cele dni myslim na to ako iny maju kamosov a kamosky s k torymi sa da pokecat a pomoct ,ci pri hladani brigady.ale ja nie.poznam vela ludi a moc mi aj pomohlo ale nik z nich nenapise mail alebo nezavola ,iba moja sesternica.byvam n
no takze mne mama nadava stale podcenuje ma a podobne clovek si zvykne ked musi...a ja zijem v meste a nikto pokial nezavolam ja ale niekoho neviitiajnem von tak na mna tiez vsetci kaslu ...nie je to o tom ze byvas na deine si myslim....net nepotrebujes stale...a k fajceniu mam odpor nepijem ani nehulim...a ked niesi normalna potom ani ja niesom lebo som na tom podobne...
@Bravogirl tak v tomto období ma veľa ľudí depresie, ale dôležité je, aby si sa neuzatvarala do seba, skús nejaké nové aktivity kde stretneš nových ľudí, najlepšie so spoločnými záujmami. Prihlás sa do nejakých krúčkov, dobrovnoľnícke akcie etc.. proste vyhľadávaj príležitosti, kde sa môžeš stretnúť s novými ľuďmi..
aj ja som no tam bol tak,presne tak,dedina,nikde nič nikde nikto,sám,ale potom som sa zobudil a uvedomil,a zmenil som to
aj ked je pravda,že tu kde byvam kamošov nemam,ale za tych 18rokov som si zvykol,a tu ani nechodim tak že von,ale v škole,a v inych mestach,tam chodim,a nemam problem že by mi nikto nepisal...
a z toho depku nemaj,bud vternáa všade sa natlač
a hlavne nemysli stale na to,že si sama,lebo sa zblazniš
a že nepiješ? začni piť,a hned budeš mat kopu kamošov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
aj ked je pravda,že tu kde byvam kamošov nemam,ale za tych 18rokov som si zvykol,a tu ani nechodim tak že von,ale v škole,a v inych mestach,tam chodim,a nemam problem že by mi nikto nepisal...
a z toho depku nemaj,bud vternáa všade sa natlač
a hlavne nemysli stale na to,že si sama,lebo sa zblazniš
a že nepiješ? začni piť,a hned budeš mat kopu kamošov