ahojte...chcela by som vediet, ci mi viete poradit...jeden chalan, s ktorym sa poznam uz od minulych vianoc,mi asi pred 2 tyzdnami napisal postu...bolo v nej asi tak v skratke ze ked sme boli jeden vecer spolu (to bolo presne na polnocnej omsi v noci u na
podla mna ta ma rad...len sa boji stretnutia s tebou..mozno nevie ako ist na teba...skus mu naozaj ty navrhnut stretko aaale dopredu nic necakaj...tvar sa ze nic o nic nejde..idete ako kamosi aa ani sa nenazdas pojdes domov a nebudete uz len kamosi
wjes, je to w podstate lahke...ale ked to som uz dawnejsie spravila, a ani si nepamatam, ci to dobre dopadlo....a teraz....kolko mal od vtedy co mi napisal tu postu prilezitosti, aby ma niekam zavolal....dnes v skole sme sa uplne super rozpravali..sice iba 5 min, ale videla som, ze to je uprimne a spontanne...ale preco nemohol povedat, ze neskocime niekedy niekam??proste...tolko mal sanci..nechapem...mozno sa naozaj boji a ked sa rozpravame, mysli iba na to, aby to nedokaslal...alebo druha moznost....iba mu robi dobre, ze vie, zemu davam akoby nadej...newiem...fakt....fuuuuuuu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty