raz cez leto som písal o jednom dievčati ako sme sa skamarátili a tak...tu je pokračovanie...od vianočných prázdnin si akosi zvykla chodiť venčiť psa pod moje okno v izbe...lenže to by nevadilo ale, popritom vŕzga vodítkom rovno pod oknom a čaká na mňa ke
priprav si ku oknu kybel s vodou a ked budes pocut to "vrzganie voditkom" (strasne by ma zaujimalo aky to je zvuk otvor okno a jebni von oknom tu vodu na nu... potom si rozmysli ci tam bude este chodit
@antarktidan a co tak dat city tzv. ,,nabok" a normalne sa z oci do oci porozpravat ...ved nejak to musi ist ved takto to je hrozne volaco.....ved urcite to robi pre niecoo..
@dconan nejde ...cez leto som ju raz pozval...ona ze nemoze lebo s jednym kamaratom bola a bolo tam najacene...prisla stade domov a hned chcela ist pod sprchu lebo smrdela od cig..naha dostala bitku..
@antarktidan hej, pochopili to vodítko. to aj ja. ale nechápem vašu situáciu. jeden druhého ignorujete a nadávate si a neviem čo. to vyzerá tak, že ty všetko berieš ako provokáciu a potom ju za to odjebúvaš. ale nestarám sa
to uz co su za casy, ked dievca chodi doliezat chalanovi pod okno?? ..a k teme.. ja som nepochopila.. ty ju chces, ci ne? vravis, ze mas pre nu slabost, ale hed ju odhanas a ignorujes, tak potom neviem.. co chces ty?,, a za take odpal.. no ja by som sa urazila ..
a co vies, mozno ta ani nechce, iba jej psovi sa dobre vyprazdnuje pod tvojim oknom..
povedala by som jej, ze ak nepojde do pice tak jej toho psa zastrelim a uz nebude moct chodit a vrzgat voditkom (ruska verzia)
povedala by som jej, ze jej to vobec nepomoze doliezat a vrzgat voditkom, a snazit sa to ignorovat uplne, ako ju, tak aj to voditko. (taka hrdinska poza)
zavolala by som ju na kavu, porozpravala sa s nou, nejak uviedla veci na spravnu mieru - to jest spytala sa, co chce, ak by z nej nic rozumne nevyslo tot riesenie cislo jedna alebo dva...
Znič jej vodítko. Alebo jej ho namaž. Prípadne jej anonymne zavolaj a poraď jej nech si kúpi nevrzgajúce vodítko. Môžeš ešte uniesť jej psa. I presťahovať sa dá. Ešte to môžeš aj stoicky znášať a čakat kým si nájde iný objekt záujmu a bude pod oknom vŕzgať jemu.
Ak si ochotný sa s ňou porozprávať:
Vylez von a pekne sa s ňou porozprávaj. Z okna je to dosť blbé. A keď sa budeš s ňou rozprávať pamätaj na to že ak sa nepokonáte bude ti vŕzgať pod oknom aj naďalej.
@antarktidan .. heh znie to zaujimavo dost vela zapletiek .. osobne by som sa s takou nezaoberal ked vidis co robi, je tam predpoklad ze by sa podobne spravala aj vo vztahu. to co robila mi pride ako putanie pozornosti a snaha donutit ta k prvym krokom, ale ako som sa zmienil, ju by som neriesil
jejha to čo je za decko.. ale ako, keď máš pre niekoho slabosť, tak ho tak lahko nepošleš do P... a ona možno nevie, že sa ti páči, povedal si jej to niekedy??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
akurát že som nepochopila pointu tohto sci-fi príbehu.
(ak to neakou nahodou naozaj spravis tak to pls nakameruj
iba súhlasím s @22
a co vies, mozno ta ani nechce, iba jej psovi sa dobre vyprazdnuje pod tvojim oknom..
Inak neviem co napisat k tomuto...asi len ze sa porozpravajte ako dvaja normalni ludia
povedala by som jej, ze jej to vobec nepomoze doliezat a vrzgat voditkom, a snazit sa to ignorovat uplne, ako ju, tak aj to voditko. (taka hrdinska poza)
zavolala by som ju na kavu, porozpravala sa s nou, nejak uviedla veci na spravnu mieru - to jest spytala sa, co chce, ak by z nej nic rozumne nevyslo tot riesenie cislo jedna alebo dva...
celkovo tato tema ze vrzga voditkom je neskutocne vtipna
K téme:
Ak nie si ochotný sa s ňou porozprávať:
Znič jej vodítko. Alebo jej ho namaž. Prípadne jej anonymne zavolaj a poraď jej nech si kúpi nevrzgajúce vodítko. Môžeš ešte uniesť jej psa. I presťahovať sa dá. Ešte to môžeš aj stoicky znášať a čakat kým si nájde iný objekt záujmu a bude pod oknom vŕzgať jemu.
Ak si ochotný sa s ňou porozprávať:
Vylez von a pekne sa s ňou porozprávaj. Z okna je to dosť blbé. A keď sa budeš s ňou rozprávať pamätaj na to že ak sa nepokonáte bude ti vŕzgať pod oknom aj naďalej.
Veľa štastia.