Mám dilemu.Dostala som ponuku na brigádu.Je to piatok,sobota, nedela.Musela by som tam aj spať.A približne 10 hodín denne by som robila čašníčku na feste . Budú na ňom zväčša angličania, nemci a frančúzi a zopár slovákov. Láka ma dobrý zárobok /60 euro/
Inak myslím že v 15 rokoch by si mala ešte sedieť doma, hlavne ak máš takéto predstavy o svete (festival = miesto kam sa ľudia chodia ožrať....... opitý ľudia = úchyláci čo chcú znásilniť ženy), to ešte nie si pripravená ísť na fest.
Ja by som to brala,aspoň by som si hudbu vypočula (Ak by bolo 60 za deň )
(Ale pre istotu si zober nejakého brata (ak tam pôjdeš) alebo koho,kto si sadne do stánku ku tebe a bude sa tváriť že tam nie je ak nebude žiadny problém )
@h8u@etelnair matematiku základnej školy ešte ovládam.. 2 éčka na hodinu je štandardný brigádnický plat v ehm..chudobnejších krajoch. Neviem na čo ste zvyknutí z bratislavy ale v krajoch kde zimné pneumatiky prezúvame v máji nikto brigádnikovi viac nedá..
@stodvacinkar jediny si tu na omyle ty...asi patris k tym co veria, ze kazdy v BA zaraba 2000 € na mesiac...lenze na to musi kazdy sem prist si to vyskusat....az potom zisti tie odrby s priemernou mzdou...
Áno chlapci, poďte do mňa všetci. Železo kuť za horúca a triednych nepriateľov zneškodniť..
Etelnair- to s bratislavou bola narážka na občas priepastné rozdiely medzi zárobkami v rámci krajov. Ak to nevidíš tak nemám potrebu ďalej s tebou diskutovať. A aby som nezabudol- uraz sa, nabudúce rovno ešte pred diskusiou, ušetríme čas a miesto.
Pershing363..som s teba trochu sklamaný, takto tu vyskakovať jak 15 ročný fagan s horúcou hlavou. Kde som písal niečo o 2000 € mesačne? Len som reagoval na fakt, že sa tu miestna elita začala spúšťať na zakladateľku diskusie ohľadom "katastroficky nízkej" mzdy. Asi sú zvyknutí na niečo iné. Alebo? Fakt neviem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A to je 60 eur za deň či za celý fest?
Inak myslím že v 15 rokoch by si mala ešte sedieť doma, hlavne ak máš takéto predstavy o svete (festival = miesto kam sa ľudia chodia ožrať....... opitý ľudia = úchyláci čo chcú znásilniť ženy), to ešte nie si pripravená ísť na fest.
ak to je za tri dni, tak si ešte dobrý zárobok nevidela
(Ale pre istotu si zober nejakého brata (ak tam pôjdeš) alebo koho,kto si sadne do stánku ku tebe a bude sa tváriť že tam nie je ak nebude žiadny problém )
10 hodín denne, tri dni, 60e dokopy? To je predsa 2e na hodinu, to je ale kurva slabý zárobok by som skôr povedal
Áno chlapci, poďte do mňa všetci. Železo kuť za horúca a triednych nepriateľov zneškodniť..
Etelnair- to s bratislavou bola narážka na občas priepastné rozdiely medzi zárobkami v rámci krajov. Ak to nevidíš tak nemám potrebu ďalej s tebou diskutovať. A aby som nezabudol- uraz sa, nabudúce rovno ešte pred diskusiou, ušetríme čas a miesto.
Pershing363..som s teba trochu sklamaný, takto tu vyskakovať jak 15 ročný fagan s horúcou hlavou. Kde som písal niečo o 2000 € mesačne? Len som reagoval na fakt, že sa tu miestna elita začala spúšťať na zakladateľku diskusie ohľadom "katastroficky nízkej" mzdy. Asi sú zvyknutí na niečo iné. Alebo? Fakt neviem..