Ahojte,mam uz 20 rokov a este som nemala ziadny vztah,vlasne ani chalana.
moje kamosky zacali uz v 16ke a ja stale nic.Tesim sa s nimi,ale som smutna.lebo si neviem dat rady.Nie som ani skareda,casto ma mame chvalia znami aj sa za mnou cha
Neries vobec to ze si s nikym nespala. Vies kolko je takych ? Ved to neni nic nenormalne... hovoris ako co by si mala 35 rokov...Ono to vsetko pride same, len musis chodit medzi ludi...
Inak neverim tomu , to ze si podla slov ludi pekna ale si strasne hanbliva je blbost , mohla by si byt ale urcite nie strasne , az natolko ze si nikdy nikoho nemala.
Takze sa pytam co sa chuja typu elenair sa skryva za tymto FAKEom
ja som nikoho nemala do 18, vadilo mi to, a keď som si povedala, že to vlastne nevadí, a že mi je dobre a som šťastná aj bez chlapa, a že vlastne žiadneho nechcem a nepotrebujem, tak vtedy sa zjavil. Proste hľadáš ponožky a nájdeš stratenú nabíjačku od telefónu, chápeš. Daj si iné ciele ako mať chlapca, prestaň na to stále myslieť, choď von, len tak sa zabaviť s kamarátmi a to, že to príde vtedy, keď to najmenej čakáš, tak to je naozaj pravda
@luc.ka Skus sa na to pozriet realne , bud nie je taka pekna , totiz rodina ti nepovie ze si skareda ... , a ked je to nejaka kraska tak pochybujem ze je natolko hanbliva aby si do 20 rokov nikoho nanasla.
Keby mala 14 tak nepoviem ale ked vidi ze sa za nou otacaju chalani tak nejake to sebavedomie by sa na nu nalepilo.
podľa mňa si neni na vzťah a všetko s tým spojené pripravená. Keby si bola pripravená tak tu nezakladáš fóra ale bavíš sa a nadväzuješ kontakty ak skutočne niekoho chceš tak sa odhanbi a ŽI!!
@flagrantine prísahám! som už cca 3 roky sama a v posledných dňoch som už na tom tak zle, že rozmýšlam, že sa ozvem bývalému... A to je už fakt horšie ako zlé
@mm47 mýliš sa. možno si sa s takou osobou nikdy nestretol, lebo ich je mizivé percento, a nevravím, že toto nemôže byť fejk, ale existujú také... poznala som taký podobný prípad.
@laura20 ani ja som nemala nejako vzťahy a tiež mám už 20. mala som len jeden taký "vážnejší" a vzťahy na jednu noc ma akosi nebavia. A vždy, keď som si už myslela a dúfala, že z čohosi bude čosi na dlhšiu dobu, celé sa to pokazilo - tým, že im šlo o "vzťah" na jednu noc
Takych ludi je na svete plno..mozno len nechodi na spravne miesta, a ked si hambliva a niekto by mal predsa zaujem, tak to riskni, sak co najhorsie sa moze stat?drzim palce
@laura20 ty si normalna ? *Byt panna v 20ke tiez nie je nic moc.* to je akoze nejaky zakon alebo co ze v 20 nesmies byt panna?? predstav si ze mas 16,si sialena pubertacka,mas chalana a myslis si ze budete mat buducnost a velku rodinu...lenze chalani su vtedy nevyspeli,raz,dvakrat sa s tebou vyspia a potom pojdu za inou...a tebe ostane na krku decko.....................ja na tvojom mieste by som sa tak nezozierala....tie spoluziacky boli este velmi mlade....neboj raz si najdes chalana,takeho co s tebou ostane ,,v dobrom aj zlom´´
/mimochodom ani ja na najblizsich 20 rokov neplanujem vztah/
@laura20 radsej byt v 20tke panna ako v 16tke pretrtkana nejakou bandou nadrzancou vydrz casu, o nic neprides a budes na tom ovela lepsie ako ine.....inak VS zivot je uplne o niecom inom, mozno budes prekvapena ako lahko to pojde, ine prostredie, ini ludia, len sa nehanbi, ked sa niekto napr. na teba usmeje, oaptuj mu to.....nemas co stratit.....ale hlavne nie nasilu!!!vela stastia
a čo že si z nikým nespala??? som len o niečo mladšia ako ty a tiež som s nikým nespala... dlho som nachádzala len samých debilov, ktorým išlo len o to, aby ma pretiahli, lebo vedeli, že som ešte panna... a až minulý rok som si našla chalana, ktorému nejde len o sex, ale aj úplne niečo iné.... pretaň hladať, nepodceňuj sa, buď sama sebou... skôr či neskôr chalan príde sám a hlavne keď to najmenej čakáš
