jj viem, a máš 14 alebo 15 rokov.. ale nastav si profil, to je prvá vec a druhá vec je rada odomňa: do 18 sa ti ešte vyvíja a rastie, tj no problem... a stejne, zatože je dnešná doba taká skazená, nemusí hneď každý od 14 sexovať, no nie ?
By ma zaujimalo odkial si na taku blbost dosiel.Je jedno aky je velky - odporucam precitat zopar stranok - v googli ich najdes ako maku.Dalej babe ktora ta bude mat rada - ak to zacnete robit - bude ukradnute ci je mali alebo velky.Mas 15 - telo sa vyvija do 21 rokov - mas kopu casu.A dalsia rada - nestresovat - to je to najhorsie co mozes urobit.Ked sa budes deptat takymito vecami znicis si zivot.
najskôr si uvedom svoje pohlavie, byť chalan s babskou webkou nie je moc dôveryhodné ak sa pýtaš na takéto veci. Na ktoré sa mimochodom pýtalo milión ľudí pred tebou a myslím, že diskusiou ti viac nenarastie. Skôr sa nauč žiť so svojim telom a uvedom si, že nikto nie je dokonalý a ty nie si vo veku, kedy by sa tvoje telo prestalo vyvíjať. Si ešte dieťa a tie rastú
su take nasady co ti ho spravia vacsieho, alebo su aj cviky ktore ked robis pol roka mozes mat dva centimetre navyse.. problem je ale vsak aj dnesnych babach ktore su vytahane a nemienia trenovat vnutorne svaly na to aby sa stali uzsie.. totiz sportujuca zena ked sa stiahne ma pri sexe hlbku 7cm a uzkost max tak 3cm
ked to zratas dokopy tak by ti malo vyjst ze az tak zle na tom nie si 10 + 6 = 16, sak to je nieco centi pod priemerom. necital si sex 2008 - kolko meria chalanom penis???
@stephan no podla info co som nasiel tak do dlzky rastie tak to 18 az 19.steho roku zivota... maximalne ked tak do 23tieho roku zivota moze zhrubnut... ale urcite nie narast... a je to aj tak velmi individualne... ja mam 18cm uz asi rok a pol a uz nerastie... takze prestal rast tak ked som mal 17.5 cca...a teraz mam 20 rokov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
najskôr si uvedom svoje pohlavie, byť chalan s babskou webkou nie je moc dôveryhodné ak sa pýtaš na takéto veci. Na ktoré sa mimochodom pýtalo milión ľudí pred tebou a myslím, že diskusiou ti viac nenarastie. Skôr sa nauč žiť so svojim telom a uvedom si, že nikto nie je dokonalý a ty nie si vo veku, kedy by sa tvoje telo prestalo vyvíjať. Si ešte dieťa a tie rastú
Vôbec neplatí, že čím väčší, tým lepší.
Čo snáď žena je nekonečne hlboká?
ale skôr po pôrode môže byť žena trošku roztiahnutá, ale to by sa malo časom potom upraviť.
neboj. do 23 roku života penis stále rastie