Musím nejakú dobu užívať kvapky, ktoré obsahujú alkohol, ide o 5 kvapiek 3x denne..... nemám si sadať za volant radšej, alebo môžem ? Namerajú mi niečo z 5 kvapiek proti kašlu v ktorých je trocha alkoholu ?
@mm47 v pralinkách býva esencia, nie alkohol (okej, sú asi aj výnimky, ale 90% alkohol neobsahuje)
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h aj keby si z tých pár kvapiek nafúkal nejaké nič, tak máš právo skúšku po 15 minútach opakovať a to už nenafúkaš nič. Dokonca pokutovať ťa môžu až po tom, čo s nimi pôjdeš na krvné testy a tie vyjdú pozitívne.
@4 tak aspoň bude vedieť že keďže ho to ovplyvní, tak nemá sadať za volant, lebo z toho asi nafúka (ak ho to neovplyvní ospalosťou alebo čo ja viem čím, to by tam hádam tiež malo byť špecifikované), ale nebola som si istá ako je to tam formulované takže dík za opravenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
čo keby si kvapky vzal zo sebou a ak nafúkaš tak šinglám proste ukážeš flaštičku?
či tak to nefunguje?
a nie že je zakázanené
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h aj keby si z tých pár kvapiek nafúkal nejaké nič, tak máš právo skúšku po 15 minútach opakovať a to už nenafúkaš nič. Dokonca pokutovať ťa môžu až po tom, čo s nimi pôjdeš na krvné testy a tie vyjdú pozitívne.
das si a za pol hodinku mozes sadnut za volant. velke pivo desiatka u priemerneho cloveka trva hodinku, hodinku a pol a po tom nenafuka...