@1 čo na tom treba definovať? keď má dievča dojem, že ju frajer nerešpektuje, nech sa rozíde, pokiaľ nebude neskoro. nerešpektovanie časom prejde do neváženia si, potom do pohŕdania a končí domácim násilím. teraz trošku tvoj prípad zveličujem, lebo neviem o čo ide. asi to fakt treba definovať bližšie.
bývame SPOLU už 2ROKY A dokonca MáME SPOLU AJ bábo a vôbec mi s ničím nepomáha... ja sa môžem doma pretrhnúť a on nič,buď niečo robí v aute alebo si vždy nájde niečo zaujímavejšie ako urobiť niečo doma...
@6 zdá sa mi to logické, ak má približne toľko čo ty. Nemôžeš čakať, že mladý chalan bude s nadšením prebalovať plienky a utierat doma prach. Chce to ale porozprávať sa s ním to, spraviť nejaké kompromisy. Ked sa vyskytne nejaky problem vo vzťahu treba sa ho pokúsiť vyriešiť a nie hneď rozchod, zvlášť ked máte malé.
fúúúú, toto je potom veľmi veľký problém, ktorý bude stále iba narastať. naozaj sa treba s ním porozprávať, ale neviem, či ťa má dostatočne rád na to, aby svoj prístup dokázal zmeniť. Pravdepodobne nie je rodinný typ a buď ho budeš tak brať a bude ťa to stáť hodne fyzických síl, alebo to radikálne vyriešiš odchodom. Možno by stačil pre začiatok odchod na jeho menšie vystrašenie.
Normálka. Len ďalej makaj, nespi, nejedz a poroď ešte pár detí... (tie sa snáď chcú robiť každému ) a máš vyhrané. Istý flek u svojho lekára! Takže porozprávať a konať. Nič sa nezlepší len hundraním. Naopak. Nájde si miestečko, kde "to hundre menej" a kde nič čo "nevonia" robiť netrebaa. Ja by som asi neodchádzala. Zatiaľ. Na "dobré" sa totiž rýchlo zvyká.. ! Skôr by som malé častejšie nechala "rovnoprávnemu" rodičovi na krku a by ma nezaujímalo ako to bude riešiť. Či so sestrou, alebo bez. Je to totiž jeho rovnako ako Tvoje. Nemôže byť jeden zodpovednejší ako druhý. Takéto rozdiely bolo treba vybadať skôr. Ja len dúfam, že pri Tvojích "odchodoch" tiež raz neprídeš domov a obývačka bude napr. bez lustra, sekretár bez kryštáľu (kým si ho nepozbieraš zo zeme, napr. v kúpelni).. Ozaj, veď si na materskej! Dušička, a materskej čoo? - no opredsa .........!!!!!!!
Aj ja mám rada malé deti, hlavne keď spia, no ak mi dá brat môjho ročného synovca, tak nie preto, aby si mohol robiť čo chce. Má povinnosti a tie sa s dieťaťom križujú, no nevylučujú ho.
Prebaľuje, učí na nočník, kŕmi, hrá sa, uspáva tak ako jeho manželka.
pretože aj on to dieťa chcel a švagriná si ho neurobila sama!
Nič doma neurobí?
Žiješ v tej domácnosti snáď sama?
Máte bábo.
Fajn, teš sa ako ti v puberte bude vykrikovať, akého má otca.
Rieš to v mene ,,lásky,, slovom a keď nepomôže, načo ti je na krku prívesok?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Aj ja mám rada malé deti, hlavne keď spia, no ak mi dá brat môjho ročného synovca, tak nie preto, aby si mohol robiť čo chce. Má povinnosti a tie sa s dieťaťom križujú, no nevylučujú ho.
Prebaľuje, učí na nočník, kŕmi, hrá sa, uspáva tak ako jeho manželka.
pretože aj on to dieťa chcel a švagriná si ho neurobila sama!
Nič doma neurobí?
Žiješ v tej domácnosti snáď sama?
Máte bábo.
Fajn, teš sa ako ti v puberte bude vykrikovať, akého má otca.
Rieš to v mene ,,lásky,, slovom a keď nepomôže, načo ti je na krku prívesok?