@lilluska228 pravda..a modre tricko zeleny opasok a ruzove gate ak dobre vidim ..no ..cista blondina..
a v ciernych bude vyzerat este viacej ako kurva..a v tvojom pripade ked si das cervene tak to ako keby si kricala ze JA SOM KURVA...takze asi tolko.. ..aha este A! cierna strasne kazi vlasy..
mne sa nepaci,ked si niekto prefarbi vlasy na cierno..vzdy to tak ci tak dopadne,ze sa dievca vrati naspat k svojej farbe..len zbytocny experiment..a potom bude lutovat,ked ti zacnu vyrastat tvoje vlasy
no, na fotke máš čubirkovú a to bola riadna čierna vdova, takže čiernej máš až dosť...
šak skús a potom sa budeš jedovať že tú čiernu nemôžeš prefarbiť a budeš čakať kým ti vyrastú vlasy alebo sa dáš ostrihať - mám s tým skúsenosti, párkrát som sa už na čirno zafarbila a vždy som si prisahala že už nikdy viac
eee... by sa ti vôbec nehodili ale vôbec... vážne.. mne sa čierne vlasy celkom páčia ale iba k pár ľudom sa hodia.. važne radšej neskušaj... ako tvoja vec ale no..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
čo dodať... tebe to asi nepomôže...
alebo dohola
a v ciernych bude vyzerat este viacej ako kurva..a v tvojom pripade ked si das cervene tak to ako keby si kricala ze JA SOM KURVA...takze asi tolko.. ..aha este A! cierna strasne kazi vlasy..
šak skús a potom sa budeš jedovať že tú čiernu nemôžeš prefarbiť a budeš čakať kým ti vyrastú vlasy alebo sa dáš ostrihať - mám s tým skúsenosti, párkrát som sa už na čirno zafarbila a vždy som si prisahala že už nikdy viac