Presne, môj tiež behá voľne a nikdy sa nič zlé nestalo, okrem toho keď rozkusal 14 škôlkarov a ich vychovávateľke dotrhal šaty. Ale nakoniec sme tie šaty zaplatili, takže sme ho nemuseli dať utratiť. Inak je to dobrý pes, voláme ho Bastard Bez Duše.
ja mám náhubok síce kúpený (taký malý ružový plastový ) ale Kire ho nedávam... bolo by to zbytočné... no keby náhodou cestujeme autobusom či vlakom a niekto má niečo proti tak by som mala náhubok po ruke
@miaja no neviem jednak na čo by mu bol, kedže má zuby ako 3ročné dieťa a to najhoršie čo ti pes s takým temperamentom ako má on spraví je že ti oblíže topánku
no a to že ten pes ma plochý celý ksicht, čiže neviem na čo by som mu ho vôbec nasadila, keby aj existoval
@pisik tak si robis srandu, ale minuly tyzden sa uz treti krat za moj zivot do mna zahryzol pes na ulici... asi sa vyzbrojim a pri najblizsom takomto strete toho psa rovno odprasknem
@mojdedo to má ale aj môj sused takého psa, a veľa ľudí, ja nenávidím keď ma niekto na volno psuteného psa a nie je vychovaný...napr ja si nedovolim ju moc pustat kde je vela ludi atd, aj ked je kludna a poslucha ma na slovo lol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
co je na tom? je to v rozpore s vyhlaskou?
@lorn coooo?
ja mám náhubok síce kúpený (taký malý ružový plastový ) ale Kire ho nedávam... bolo by to zbytočné... no keby náhodou cestujeme autobusom či vlakom a niekto má niečo proti tak by som mala náhubok po ruke
no a to že ten pes ma plochý celý ksicht, čiže neviem na čo by som mu ho vôbec nasadila, keby aj existoval