Ahojte. Ja neviem ja mu všetko dovoľujem ale keď počúvam kamarátky tak tie svojim priateľom všetko zakazujú. Najme teda to že si idú občas vypiť. Ja neviem, malo by mi to vadiť?
sa pytaš nas, či by tebe malo niečo vadiť ? s dôrazom na NAS a TEBE ? keď ti napišeme, že ritualna vražda partnera keď si vypije a nadycha viac ako 2,85 promile nieje hriech ani trestny čin ale povinnosť, spraviš to ?
Podľa toho čo robí no keby to mne zakazovala ženská drbem na ňu.
Dobre,nedrbem. Mal som takú,ktorá mi to zakazovala no cez víkendy sa mi venovala tak mi nechýbali alkoholické kamarátske stretká,bola skvelá a mal som ju viac než rád... No už by som to nechcel ...
A čo tak nájsť si chalana, ktorému nemusíš (skúšať) zakazovať? Zbytočná snaha totiž. Najprv sa znechutene vybodne na tie zákazy (čo aj dáva logiku - prečo s ním vôbec ideš do vzťahu, ak v takto podstatnej vlastnosti nie je taký, akého partnera ty chceš? zmeny v pití sú zo strany navyknutých chalanov typicky medzi tými najmenej prípustnými), prípadne ti o tom bude klamať, a ak neprestaneš, tak sa vybodne nakoniec aj na teba. (O tom tu potom bude ďalšie fórum, tipujem.)
chod s nim, ked pije. a nemusis mu zakazovat nic. skus sa bavit spolu s nim aj s nimi ked piju.a uvidis do akej mieri ti to vadi.
a ak ti to vadi, tak mu to povedz. a ptm uz to je na nom. ak sa od zmeni sam od seba (ale kvoli tebe), je rto super. a ak sa nezmeni, resp. to bude nasilu, tak to nema vyznam, lebo sa to aj tak skonci pre vas zle.
kam tento svet speje? babám sa páčia najväčší alkoholici a potom sa čudujú že im v manželstve nevedia zakázať piť a oni ich mlátia...
uvedomte sa s kým idete do vzťahu, teraz to berie ako srandu že si ide s kamarátmi vypiť ale neskôr sa to stane závislosťou a to mu už vôbec nezakážeš...
tak nejsom nejaky vyznávač alkoholu ale ked viem že moj chlapec niekam ide, a viem že sa tam bude piť, tak mu verím, pretože on nieje sprosté hovädo ako 80% mojich spolužiakov a viem že on sa kontrolovať vie, a nevypije viac ako by nezvládol. Proste mu ver. Ale tak nieje mi to extra príjemné, ale tak čo iné mi ostáva. Nemôžem mu zakázať chodiť s kamarátmi. Veď to je choré.
kludne zakáž bude piť aj tak + ti o tom klamať takže to len prospeje vášmu vzťahu o tom že si z neho budú kamaráti robiť prdel že je pod papučou ani nehovorím
sama nevies ci ti nieco vadi tak sa pytas cudzich ludi na internete lebo ta znepokojuje, ze v niecom nie si rovnaka ako masa sprostych pipiek? gratulujem a moja rada, jeb na to, ked ta bude nieco vo vztahu srat, skus sa o tom najprv ROZPRAVAT a nie snazit sa "zakazovat". ked robi nieco cim ti ublizuje a ma ta rad, tak si to uvedomi a prestane s tym sam. ked si to neuvedomi, tak je to debil a stracas s nim cas lebo aj tak sa kvoli tomu o par tyzdnov/mesiacov rozidete. ked ti svojim konanim nijak neublizuje a riesis to, tak si sprosta ty a s tym ti inak ako poradit ti aby si sa isla zabit pomoct neviem.
ak to preháňa skôr mu dohovor,zákazy a príkazy nie sú veľmi účinné. Ak ti to vadí povedz mu to,ak chodieva von takto v miere tak prečo by si nemal aj trochu užívať /ak tým nikomu neubližuje -ku príkladu- ak napríklad nenamotáva iné,ak mu to neubližuje na zdraví a tak ďalej/
A len za to,že to robia kamarátky to nemusí byť správne.
