Mam si vybrat hodinky s HD kamerou alebo obyčajne?
Našiel som na nete hodinky co majú 8 GB a HD kameru a cez USB to ide do PC dá sa s tým fotiť aj kamerovat ale nie su az tak kvalitné su za 50 e alebo normálne tiež za 50 e bez kamery ale s väčšou kvalitou a funkciami? Tie majú aj značku napr. Shark, ale t
Aaaaa našiel som noove za 80 e co majú aj nočné videnie pôjdem sa napr. Vyspať s vydatou a ona zhasne a ja len ťuk ťuk a potom budem vydierať nabija sa to cez USB nabijacku a odfoti to okamžite a bez zvuku aj cez noc s nočným videnim v HD kvalite pice co môže byť lepšie!!!!!!!
kup si bez kamery, aby si nespaval s vydatymi ...
OUTLOGICED yeah!
(seriozna odpoved: kup si tie najdrahsie, aby ta to potom viac mrzelo, ze si si taku hovadinu kupil)
ja som za obycajne asi na co budes tie s kamerou pouzivat ked ani nevies zamerat objekt? ja si na hodinky potrpim -mam doma 7x- a musia byt podla mna kvalitne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
OUTLOGICED yeah!
(seriozna odpoved: kup si tie najdrahsie, aby ta to potom viac mrzelo, ze si si taku hovadinu kupil)
ze som sa trafila
Odporucam: