kamos to ma.... je to haluz vidiet tie mravceky jak pilne pracuju..... to je 10krat organizovanejsie spolocenstvo ako su ludia
@27 precvič si vybrané slová po R....rIbka(ROFL)
tej rybke kúp akvarko