@ezechielkuceravy v Sládkovičove sú všetci natoľko inteligentní že sa s tebou nekamarátia ? že si tu vytváraš 650 fakeov a neviem čoho všetkého si ešte schopný ešte... však ty máš komplex menejcennosti asi.. alebo ja neviem čo už.. proste stredobod pozornosti keby si nebol tak sa ti asi moc niečo stane však?
dobre vam to tu seckym jebe v uplne nezmyselnej diskusii sa este aj hadat dokazete za nic jaaaj ale aspon nieco sa tu deje dakujem za zalozenie tejto diskusie Ezechielkokotavy
@torpedo08 strč si tu rúšku do riti a choď vypisovať na pokec, akx statný samec ty hovedo a navyse NIKDO, KURVA NIKTO, ŤA SEM NEVOLAL. ADIOS!! Chod spať zajtra ťa čaká dvanástka niekde v sklade
@ezechielkuceravy ty kokos, priam adekvátne tvojmu veku.. končím fakt, dúfam že zomrieš na niečo strašne kruté a vzácne aby sa na teba všetci pozerali ako umieraš v najväčších bolestiach aké človek ešte znášať môže bez toho aby odpadol.
@ezechielkuceravy poznaju ale neverim ze sa stykas len s retardami s ktorymi by ste sa na tomto smiali potom spolu, minimalne rodicia alebo kto urcite netusia aky si tu kokot, ze fero?
@ezechielkuceravy ja neviem ale ty si velky klavesnicovy mantačik čo?
"1poltergaist napísala 22.08.10 13:54
Už som ti raz napisala- za monitorom je kazdy Pan! nazivo by si ani nepipol,priposraty parchant...sa tu hras na co?ked si len kokot....je mi z teba spatne,ty uchylak!!!"
preco mi pisu stale len same kurvy? a ty si vlastne kto? dalsia pseudofasistka ktorej som natrhol ego?
dakota25 napísala 23.08.10 14:32
boze sa spamataj uz .. jediny kemu natrhavas ego si ty sam tvojimy ubohymi komentarmy
mirimon1 napísal 23.08.10 15:06
chod fajcit vtaka tisovi. v boji s vami nikdy neprestanem
dakota25 napísala 24.08.10 10:06
tomuto ty hovoris boj ??? .. boze tak to si vazne dopadol jak najvacsa socka ... boj sa hovori tomu kdo neco roby skutkami a ne planymi recami .. nadavas kazdej babe co stretnes na pokeci do kurev .. to je boj ?? . co si myslis ze co tim dosiahnes ??
mirimon1 napísal 24.08.10 14:59
sa neboj o to, ze kazdej nadavam, to by som tu nemal tolko kamosiek. nadavam len vymetenym babam ako ty, co sa kurvia s extremistami, lebo si myslia, ze je to cool. je to smutne, mali by ste sa nad sebou zamysliet
dakota25 napísala 24.08.10 22:50
ja sa nekurvym ja mam svoju lasku ktorej som verna uz dlho a nikdy som sa ani nekurvila ... a kolko kamosiek ??? .. to mylsis tich 9-tich komu si priatel alebo tej ciganke alebo tej starej co ti pise komentare .. jako nehnevaj sa ... to su asi vsetci tvoji priatelia ... si socka ... koncim
mirimon1 napísal 24.08.10 23:16
nemyslel som samozrejme len tych, no ale dobre, co to budem tebe vysvetlovat. a mala by si si zmenit nick - dakota je v amerike a amici nakopali nackom prdel. ale rymuje sa to so slovom kokota, co ta vystihuje
dakota25 napísala 25.08.10 12:52
jako moja prezivka nema nic spolocne so statom ty degen .. kebize si kusek inteligentny si najdes vsetky vyznami toho slova ...
mirimon1 napísal 25.08.10 15:00
ako mi o inteligencii moze vraviet clovek, co napise "prezivka" a "vyznami"?
yogi92 napísal 26.08.10 15:22
keby som ťa stretol tak by ti ostne z mojich náramkov museli vybrať chirurgicky ty kurva
@nietimekki pozdravujem tvoju sestru 1poltergais, odkáž, že ked prídem nech sa umyje, lebo ju je cítim cez celé Slovensko. A navyše, keď sa necháte vyporovkaovať, to je vaša kokotnosť nie moja, prajem úprimnú sústrasť vašemu mozgu. A ja som frajer a mimo kompu. Adios
@torpedo08 je ich tam viac kde @antifunebracka alebo @ezechielkuceravy nadavaju kazdemu do kuriev, kazdeho rodina su kokoti kazdeho matka je kurva, pica a tak je tu tupy intrigar co nic ine ani robit nevie.. vieš, to je tak keď mu šlape mama.. to vysvetluje jeho komplexy
@nietimekki oukej, tak dakujem za pokec, aspon sa vyventilovali z tohot dňa. A vlastne ja ani neviem ako sa toto všetko tak zbehlo.... berte to VSEtCI S USMEVOM NA PERACH
neviem teda...ak si to vezmes ako rovnicu vedenia tepla a vezmes do uvahy okrajove podmienky, z vonkajsej strany dirichletova a z vnutornej neumannova....nejak by si mohol vypocitat, ako budu po nejakom case tie vcely v tyci rozlozene............tiez si uvedomis, ze ked niekde vidim napisane kovova tyc, jebe mi na mozog skola
@mygate Ja viem to som presne čakal. Vlastne so čakal vtipné odpovede, a nič so nedostal. Hrať sa na jebnutého je ľahke, stači ked budeš o niečo trošku nechutnetnejší, vulgarajnejší a mľš tak kde ich chceš mať.
