Chcel by som pocut nejaky nazor na môj vztah, bliskym sa nemôzem zdôverit pretoze by stoho robili horor,,,,
Takze sme spolu 8 rokov, dieta ziadne nedari sa, myslim ze by som vedel zit bez nej aj ona bezo mna vlastne by som mal celkom bezstarostny zivot.
asi ocividne nie ste pre seba "ti pravi" ked to takto opisujes.. takze asi to ukonci.. ty chces bezstarostny zivot a ona mozno tiez alebo niekoho, s kym by to cele davalo vacsi zmysel
Neviem, ale stojí za zamyslenie, či nie je hlavný problém v tom, že od dlhoročného vzťahu ocakavas nepretržité a silné emócie.
Ja som presvedčený, že po istej dobe v každom vzťahu príde fáza, keď sa to zdá nuda alebo až otrava a pre udržanie vzťahu treba obojstrannú snahu a obetu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ja som presvedčený, že po istej dobe v každom vzťahu príde fáza, keď sa to zdá nuda alebo až otrava a pre udržanie vzťahu treba obojstrannú snahu a obetu.