Keď sa chalana spýtate, že ako sa má a on sa vám úplne "vpije" do očí a len tak s úsmevom povie : "mám sa celkom fajn, idem si za tým čo chcem". Je to úplne normálne, alebo ako to mám brať? P.S. Ten chalan sa mi hrozne moc páči, ale bojím sa mu prizna
@luckaa16 A rozmýšľala si nad tým, že to možno vôbec nič neznamená? Prečo za každou odpoveďou a otázkou hľadať nejaký hlbší význam? Možno sa má naozaj fajn a momentálne zažíva svoje dobré obdobie, tak skrátka len povedal, že si ide za tým, čo chce...
Preto som sa pýtala, že či za tým mám niečo hľadať, lebo toto od toho chalana vyznie, hmm, záhadne ak to mám správne nazvať, on nie je taký a práveže mal nedávno celkom zlé obdobie, možno sa síce z neho dostal a preto mi to povedal. No aj tak vám ďakujem
nie, nehľadaj v tom nejaký tvoj význam nevieš čo mal v hlave alebo sa ho to opýtaj veď tým nič nestratíš.....načo sa to pýtaš na birdzi,tu nik netuší ako to bolo..... a čo sa stalo ....osobne nie som jasnovidec na také veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Nechápem o čom sa tu vlastne bavíme...
radšej niekedy nemať až take očakávania.
» replygif.net/i/707...