@narazuvzdornaa hej?? to som ešte nepočul dík za vysvetlenie. Aj ja mám síce jednú fenku čistokrvnú, ale meno som jej dal len preto že už raz sme mali doma Zorku ešte keď som bol malý.
@22@biancadetolle aspoň na prvú otázku je rozumná odpoveď - u čistokrvných psov s rodokmeňom a papiermi sa zvyknú vrhy opísmenkovávať podľa abecedy, čiže ak je nutné D, tak ide zrejme o 4. vrh
Moja hava je z F vrhu ale sadlo to pismenko perfektne, keby si mam vybrat, tak jej sama vyberiem meno na F Ty si sa sama rozhodla pre D, ci? Inak vela pekne prezitych chvil vam zelam spolocne!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Mimochodom prečo všetky mena začínajú na D????? Vyber si meno aké sa tebe páči a nie iným.
ty by si mala best friend s alis....
Dievča.
tak sa vola moja suka a je to najstastnejsi pes na svete (kiezby to bola pravda!)
no tak derivát uhľovodíka...derivátka uhľovodíka...demonštrácie...dementka...toľo pomenovaní...
Prečo všetky mená na D? A prečo toľko anduliek? Pomaly sa začnem cítiť ako vo voliére pre papagáje
» najpes.topky.sk/se/485/319/... msg/13535/30--Berry
Ked mate chut mozte nas podporit svojim hlasom, mate sancu vyhrat super ceny a my vam budeme moc vdacny inak vola sa BERRY