Na jeblé otázky odpovedaju len jeblí ľudia, (Nič osobne, prepáč)
@torpedo08 Si všimni aké je ľahké ľudí dostať do takejto diskusie. Verím tomu, že keď zajtra založím ďalšou diskusiu, tak zase sa to zvrtne na osobné útoky na moju osobu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
126 komentov
...oh, you can't I forgot, sorry.
...oh, I shouldn't have said you can't, I forgot, sorry...
mne je jedno
@ezechielkuceravy dobre všetci viete že nie som admin a tí čo ste si to mysleli, ste vážne strašne dôverčiví
#respect
@sugy1 mňa nezaujíma čo si o mne myslia druhí
dakujem ezechielkokotavy za privitanie
Pochvalu?
Ruže?
Lasku?
Sex?
A fakt je, že ty .... chod radšej ten sneh odhŕňať sneh
A to je pekné, to si cením, ľudia sú sprostí začnú sa hádať kvôli blbostiam napr. toto tu fórum.
"1poltergaist napísala 22.08.10 13:54
Už som ti raz napisala- za monitorom je kazdy Pan! nazivo by si ani nepipol,priposraty parchant...sa tu hras na co?ked si len kokot....je mi z teba spatne,ty uchylak!!!"
citujem z tvojho pokecu
preco mi pisu stale len same kurvy? a ty si vlastne kto? dalsia pseudofasistka ktorej som natrhol ego?
dakota25 napísala 23.08.10 14:32
boze sa spamataj uz .. jediny kemu natrhavas ego si ty sam tvojimy ubohymi komentarmy
mirimon1 napísal 23.08.10 15:06
chod fajcit vtaka tisovi. v boji s vami nikdy neprestanem
dakota25 napísala 24.08.10 10:06
tomuto ty hovoris boj ??? .. boze tak to si vazne dopadol jak najvacsa socka ... boj sa hovori tomu kdo neco roby skutkami a ne planymi recami .. nadavas kazdej babe co stretnes na pokeci do kurev .. to je boj ?? . co si myslis ze co tim dosiahnes ??
mirimon1 napísal 24.08.10 14:59
sa neboj o to, ze kazdej nadavam, to by som tu nemal tolko kamosiek. nadavam len vymetenym babam ako ty, co sa kurvia s extremistami, lebo si myslia, ze je to cool. je to smutne, mali by ste sa nad sebou zamysliet
dakota25 napísala 24.08.10 22:50
ja sa nekurvym ja mam svoju lasku ktorej som verna uz dlho a nikdy som sa ani nekurvila ... a kolko kamosiek ??? .. to mylsis tich 9-tich komu si priatel alebo tej ciganke alebo tej starej co ti pise komentare .. jako nehnevaj sa ... to su asi vsetci tvoji priatelia ... si socka ... koncim
mirimon1 napísal 24.08.10 23:16
nemyslel som samozrejme len tych, no ale dobre, co to budem tebe vysvetlovat. a mala by si si zmenit nick - dakota je v amerike a amici nakopali nackom prdel. ale rymuje sa to so slovom kokota, co ta vystihuje
dakota25 napísala 25.08.10 12:52
jako moja prezivka nema nic spolocne so statom ty degen .. kebize si kusek inteligentny si najdes vsetky vyznami toho slova ...
mirimon1 napísal 25.08.10 15:00
ako mi o inteligencii moze vraviet clovek, co napise "prezivka" a "vyznami"?
yogi92 napísal 26.08.10 15:22
keby som ťa stretol tak by ti ostne z mojich náramkov museli vybrať chirurgicky ty kurva
ty si ma vôbec nevyprovokoval mňa to len baví si písať s niemandom ako si ty
ĎAKUJEM ZA POZORNOSŤ.
MÁM VÁS RÁD!
len si myslím že je to ešte infantilnejšia zábavka ako tie nasraté komenty samé.. čo si čakal?
na jeblú otázku môžeš dostať len jeblé odpovede..
Na jeblé otázky odpovedaju len jeblí ľudia, (Nič osobne, prepáč)
a bodaj by sa ti to aj fakt stalo!! a nech je to rúra s priemerom aspoň 10centy a včiel nch ti tam neženie celý roj
možno si v tej dutej lebeni potom úl urobia....
naozaj sa len ťažko chápe, čo musíš mať ty človek za mindráky, keď ťa toto baví...