Tento rok som prestúpila na nov=u školu, našla som si kamošky a naj z nich sa stala Marianna. S nami v triede bol aj Mišo, do ktorého som sa zamilovala až po uši. S Mariannou som chodila na tréning a keď bol 1. tréning, tak som pozerala kto prišiel a uvid
Nič si z toho nerob, že je to brat tvojej naj kamošky. Ale vôbec nič.
A ostatným: Nemusíte ju tak zdrbávať. V tomto veku to ešte nie je ozajstná láska, ale prečo tomu nenechať voľný priebeh a brániť sa tomu. Časom z toho môže byť viac.
Kikuska, môžeš ísť smelo do toho. Nech to už dopadne akokoľvek, určite budeš na to aspoň s radosťou spomínať.
a teraz tu budeš každého s odpoveďou, aby si naňho kašlala, presviedčať o tom aký je úžasný, skvelý a ako ho miluješ? prečítaj si po sebe, uvidíš, že sama už teraz vieš čo chceš a netreba ti k tomu rozoberať ani diskusie na internete...a čo že je to brat tvojej naj kamošky? mne by sa náhodou páčilo mať naj kamošku raz za svoju švagrinú
jaaaaj dievcatko ma len 13..hmm.kasli na to,k comu ti akoze bude taky vztah? co si dokazes?.. aj tak sa mi to zda strasny fake..tak pekne to az nemoze byt,plus ten pribeh..trsoku to rozvin a mas pekny blog za co ti dam 5*
Ked vies, ze sa mu pácis, ostatné by som neriesila. hlavne je ze sa mate radi. aj ked to je brat tvojej kvázi naj kamky, tak ked to je tvoja naj kamka tak to musi pochopit. a myslim ze to je dobre ze je to jej brat.!!
@kikuska8440 náhodou ej to super.. aspon ti ta marianna može hoc čo o nom perzradit.. poradit.. povedat ako nanho.. a nemusite riešit problemy a že kvoli nemu zanedbávaš ju.. ked spolu byvaju .. v čom je problém?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Polož si otázku načo ho chceš vlastne ?
dievka, proste chod na to, je to jej brat kriste, este bude aj rada ... zbal ho a neries .... ale opacny pripad, kasli na chalanov vo svojom veku
a inak preco tu pisem vlastne seriozne, dafuq?
Načo? Nepoznáš ho, nevieš aký je perfektný, pri ňom sa nenudím a stále sa smejeme aj keď mám blbú náladu tak proste sa mi ju snaží zlepšiť
A ostatným: Nemusíte ju tak zdrbávať. V tomto veku to ešte nie je ozajstná láska, ale prečo tomu nenechať voľný priebeh a brániť sa tomu. Časom z toho môže byť viac.
Kikuska, môžeš ísť smelo do toho. Nech to už dopadne akokoľvek, určite budeš na to aspoň s radosťou spomínať.
Chalani , "vztahy" v tvojom veku ti neprinesu nic dobre , za par rokov pojde kazdemu chalanovi len o tvoju vaginu a tak to bude asi tak do 20.
a bože čo na tom že je to dakoho brat ja som sestra satana a odradzuje to myslíš niekoho ? kopat do riti...