Mám sa stretávať s chalanom, ktorý mi sľúbil, že sa so mnou bude stretávať, hoci má babu?
Spoznala som jedného chalana cez Pokec.sk
Býva odo mna asi 40 km už sme sa mali aj stretnúť ale dáko to nevyšlo ja budem v lete na prázdninach v dedina pár km od neho poradte mi pls čo mám robim či sa mám s ním stretáwať či ako a on
@kaylee Dobrý postreh,vieš,musela by si naštudovať všeeetky tie "dievčenské časopisy-vymývače mozgov a odstraňovače normálnych dievčat" aby vedela čo mu má povedať (ach)
- vyser sa na neho, nechápem na o sa toto pýtaš, to ti snáď aj samej mohlo docvaknúť, že keď je zadaný, treba dať od neho ruky preč... plus keď on sám sympatizuje s myšlienkou, že by mal svojej babe zahýbať, bude to pravdepodobne poriadny debil...
@1adusqa1 už z princípu ti radím nechodiť s takýmito otázkami na birdz. Skončíš zdeptaná a vyhlásia ťa za nejakú novú s prepáčením k...u. Tak skús prísť s niečím o čom sa dá normálne diskutovať...nič v zlom, len pre istotu
n0win0u ja si zahram.... a mimochodim.... suhlasim aj s malapohroma
... to mas trozku guraz ak si myslis ze toto pri tebe vystrajat nebude ... a malo v hlavicke ked sa s niekym takym taktom zahodis..... hladaj niekoho schopnejsieho kto ti nenabulika somariny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@lenuska175 Oprávnený smiech
v tvojom veku uz v lete nebudes vediet nic o tom chalanovi... uz ta bude zaujimat niekto iny.. takze hore hlavu, nechaj to plynut same...
ak sa mate stretnut, tak sa stretnete.. ale do leta je este velmi daleko..
a pokec... to este existuje?
ale inak súhlasím s @malapohroma
2.si mladá na vzťah,ak máš skutočne 13
3.že sa vôbec pýtaš čo máš robiť.JE ZADANÝ,TAKŽE ROZHODNE NA NEHO ZABUDNI
- vyser sa na Pokec
- vyser sa na neho, nechápem na o sa toto pýtaš, to ti snáď aj samej mohlo docvaknúť, že keď je zadaný, treba dať od neho ruky preč... plus keď on sám sympatizuje s myšlienkou, že by mal svojej babe zahýbať, bude to pravdepodobne poriadny debil...
Inak ja by som mu neveril
... to mas trozku guraz ak si myslis ze toto pri tebe vystrajat nebude ... a malo v hlavicke ked sa s niekym takym taktom zahodis..... hladaj niekoho schopnejsieho kto ti nenabulika somariny
Aj ja sa stretávam so zadanými mužmi a chalanmi a sme úplne počestní.
A koniec koncov- máš 13 rokov. Opýtaj sa maminy, povedz jej, aký máš problém a ona bude najlepšie vedieť čo a ako
pokec by mali zakazat