Podľa mňa má každý krásne oči . Kruhy pod očami sa dajú zamaskovať a keby že aj nie sú zamaskované nevadia . Veď čo sú to len kruhy pod očami žiadna katastrofa
práveže také oči mi niekedy prídú stokrát krajšie a sexy, dokonca aj také "feťácke" ako nejaké priteplené .... a podľa mňa to určite nemáš také hrozné ako píšeš, tak žiaden strach oči má každý krásne, na tie sa nedá nikdy sťažovať
a keď máš kruhy tak si ich zatri make -upom ...a to neznamená hneď ,že máš škaredé oči ..možno máš farbu peknú ,len proste tie kruhy prekážajú ...btw ...moja prvá láska mala kruhy pod očami takéto a bolo to neuveriteľne krásne na ňom ..mal charizmu ...vyzeral síce ako keby bol feťák ,ale neskutočne ma to priťahovalo a podľa mňa bol najkrajším mužom ,akého som kedy videla ....nezáleží na tomto ,to mi ver ...a aj na iných mužoch ma to priťahuje práveže ...
tak to vnímaš iba ty...pochybujem, že by ťa mala nechať práve kvôli tomu, že máš oči ako debil (podľa teba) ..buď si sadnete alebo nie, ver si a netráp sa pre nejaké oči, lebo to nakoniec z teba vycíti a potom to bude horšie, zakomplexovaných chalanov pre len tak pre nič nikto nechce...GL
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a co ma po kruhoch pod ocami, nech si tam su ked sa im chce si myslim, ze je to ako vyrazky, ludia sa preto neprestanu s tebou bavit
a keď máš kruhy tak si ich zatri make -upom ...a to neznamená hneď ,že máš škaredé oči ..možno máš farbu peknú ,len proste tie kruhy prekážajú ...btw ...moja prvá láska mala kruhy pod očami takéto a bolo to neuveriteľne krásne na ňom ..mal charizmu ...vyzeral síce ako keby bol feťák ,ale neskutočne ma to priťahovalo a podľa mňa bol najkrajším mužom ,akého som kedy videla ....nezáleží na tomto ,to mi ver ...a aj na iných mužoch ma to priťahuje práveže ...