pre Boha, kde to žijem? prečo je každý taký sprostý a nechal sa stiahnuť dobou? Máš dvadsať, si ešte decko a ľutuješ sa, že si v šestnástich nejebala, prosím ťa, zobuď sa. Otvor oči, neľutuj sa a buď rada, že si zdravá, máš kde bývať a máš čo jesť, máš vlastne veľké šťastie. Prosím ťa, len sa neporovnávaj so svojimi spolužiačkami, presne si viem predstaviť, čo za kurvy to sú. Nič v zlom.
raduj sa z prírody a z toho, že si súčasťou tejto krásnej planéty a nerieš hlúposti. samota je krásna a ver mi, ešte si raz na mňa spomenieš, keď sa budeš rozvádzať !
to ze si este nemala vztah nie je ziadna kriza ... ja som uz single nieco malo cez dva roky a ked sa ma niekto pyta ci mam chalana, dostanu sa mi slzy do oci, lebo nemam a tiez ma to trapi, ale nema vyznam to nejak silit ... tak si totiz chalana len a len odplasis ... kasli na to ... ja sa o mesiac stahujem prec z mesta a teda som prestala riesit noveho chalanaa cuduj sa svete ... vynorili a hed traja ktori by nieco chceli ... a ver tomu ze nebudes prva ani posledna panna na vysokej
@soraya ja som roky hladal svoju flautu. potom mamka mi povedala, aby som tuto staru vazu isiel vyhodit. Tak som ju hodil do kontanejra, vaza sa rozbila a lala, zrazu som vidle svoju flautu. Tak sup do kontanera
@laura20 ja som ten istý prípad vzťahy na 1 noc neuskutočňujem a važny vzťah som ešte nemala ...mala som 1 vzťah trval mesiac aj niečo a na dotyčného spomínam s odporom proste blbec .... a keď sex tak aspoň s niekym koho ľúbim, aby to bolo 1x pekné ....a nie niekde spitá v bare s niekym koho si rano ani nebudem pamätať ...to je môj nazor.....tiež som si stále myslela že nie som dosť dobrá na to aby som niekoho mala....ale akosi som sa nad tým prestala pozastavovať....a tiež som hanblivá ,,nehladám chalana ono to príde samo...a nech si hovoria chalani čo chcú podla mňa prvý krok by mali urobiť oni, vždy to tak bolo a ja by som asi nedokázala urobiť prvý krok ... prajem veľa zdaru v buducnosti
@laura20 no to určite by si bola na tom horšie podla mna ....prvej som sa hanbila tiež že všetky spolky proste mali sex a asi len 2-3 sme nemali ale nejak som si spomenula na jednu vetu ktoru mi ktosi povedal ak by sa niekto z niekoho vysmieval že je ešte panna, ....."Ja môžem byť taká ako ty kedykoľvek si zmyslím, ale ty ako ja už nikdy nebudeš" ...síce existujú už aj operácie ale už to nie je to prvé ......no a tak ked ta niekto zaujme jasne usmej sa pokecajte a ono to už vlastne pôjde samo ...tiež sa mi niečo teraz črtá
laura20@ahoj ja mam 19 a do teraz som tiez nikoho nemala Vsetky moje kamaratky sa vychvaluju polohami , pomockami a neviem co este ale ja to beriem s humorom a tiez im nieco poradim ale nie z mojej skusenosti ale z google DD A preto si z toho velku hlavu nerobim no teraz sa mi zacalo nieco crtat a je to taky super skvely pocit ze sa az bojim ze to dako dokazim ale vidis treba len cakat ten pravy sa vzdy objavy drzim ti palce
@laura20 ja som si na svoje prvé vzťahy / sex tiež slušne dlho počkal (18 / 20), z časti preto, že som bol na škole so samými chalanmi a jednak preto, že som odmietal sa "len tak" s niekým vyspať. Ja dokážem byť s niekým kamarát alebo vo vzťahu len vtedy, ak mi ten človek naozaj niečo dáva a neviem sa tváriť, že "chodíme spolu" len kvôli tomu, aby som nebol sám alebo si užil... Treba si vážiť seba i svoj čas, ktorý si za tie roky investovala možno do niečoho iného, než tvoje okolie, ale to neznamená, že horšieho...
