Mám otázku skôr pre dievčatá... dlhé roky som robila šport, ktorý mi dosť vyformoval postavu, žiaľ tak chlapčensky
ahoj... proste vyzerám ako kamoši. mám z toho depku. Chcem mať telo ako všetky ostatné holky. Závidím im. Bola už nejaká v takejto situácii? Ako ste to riešili. mám 15.
Mam spoluziacku, vrcholovu plavkynu. Je robustna a silna, ale stale je pekna. A myslim ze chlap uprednosti radsej zdrave vysportovane dievca ako sadlo a horu tuku. Tak nedepkuj
Ak chces byt zenska, nechaj si dlhe vlasy, obcas daj na seba nejaky sperk, bizu, nasad lodicky a jedes
no. lenže ja sa na seba pozriem a revem. žiadne prsia. svalnaté ruky mám viac ako chalani, ktorí chodia do fitka, aj chrbát...proste zle. ženské šaty, alebo sukne som na sebe ešte asi ani nemala. hanbím sa.
@aubergine preber nejaký ten tuk. Lebo prsia su tukove tkaniva tak ako aj boky a stehna. Menej cviť a viacej papaj. Ak nepomôže tak začni žrať, hlavne také hambáče a hranolky. zaručene priberieš
Ak máš 15, ako hovoríš, teda píšeš, tak sa to ešte upraví, pretože organizmus sa ešte vyvíja. Teraz si daj trošku pokoj od športu, stravuj sa tak ako doteraz... Prsia ešte dorastú, to nemaj strach a vždy je ozaj lepšie vyzerať tak ako vyzeráš a ešte sa to môže zmeniť ako taká, čo sa o seba nestará. Len trochu ženskosti dať do toho a fakt to bude super Tak držím ti prsty, aby sa ti to podarilo
chicalavativa- ďakujem ti. vieš hnevajú ma tie pohľady ľudí, ja viem, že na ne mám kašlať, ale dosť sa s tým trápim. a trochu závidím dievčatám v triede frajerov a to ako sa obliekajú, lenže na mne tie veci proste vyzerajú smiešne.
@aubergine chvilu sa krot s tym sportom, alebo sa na to vykasli a zmier sa s tym, ze budes takato furt. To je to iste, jak ked ja som sa zmieril s tym, ze budem chudy kokot, lebo sa mi nechce cvicit
ma aj take telo nieco do seba. treba hlavne zvolit spravne oblecenie a doplnky ktore vyzdvihnu prave tvoj typ postavy. nieco take dokaze urobit strasne vela! a podla mna je super, ze cvicis... to by ti zas mohli zavidiet ostatne baby, co tu len sedia za PC a pindaju na zivot
pozri ja osobne by som bral dievca/zenu ktora ma pekne a jemne vyrysovane brucho a ruky a vidno ze so sebou cosi robila, nez neforemnu horu tuku...a to s tym zenskym obliekanim sa, make-upom a takymito vecami rozhodne vyskusaj...aj ked len sama doma pred zrkadlom.. ale za pokus to stoji a mozno sama ostanes prekvapena
Prsia sú len na príťaž Ale vážne... A keď máš 15, tak to ti určite ešte dorastú Aj cviky sú na to, dajú sa vygúgliť. A ako vraví antifunebracka, je to určite lepšie než celé dni hniť za PC a depkovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ak chces byt zenska, nechaj si dlhe vlasy, obcas daj na seba nejaky sperk, bizu, nasad lodicky a jedes
Inak daj sem fotku , vazne by ma zaujimalo ako to vyzera, aj inych urcite
pozri ja osobne by som bral dievca/zenu ktora ma pekne a jemne vyrysovane brucho a ruky a vidno ze so sebou cosi robila, nez neforemnu horu tuku...a to s tym zenskym obliekanim sa, make-upom a takymito vecami rozhodne vyskusaj...aj ked len sama doma pred zrkadlom.. ale za pokus to stoji a mozno sama ostanes prekvapena