nemyslím, že ked clovek dostane chut sa napis niecoho alkoholickeho, je hned z neho alkoholik. Proste ma chut, a co??? Ak sa neopija kazdy den do nepricetnosti a este k tomu sam, potom to je este dobre, ak si da poharik ci par poharikov niecoho prijemneho, ci uz drink, pivko, vinko.. okrem tvrdeeho, tak je to v poriadku. Niekde som citala ze vino je prospesnee... tak sup nalejme si na dno pre chut v ustach
What's the difference between 'I must study' and 'I ought to study?'
The difference between 'I must study' is that I have no obligation and I have to study and when I say 'I ought to study' means I am under a moral obligation (so I should study) but I will go to the cinema.
Tlac to tam, ked ti nikto nebrani. ale len na chut, ako bolo uz velakrat spominane, aj alkohol je prospesny. Ale nie vela, poharik dva, hlavne si nebrat k srdcu ze alkohol v malych davkach neskodi v akomkolvek mnozstve
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Hlavne piť len na chuť, nie na opitie, nepiť veľa ...
A hlavne s tvrdým to by to bolo zložitejšie ...
The difference between 'I must study' is that I have no obligation and I have to study and when I say 'I ought to study' means I am under a moral obligation (so I should study) but I will go to the cinema.
aj ja by som si dal par piv