Hmm ludia ako ty dlho nemaju nic a potom pride nieco co stoji za to ...tiez som to dvakrat nevyhral, najdlhsi vztah som mal 3 roky a potom ma sklamala ,druhy pol roka a to iste..nemal som moc vztahov ale...zatial co vacsinu dnesnych "cool" ludi pritahuju premalovane a preafektovane diskotekove zeny ktore v piatky radi "ziju"....mna vzdy lakala skor nejaka pohodacka, metlacka, skratka niekto jedinecny a iny od ostatnych...inak uz sa asi minuli, som pol roka single a moc toho nenarobim, osud mi nedopraje takze laura...nezufaj, pockas si, dockas sa
Mám 18 a tiež som nikoho nemala. Pretože si myslím že tak ako ty, tak aj ja máme určite čas. Nebudem sa snáď dávať do vzťahu preto, že si tu čítam fóra a vidím aké úžasné zážitky majú niektoré 15tky (alebo stačí keď sa aj okolo seba rozhliadnem). A už vonkoncom sa nebudem dávať dokopy z niekým kto chodí každé piatky na diskoteky a "žije" a je netolerantný len preto aby som nebola sama, to si nájdem kamarátov a radšej si počkám. Pre mňa za mňa aj do 25 . A ty by si si tiež mala počkať a nerobiť si s toho ťažkú hlavu ale brať to z nadhľadom.
preco kazdy tuzi po vztahoch? preco sa ludia nezameraju na ciele, ktore by ich naplnali? z toho vyplyva, ze laska je pre bezcielnych...
ja budem mat 20 a tiez som nikoho nemala a som najstastnejsia osoba na svete, pre mna za mna, nech zostanem na cely zivot sama, hlavne, ze dosiahnem vsetky svoje ciele, to je pravy zmysel zivota
@laura20 teba napadá len tak sa s niekym vyspať aby si to už mala za sebou pričom po svete behá plno chalanov ktorý by ten fakt že si panna ocenila... Nie len na príležitostný sex ale na vzťah...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
Takze sa pytam co sa chuja typu elenair sa skryva za tymto FAKEom
ja som sa chcel tiež niečo také spýtať
@laura20
nevadí, o to si ťa bude budúci viac vážiť tvoj budúci priateľ.
ja som sa chcel tiež niečo také spýtať
@laura20
nevadí, o to si ťa bude budúci viac vážiť tvoj budúci priateľ...
Keby mala 14 tak nepoviem ale ked vidi ze sa za nou otacaju chalani tak nejake to sebavedomie by sa na nu nalepilo.
@flagrantine tak to mas nejakych lakomych kamosov
Je to v pohode.
