Som 18 ročná baba,sedem rokov som hrala háhodzanú a odrazilo sa to na mojej postave,široké ramená,silné nohy,je to blbý pocit byt s chalanom ktorý má jemnejsie crty tela,chodím pravidelne do fitnescentra ale širokých ramien sa uz nezbavím.Je to az také st
asi ta nepotesim, ale mne osobne by to vadilo...ale zas na druhej strane poznam mnozstvo chlapov, ktory maju porovnatelnu postavu ako ich frajerka, takze nie je to az taka hroza
podla mna je strasnejsie ked je zena o meter pol metra vyssia ako chalan ale to vsetko su aj tak take detaily ze dovi...nechapem preco by si mala mat kvoli tomu komplexy-vsimni si napr sprinterky alebo kulturistky-a to je podla mna horor, nie ramena...
Jasne ze baby zvelicuju.... furt zvelicuju, teda aspon ta moja....
Je o 1CM vyssia, dajme tomu ked sa citim zniceny a trochu sa zhrbim tak o 2.
Ona prijde za mnou a povie mi... Aky si maly ...
Nic si z toho nerob je to v pohode. Ale blbeho pocitu sa nezbavis, musis si to urovnat v hlave a prestat to vnimat... Sice sa to takto lahko povie ale je to tazke... Drzim palce
Nemozes sa predsa zamyslat nad tym, ci je to az take strasne a co na to kto povie...proste to tak je a neda sa to zmenit... a to ze mas sirsie ramena...ja mam na cele jazvu, tiez ju neodstranim, ani ty si nezuzis ramena....netreba nad tym meditovat, treba sa s tym naucit zit, prijat fakt, ze to tak je a nerobit si z toho komplexy...niekto ma krive nohy, tiez s tym nic nespravi...a ked sa niekomu nepaci, nech necha tak, v zivote predsa nejde o to, ci mas siroke ramena...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Je o 1CM vyssia, dajme tomu ked sa citim zniceny a trochu sa zhrbim tak o 2.
Ona prijde za mnou a povie mi... Aky si maly ...
Nic si z toho nerob je to v pohode. Ale blbeho pocitu sa nezbavis, musis si to urovnat v hlave a prestat to vnimat... Sice sa to takto lahko povie ale je to tazke... Drzim palce