Hm,poviem otvorene masturbujem 2-3 denne...az ma to uz nebavi ...a najviac coho sa bojim je to,ze,ked budem mat po prvykrat sex (som este panic),ze si sex nevychutnam tak ako mam...Proste ze sa nevzrusim
Tak ako mozes vediet ze ta to nevzrusi ked si este pannic?za to ze masturbacia ta nebavi to neznamena,ze sa pri sexe nespraviis..nemal by si stresovat dopredu
blbeec, kolkokrat to este zalozis? co vlastne cakas, ze ti ho tu niekto z birdzu na skripci natiahne alebo co? alebo ze ti tu niekto vleje rozum do hlavy? pretoze to by sa ti siklo
po prve: na tvojom mieste by som sla najskor k zubarovy a az potom by som sa starala o vybavu
po druhe: nezalezi na dlzke ale na vykonosti
PS: pri tvojom vyzore by som si to s tebou ani nerozdala, myslim ze ani ostatne zeny cize sa nemusis obavit ci ta to vzrusit...mal by si s tym tvojim vyzorom nieco urobit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
po druhe: nezalezi na dlzke ale na vykonosti
PS: pri tvojom vyzore by som si to s tebou ani nerozdala, myslim ze ani ostatne zeny cize sa nemusis obavit ci ta to vzrusit...mal by si s tym tvojim vyzorom nieco urobit
hh tebe daju takto ban
a k tomu problemu ktory neviem ci mas alebo si delas prdel je mi to fakt pat do paru nezalezi od dlzky ale skor hrubky ,od techniky
ps.viac by ta malo zaujimat aj ci spravis partnerku a nie seba SEBEC!...