veľa??...prosím ťa...veď v dnešnej dobe je rozdiel veku u partnerov aj cez 20 rokov ... takže je to normálne ... napr. medzi mojimi rodičmi je rozdiel tiež 7 rokov ...a na veku nezáleží. Ak ho máš rada, nie je čo riešiť
Ja ti poviem co sa mne stalo mal som frajerku o rok starsia odomna choldili sme spolu 5mesiacov z toho ten 5 ma podjeb.. s 32rocnym chlanom hej ona ma 16r hej tak mi povedz co je nromalne keby bol aspon pekny ale vyzera ako bezdomoce a ona sa mi uplne sportovila tak co uz je len normalne dnes
ako nici v zlom ale keby som vas videl asi by som si myslel ze snim chodis za peniaze..lebo poznam jednu 16-rocnu babu ktora chodi s jednym 25 rocnym kktom len preto ze jej kupi vsetko co chce..
ja som mala o sedemnásť rokov staršieho a bolo nám spolu fajn...chodili sme spolu tri roky, z toho sme spolu žili dva a pol....a bolo nám dobre :o) Vzhľadom na to, že mne vždy tipovali oveľa viac rokov, tak sa ten vekový rozdiel zdatne skrátil :o) Aj keď - uznávam - bolo to veľa....Sedem rokov? To je podľa mňa tak akurát, ak si rozumiete, máte si čo povedať....tak to nerieš, aj keby bol o desať, dvadsať rokov starší ;o)
Ahoj Nikol podla mojho nazoru a skusen..... to nieje welky wekowy rozdiel pod podmienkou ze si rozumiete a myslite to wazne.Ja mam 16r a moj priatel ma 22r sme spolu rok a pol....a rozumieme si fajn wo wetkych smeroch .....On pri mne omladol a ja som pribrala taky 1az 2roky Myslim ze to je niekedy lepsie ked je jeden staršii kopu pubertiakow w mojom weku ma wztahy na 1mesiac pretoze su stale nerozhodny a pojaseny.... Je lepsie ked ta ma niekdo w nejakych smeroch warowat pred chybami z wlastnych skusenosti a o to lahsie uveris ked lubis Kazda laska ma sklamanie aj potechu tym sa to len upewnuje A rodicia? Ked sa mama dozwedela ze mam starsieho priatela zo zaciatku si myslela ze je to len tak na chwilku a ze sa to za par dny rozpadne...ale kedze sme spolu rok a poll tak si tiez uvedomila ze to berieme wazne a wychadzaju spolu super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
kedze sa to pýtaš asi si tým nie taká istá
ja mám 17, priateľ 23.. necítim ten rozdiel medz nami.
a v com ti radit? nechaj ho, je to neskutocne vela.. to neprezijete. ak to bude pokracovat, jeden z vas zacne urcite po case svetielkovat
pozn. ano, take naozaj existuje...osobne poznam