Blíži sa Valentín, a čím je ten deň bližšie, tým viac mám pokušenie napísať niekomu Valentínsku poštu...Niekomu konkrétnemu. Proste len také milé básničky ktoré narážajú na to, že som si ho všimla
Neviem ci ho potesis tym, ze mu napises list a on nebude vediet kto to je . To mu skvor zavalis. Aj tak rozhodnutie je na tvojej strane a bude tu kopa odpovedi ano alebo nie Ja to necham na teba. Ale ak by som sa mal vcitit do ulohy tej "obeti" tak by mi to poplietlo hlavu. Takze ak tak napisat tak ziadny anonym.
Taketo veci sme inak mali aj my na ZS ked som tam chodil, tiez anonymi ale mne sa to nepacilo
Vieš čo ,tvoj prispevok sa vlemi zaujal.myslim ze je sprawne napisat nieco osobe ktora ta zaujala a myslim ze spociatku je lepsie urobit to anonymne.pretoze ja som raqz zazila ze som sprawila podobnu wec a proste bola som len naposmech lebo dotycny vedel kto som.preto som sa rozhodla ze tento rok to sprawim tak ,ze na pokeci si zalozim novy nick a napisem mu .ak odpise a bude sa zaujimat o mna ,tak budem len rada a zacnem sa s nim blizsie spoznawat a uvidim aky je v skutocnosti.ale ak to nevyjde tak bohuzial nic sa neda robit a zivot ide dalej.skus to aj ty,mozno ti to pomoze v tvojom vztahu.ale skratka myslim ze na poslati valentinskej posty nie je nic zle.ci uz je ta posta list alebo mail.a ak chces napisat list tak napis aj jeho adresu a skus to poslat postou.alebo ak poznas niekoho zo kosly kde on chodi ,tak ho popros ci by mu to neodovzal,,...zalezi na tebe
Ach jo deti a nieco take ako ist s vlastnou kozou na trh nepoznate? Osobne by som anonymny listocek precital a hodil do kosa. Dovod? Ked ma uz niekto chce, tak nech sa aspon podpise, lebo inak mi nestoji za pozornost ona a beriem to ako trapny zart/omyl....
No ludia,takze idem Vas informovat o tom ako to je...Napisala som...A je mi to luto ale nepodpisala som sa.Lenze to je len zaciatok,prvy list ono to bude pokracovat na konci som mu dala taku malu hadanku kde a kedy najde druhy list.Ak ho to bude zaujimat tak si ten druhy list vezme a ak nie tak mi to za to nestoji.Uvidim ci sa mu potom prezradim,ved mozno na to pride sam.Budem vas informovat.Zatial dakujem za nazory ale ak chcete mozete pridat dalsie,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Taketo veci sme inak mali aj my na ZS ked som tam chodil, tiez anonymi ale mne sa to nepacilo
moja odpoved je identicka s Chavezovou