akoze ako to je mozne ked strasne dlho kreslim daky obrazok a uplne si dam na tom zalezat ale kamoska ona proste ja neviem... za pat minut nakresli daco uplne krasne fakt uplne ze sa to podoba aj to tienovanie vsetko sa jej to proste vydari
napriklad ked
@sushivo ja viem a snazim sa v tom dako zlepsit ale ja uz neviem ako neviem co mam robit a skusat aby som bol lepsi a lepsi ... myslim si ze by som sa mohol v tom akoze celkom zlepsit ale fakt neviem
@laurikaaa nene nepotesi ma to lebo som si myslel ze mi ide aspon jedna jedina vec v ktorej som dobry ale ked sa nad tym tak zamyslim tak ani ne som obycajny nub
@misko27 čiastočne. Nikdy nedosiahneš úroveň niekoho kto má talent a aj na sebe maká ale poctivou prácou sa to dá výrazne zlepšiť. Musíš proste kresliť, kresliť, kresliť.
@lyterka ja by som chcel kreslit akoze ani nie portrety ale anime a ona moja kamoska to fakt vie a vypada to uplne presne tak isto ako na obrazku alebo ona nakresli dalsiu kamaratku ako v anime a fakt to vidiet ze to je ona vsetko tam dak okuliae vlasy a tak ... obdivujem ju
myslím, že cvičením nikdy nezískaš ten prirodzený talent... ale napr. môžš sa zlepšovať a možno raz budeš lepší ako ona lebo čo z toho ak má niekto talent no nepracuje aj naďalej na sebe... a napr. niekto vie perfektne kresliť no čo z toho ak vie napr. prfektne realisticky kresliť keď napr. postráda kreativitu, originálnosť ... to, že nikto má talent vie kresliť realisticky to ešt nie ej úplne umením čiže nezúfaj... vrím, že je to frustrujúce ale nenechaj si to pokaziť ale maľuj , kresli preto, že ťa to baví nie preto aby si bol lepší ako niekto alebo len preto aby si bol v niečom dobrý skrátka snaž sa vyjadriť sám seba a keď ťa to bude baviť atď. verím, že možno raz budeš úspešný a nájdš to svoje svoj štýl ... nezabúdaj
to ze pozeras, neznamena ze vidis... 90% trening 10% talent.. so vsetkym to tak je... proste sa sustred na vec, a trenuj... musis to dostat do oka a z oka preniest do ruky
@misko27 nie si blbý sa nepodceňuj v pohode ja mám zasa opačný problém, že mám talent len no ... tak tomu rozumiem... a tak asi pred dvoma rokmi som si uvedomila, že už len tak tvorím, že bodaj bolo a že väčšinu času sa frustrujem, že niesom dobrá ako napr. ľudia na deviantarte tam chodím depkárčiť ale tak to vždy sa najde nikto lepší ako ty tak, že proste umenie je tu pre mňa a mám to zasa robiť pre šťastie...a šla som na takú ešte školu, že vobec môj talent nerozvíjali a ešte keď ma chválili spolužiaci napr. tak som mala nervy a oni, že nebuď skromná a to nepochopili, že sa nervujem kvôli tomu ešte viac, že mne to proste nestačí byť lepšia ako oni ... a len sme vysedávali no a teraz taký divný pocit mám neviem čo ďalej už som fakt vyšla z toho umenia, cviku... tiež mám teraz také divné obdobie či som vôbec dobrá v niečom čo ma baví atď.. a ešte tie reči čo z toho umenia budeš mať atď. umelci vždy sa trápili, boli psychači
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a ty az tak moc nie
Ale prevdepodobnejsie bude carodejnicou (@1 )
..a niekomu sa isto paci viac to tvoje ako to jej
A nema zmysel takto ziarlit, sice sa mi tiez chce umriet pri ludoch, ktori vedia robit umenie, ale vzdy bude par tisic ludi lepsich od teba
alebo skice. neviem robiť rýchle skice tak, aby to vyzeralo dobre. prosto musím rovno od začiatku detailne kresliť
nô
to už je dost iná liga, fotorealistická grafika tužkou /grafitom
(abo perom, ešte lepšie, ešte o tríedu výš..)
ja kreslím koňa rok a nevyzerá to ani ako živočích