Mám kamarátku Katku a kamaráta Sama boli pre mňa tí najlepší kamaráti začali spolu chodiť a všetko bolo super.
Sú spolu 2 roky. No v poslednej dobe sa to všetko začalo kaziť. Samo začal Katke nadávať za to, že chodí so mnou a ešte s našimi kamarátkami von, zakázal jej chodiť na zábavy a keď jej to dovolil tak vždy tam prišiel a pohádal sa s ňoua ona preplakala vžd
Omg načo to riešiš? Prečítaj si to po sebe.... On povedal to a ona to, ale bolo to tak a oni zase to BLA BLA BLA BLA BLA...
Jednoduchý princíp: proste s kým neseješ, maj v piči. Načo sa zaoberáš takými pičovinami? Tak ako sa tvoj kamarát správa k tebe, tak sa správaj k nemu. Si ako myš, čo uteká za pascou. Nauč sa zmieriť so zlom.
A keď tvojej kamarátke jebe, tak nech s ním ďalej chodí, ona sa musí učiť na vlastných chybách, možno raz nájde štipku rozumu a pošle ho....
Hm takže hm dočítala som to, dievča ty aj román môžeš napísať a k veci čo na tom riešiť ? tvoj bývali kamarat si myslí že si jeb**tá no tom nič nezmeníš bohužiaľ , tvoja kamarátka je krava, lebo..proste krava je. Myslím že ani na tom nič nezmeníš vyjeb sa na nich a užívaj si život dokým si mladá raz možno za rok si toto forum prečítaš a povieš aká si bola hlupa že si toto riešila
to je jebnuty chlapec.. to ju musi az tak kontrolovat? ked uz boli 2 roky spolu tak hadam tam nejaka dovera uz mala byt..
a vy,katkine kamosky,vy ste na co naliehali aby s vami behala po picovinach..najdite si chalanov a majte sa radi.. urobte si z casu na cas svoju akciu a budete mat klud..
Bude to tým že už nemám kamošku ktorá chodí s kamošom. Bola to kktina... Zostal mi len kamoš a vlastne,bolo mi to jedno aj keď tá kamoška bola viac než dokonalá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
katka , samo... ona s nim , henten s tou , vyjebaná telenovela.
a k téme: možno. to musíš vedieť ty..
Jednoduchý princíp: proste s kým neseješ, maj v piči. Načo sa zaoberáš takými pičovinami? Tak ako sa tvoj kamarát správa k tebe, tak sa správaj k nemu. Si ako myš, čo uteká za pascou. Nauč sa zmieriť so zlom.
A keď tvojej kamarátke jebe, tak nech s ním ďalej chodí, ona sa musí učiť na vlastných chybách, možno raz nájde štipku rozumu a pošle ho....
Boha ľudia vy riešite riadne banality...
a vy,katkine kamosky,vy ste na co naliehali aby s vami behala po picovinach..najdite si chalanov a majte sa radi.. urobte si z casu na cas svoju akciu a budete mat klud..
ach.. konec telenovely..
@petushiq18 dostanes lizatko
Takéto problémy určite nemám...
Bude to tým že už nemám kamošku ktorá chodí s kamošom. Bola to kktina... Zostal mi len kamoš a vlastne,bolo mi to jedno aj keď tá kamoška bola viac než dokonalá
len som proste musel napiast koment