Mam kučerave vlasy a nwm ci si ich mam zehlit alebo nechat narast alebo ja nwm..Vlasy sa mi stiepia...ale ze vraj ked sa podstrihnm budu sa mi zase stiepit..su kucery pekne?
Kucerave vlasy sa mi paci a potom uplne rovne... a NENAVIDIM TAKE ZE COSI MEDZI... Poodnene vlny!!! Takze si ich zehlim.. jj zehlenim sa nicia vlasy, ale chranit ti ich moze aj obycajne tuzidlo, lak... lebo vlasy obalia...
kučery su prasne...vlasy sa stiepia vzdy...tomu nazabranis...kamoska ma tiez kucerave vlasy a sem tam si ich vyzehli... vyzera to dobre...ale neodporucam zehlit kazdy den lebo si znicis vlasy
ja mam kucerave vlasy ale musim si ich strihat kazde tri mesiace lebo sa zacnu stiepit....nezehli si ich lebo ja som ich mala raz rovne a musela som sa hned ostrihat lebo mi to roztiepilo konceky....a dlhe kucerave vlasy som mala aj ja a vyzera to krajsie....ne ako teraz ked ich amm kratke....lebo ked ich mas dlhe tak nemas taky velky objem ako mna trapi.....
Ja mám kučeravé vlasy.. mala som ich pod lopatky..dala som pred rokom radikálne skrátiť (nad úroveň krku a teraz sú také "polo" že sú po ramená a trošku dlhšie.. ale moje vlasy sú také, že každý deň mám niekde inde kučeru a žehlila som si ich rok, preto som ich skratila, a teraz občas len nejakú nezmyselnú kučeru vyžehlím, a ofinu nanajvíš ..
ja ked si ich umyem tak konce su dospiralovita a inac rovne a ked si cecem vlasy tak rovne ich mam a len konce vlnovita a neviem sa rozhodnut ci si ich mam zehlit alebo nechat take ako ich mam
Ja mať dlhe kučeravé vlasy skacem po plafon...ja mam velmi kucerave vlasy ale kratke mala som ich asi po lopatky ekd som sa dala v marci podstrihnut..kadernicka to trochu nepochopila a skratila ma asi o 10cm..a moje krasne zdrave vlasy boli fuc. aa teras len po lekarnach hladam urchlovac rastu lebo je to hrozne!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ja mam tiez celkom kucerave haro,ktore obcas pre zmenu prevetram zehlickou..
a stiepit po podstrihnuti by sa nemali nejaky cas,ked budes pouzivat balzami s vyzivujucimi produktmi..
moje sa stiepia,lebo som sa uz vyse roka nedavala strihat