Ak ti nieco vadi a vztahuje sa to nanho mal by o tom vediet ako prvy. Zakazovanie sa pouziva pri vychove deti. Vo vztahu by malo stacit oboznamenie druhej strany so situaciou a ta by sa uz potom mala dako zariadit sama ... podla svojich predstav a priorit v zivote.
tak zakazovať rovno nie, o čom je taký vzťah i ja sa pamätám, že som mala kamarátky a chlapcom všetko zakazovali až som sa čudovala a potom im ten vzťah i tak padol..proste treba mu vysvetliť čo ťa presne trápi
nedávaj na rady priateliek.je to tvoj partner ktorý, čuduj sa svet, vie čo chce a robí to. nieje to tvoj poskok či otrok alebo vec ktorú vlastníš. chalan potrebuje vypnúť, nie stále len pri tebe sedieť..
základ zdravého vzťahu je podľa mňa sloboda,dôvera, rešpekt, tolerancia.
@spacebound on ti niečo zakazuje? chcela by si aby ti niečo zakazoval? spýtaj sa sama seba a uvidíš máš vlastný rozum riaď sa podľa neho asi by ti mal zakázať baviť sa s tvojimi kamarátkami majú na teba zlý vplyv DDDD
nezakazuj mu nič, to sa nerobí.... ale ak ti niečo prekáža treba sa rozprávať. Ak si chodí vypiť ale nerobí zle, nepodvádza ťa alebo neviem čo tak neviem prečo by ti to malo vadiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Dobre,nedrbem. Mal som takú,ktorá mi to zakazovala no cez víkendy sa mi venovala tak mi nechýbali alkoholické kamarátske stretká,bola skvelá a mal som ju viac než rád... No už by som to nechcel ...
Lebo sme sa i tak rozišli a teraz mi chýba veľa veselých príhod,ktoré kamaráti zažili bezo mňa ( sorry )
nie je to síce dobrý výraz ale proste som si ,,odnudil " pol roka...
A pre kamarátky platí to isté.
a ak ti to vadi, tak mu to povedz. a ptm uz to je na nom. ak sa od zmeni sam od seba (ale kvoli tebe), je rto super. a ak sa nezmeni, resp. to bude nasilu, tak to nema vyznam, lebo sa to aj tak skonci pre vas zle.
ale vadilo by mi to
a este ako viacej by mi to vadilo, tak by ma to trapilo
a dlho by som s taky nevydrzala, tak nech si chodi pit hocikolko, aspon mi to ulahci...
ale pokial to tebe vobec neprekaza, nevidim dovod preco by si mu to mala zkazovat
uvedomte sa s kým idete do vzťahu, teraz to berie ako srandu že si ide s kamarátmi vypiť ale neskôr sa to stane závislosťou a to mu už vôbec nezakážeš...
Nie preto, ze s tm mas problem, ale ze tak to robia kamaratky.
Katastrofa...
ak to preháňa skôr mu dohovor,zákazy a príkazy nie sú veľmi účinné. Ak ti to vadí povedz mu to,ak chodieva von takto v miere tak prečo by si nemal aj trochu užívať /ak tým nikomu neubližuje -ku príkladu- ak napríklad nenamotáva iné,ak mu to neubližuje na zdraví a tak ďalej/
A len za to,že to robia kamarátky to nemusí byť správne.
základ zdravého vzťahu je podľa mňa sloboda,dôvera, rešpekt, tolerancia.
ale zakazovat cokolvek druhemu je chujovina..
kde to žijem?
SPAMATAJ SA ! Tebe by sa pacilo, ak by ti on chcel nieco zakazat? Ublizuje ti snad tym, ked si vypije?
Ak ti vadi jeho spravanie, ked je opity, tak nech ti stale povie ked chce pit a ty tam jednoducho nebudes. Nemusite byt spolu 24/7
Urcite mu nic take nezakazuj, ved aj on ma pravo na to sa dobre zabavit nie?
Stastne a vesele
ale podla vacsinny su dnesne vztahy o obmedzovani sa navzajom, tak si rob, co chces