@19 no neviem kto je blby a preo by som mala chciet zaujat??? ja som dala normalnu anketu a ty si tu vobec nic nemusela pisat ked si o mne myslis ze som blba ....no akurat ze ty si velka prij.bana p.ca!....to je vsetko...
@17 ja mam v strede cierny spic a kazdy mi hovori ze to vyzera dobre. ale u chalanov to vzdy vyzera inak nez u dievcat (myslim ten pierc ) ak ti mozem poradit tak s tym skus chvilu pockat aby si to neskor neulutovala... a ked si budes naozaj ista ze ho chces tak skus popremyslat nad "snake bites" piercom. to su dva kruzky v spodnej pere kazdy na jednej strane (jeden nalavo, druhy napravo . moja kamoska ho ma a vyzera to fakt ppci
@22 ale tak jasne ze na chalanoch to vyzera inak ako na babach ,,, a ten pierc snake bites ..neviem nechcem ho ja chcemproste gulicku na boku ....nic ine takze tak ale aj tak diki za radu....a neboj sa este o tom popremyslam...ale urcite nie o snake bites
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@15 a čo sa tohto týka- viac sa mi to páči na chalanoch, ale keď už tak, tak si to daj do stredu, nie do boku. to vyzerá príšerne