Slečna smekám úctivo klobúk že ste takto dlho vydržali
Imho, neľutuj sa, on sa pre teba nejaký chlapisko určite nájde.
mňa nikto nemá rád
@leniak och...čo robíš zajtra?
nooo veď môže byť, ak nie si masový vrah, tak kľudne
to fakt? 28 ? fuuuh
@laura20 ani ja som nemala nejako vzťahy a tiež mám už 20. mala som len jeden taký "vážnejší" a vzťahy na jednu noc ma akosi nebavia. A vždy, keď som si už myslela a dúfala, že z čohosi bude čosi na dlhšiu dobu, celé sa to pokazilo - tým, že im šlo o "vzťah" na jednu noc
@flagrantine @leniak ach, škoda, že nie som z Ba (ach)
@46 bravo
/mimochodom ani ja na najblizsich 20 rokov neplanujem vztah/
raduj sa z prírody a z toho, že si súčasťou tejto krásnej planéty a nerieš hlúposti. samota je krásna a ver mi, ešte si raz na mňa spomenieš, keď sa budeš rozvádzať !
to je všetko. inak ešte poukazujem hlavne na posledné príspevky nado mnou.
treba si len uvedomovať, nakoľko je pre teba dôležité to, po čom prahneš. a či práve to prahnutie nepôsobí ako odpudivá magnetická sila.
@hippiechick @24
spokojná? pokojná? zle som to povedau?
...
Ale podľa mňa na tom nieje nič zlé. Len spoznaj nových ľudí a hlavne si užívaj. Nepreseď celý deň na nete
vsak ja som ani nechcela v 16 to,len mat chalana..............
Teraz som sa zobudila,ze sm sa 4 roky venovala len skole a neviem si rady,lebo o nich nic neviem,ani ako ked nahodou ku mne pridu,
co mam robit??????????akoby som bola nejak pozadu
Viem,ze ked velmi chcem moze to posobit opacne,ale doteraz som ani tak nechcela a NEBOLO NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak cim je to?
PS:skareda nie som vobec-len som si to dlho myslela
@flagrantine aj mna zober!☺
Vatsina dievcat tejto charakteristiky chodi s najkrajsimi chalanmi.
Fotku nedam
1. Máš 20! Pre boha ved to neni žiadny extra vek! Keby máš 30, tak potom si stratený prípad....
2. Vravíš, že si moc hanblivá? ....Nájdi si hanblivého a navzájom si pomôžte.
hmm, dakujem, ulavilo sa mi
Aj chlani su hamblivi???????,
@laura20 @70 sú občas, niektorí.
to ze si este nemala vztah nie je ziadna kriza ... ja som uz single nieco malo cez dva roky a ked sa ma niekto pyta ci mam chalana, dostanu sa mi slzy do oci, lebo nemam a tiez ma to trapi, ale nema vyznam to nejak silit ... tak si totiz chalana len a len odplasis ... kasli na to ... ja sa o mesiac stahujem prec z mesta a teda som prestala riesit noveho chalanaa cuduj sa svete ... vynorili a hed traja ktori by nieco chceli ... a ver tomu ze nebudes prva ani posledna panna na vysokej
Buď:
- samostatná
- nezávislá
- hrdá
- usmiata
ale všetko s mierou
Mate pravdu.Treba byt sam sebou,len je to tazke.Aj ked som bola a nesnazila sa ,neprisiel ziadny.Ale na kazde vrece sa najde zaplata
Naozaj sa aj chalani hambia??????
Aj ja Tebe
Myslim si to iste
Mne casto hovorievali,ze ak chalan chce,tak si cestu najde
Len ma trapilo,preco som nebola pre ziadneho na to dost dobra.
Mozno aj ja by som mala ukazat,ze ma aspon sancu?????
Usmiat sa????????
Keby som sa len tak s niekym vyspala,asi by mi to dost ublizilo a bola by som na tom este horsie.
ja budem mat 20 a tiez som nikoho nemala a som najstastnejsia osoba na svete, pre mna za mna, nech zostanem na cely zivot sama, hlavne, ze dosiahnem vsetky svoje ciele, to je pravy zmysel zivota