Isiel som sa vyspat s frajerkou mojho najlepsieho kamosa a isli sme do motela..... a zrazu ho tam na recepcii pristihnem, ako tam je s mojou najlepsou kamoskou.
Mam to priatelstvo ukoncit ? Lebo on ju len zneuziva sviniar jeden.
@jezko30...... neukoncuj to ....urcite neeee ved vy ste rovnaki paradaaa si musiiite rozumieeeet .......bez urazky ale ste kurevnici ...zjavne a podla vsetkeho tieto holky za chvilu vymenite za ine ....... tak aspon aby si mal kamarata , ktory ta bude chapat
@neith74 ne to je ine i ja si mylsim ved co ze je tvoja najlepsia kamoska moze si robit co chce ale ten debil co tam isiel s nou je chumaj ked podvadzal svoju praitelku no zaroven aj ty si debil a teda aj ta co dala tebe lebo zradila tiez svojho priatela.Jemine totalne zamotane hodte sa vsetci z rieky a mate po probleme.Aspon umriete romanticky vsetci spolu
should I laugh? should I troll? should I scream FAKE? so many choices...
akurát čítam nejaké staré japonské divadelné hry, takže mám veľa nápadov ako by to riešili v danej dobe - odporúčam buď sa obesiť z mosta (hromadne), alebo si vyhreznúť vnútornosti(s väčšími odstupmi, hromada čriev od štyroch ľudí...sounds disgusting).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Ovsem v pripade, ze si nerobis dost divnym sposobom srandu .
a) to je pravda ...
... a keby aj, tak ...
b) že sa tak idiotsky pýtaš ..
a celkovo .. mám dosť
(plus DS.. (ach) )
@bunnyboy *thumbs up* (dobre, zas mi nejde
irónia osudu...
akurát čítam nejaké staré japonské divadelné hry, takže mám veľa nápadov ako by to riešili v danej dobe - odporúčam buď sa obesiť z mosta (hromadne), alebo si vyhreznúť vnútornosti(s väčšími odstupmi, hromada čriev od štyroch ľudí...sounds disgusting).
and u ?! are u fucka kidding me ?!" AKoby som práve prečítala nevydarený vtip .. dont ge it at all )