mal som problém odpovedať pred tabuľou proste sa hanbím kvôli jednému dievčaťu strašne sa my páči a odvtedy to proste nejde..ked ma vyvolá učitel tak mu poviem áá dajťe mi 5tku..čo bi ste robily vy na mojom mieste??? nechcem dať moc najavo že sa tomu diev
@fxx kde sú chyby??? čo tu pletieš hrušky s jablkamy?? toto ja fakt nepochpím ked niekto začne hned odveci rozprávať...dobre ja budem uvažovať na gramatikou a ty uvažuj nadtým ked niečo vykonáš!! nub
chlapče, najprv si pozri taký slovník... slovenského pravopisu...alebo, začína sa od nuly, tak začni šlabikárom...ty ešte ani písmenka klepkať poriadne nevieš
Aká otázka, také komenty ti sem podávajú. (blbá-blbé)
Nadviaž s nou rozhovor ( ak je to spolužiačka, tak to nemôže byť lahšie, tém je kopu). A hlavne priatelsky, nie spôsobom: "Milujem ťa a nemôžem bez teba žiť!" ak jej povieš toto, na 110% ťa odj.be.
Ja som tiež raz takto váhal, ale ked som sa k nej pokúsil priblížiť zistil som, že je to kur.a a že má debilnú povahu. To mi dosť ulahčilo rozhodovanie.
Snaž sa rozmýšlať viac mozgom ako ostatnými orgánmi.(ak to už nerobíš)
moze mi neikto vysvetlit aky je tam suvis? paci sa mu nejake dievca, to chapem...ale kurva aky suvis to s tym ma, ze ked ho vyvolaju odpovedat tak nemoze ist..asi pomalsie chapem
neviem ale v prvom rade skús po slovensky ...a potom nech sa od toho odvetvujú dalšie kroky...ale podľa mňa je najosobnejšie povedať to priamo a do očí ale to je každého vec samozrejme ...v každom prípade držím palce ...
jaaaj mat tvoje problemy(nevravim ze moje su nejake extra velke, ale bat sa odpovedat pred tabulou kvoli spoluziacke). MAJ V PICI, co je na odpovedi take strapnujuce, ze sa hanbis?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@die ja na pokec nechodím hh a daQujem za podporu
ten pravý sa ozýva
@die
rovnaká rada aj z mojej strany
chlapče, najprv si pozri taký slovník... slovenského pravopisu...alebo, začína sa od nuly, tak začni šlabikárom...ty ešte ani písmenka klepkať poriadne nevieš
Nadviaž s nou rozhovor ( ak je to spolužiačka, tak to nemôže byť lahšie, tém je kopu). A hlavne priatelsky, nie spôsobom: "Milujem ťa a nemôžem bez teba žiť!" ak jej povieš toto, na 110% ťa odj.be.
Ja som tiež raz takto váhal, ale ked som sa k nej pokúsil priblížiť zistil som, že je to kur.a a že má debilnú povahu. To mi dosť ulahčilo rozhodovanie.
Snaž sa rozmýšlať viac mozgom ako ostatnými orgánmi.(ak to už nerobíš)
prekonaj to, pokým ti dievčina sama nepovie, že sa jej páčiš, tak sa jej vlastne nepáčiš, ľuďom sa nedá veriť
proste sa vzmuž a skús, tým, že budeš vypisovať a nete ako veľmi sa Ti páči sa k nej bližšie nedostaneš
však choď za učitelom povedz mu o čo kráči a nech ťa vyskúša v kabinete..
a tu babenku by som rád videl, či je naozaj taka rajcovná..
keď sa hambiš, tak jej napíš list a ak je normálna tak ti odpíše..........filip
Prepáč
Na záchod neprestaneš chodiť aby ťa náhodou neuvidela ?