je tucna a ma langos na bruchu ma decko do tvare nic moc a predsa ma chlapov webminule za nou prisiel chalanisko ktory bol o 5 levelov krajsi ako ona a myslim ze si to potom rozdali ake mal pohnutky vyspat sa s nou ked je hrozna ved to je za trest
Tiež som mala podobnú spolužiačku na základke. Do tváre A postava nič moc, no veľa chalanov ju chcelo. Je to všetko O povahe a sebavedomí daného človeka. Keď sa niekto správa sebavedome aj okolie ho tak vníma.
A preco by mala byt skareda aj pre neho ked je pre teba ? a mozno je to super dievca a chce s nou mat aj nieco viac ten kamarat no sak ja neviem ale nemam rad toto ked niekto podla vzhladu posudzuje pary ze "sak ten/ta ma na viac" to je dost smutne ked sa maju mat raz naozaj radi tak tam nemoze ist o vzhlad no ale bohuzial vacsinou asi ide
predpokladám že nemáš naozaj 34, niekto by ťa mal naučiť, že ak sa ti nepáči tak sa s ňou nemáš kamarátiť, a ak sa s ňou chceš kamarátiť tak jej nemáš závidieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
inak ma zaujima celkom v akom stave si pisal tento status a ake fundovane rady tu este dostanes na tvoj zivotny problem