neviem prečo sa s mamou hádaš, ale možno by pomohlo, keby sa viac ovládaš a niektoré veci berieš s nadhľadom...ale tak no...ťažko súdiť takto na diaľku, či robíš ty chybu alebo mama...
ja som tiež pohádaná s mamou, šli sme domov z mesta a dakde v diaľke na ňu volala suseda že: Ahoj (a jej meno) ... moja mama jej kričala s5 a potom na mňa začala ziapať, že či sa neviem odzdraviť...tak som jej povedala že mne sa nezdravila... ako výhovorku, lebo fakt nebudem kričať po cudzej žene ktorá je ďaleko asi 30 domov, normálne sa so mnou začala hádať, nahádať na seba a tak isto sa dnes pohádala aj s mojím otcom...
A to ma byť dovod sa zabiť? neblázni... Každá hádka sa predsa napraví... koľko ľudí ani nemá matku a žije...
Pozri, ja si s mamou tiež moc nerozumiem, ale je to moja mama, ja ju ľúbim a nikdy by som jej nič zlé neprial a ani by som nepovedal kvôli hádke, že sa chcem zabiť. Hádam sa so všelikým, to občas príde, ale mama je proste mama.
@etela ja som tiez solidne zatlkal akoze.. ale asi aj tato kostoval lebo tiez take pokerfejsy jebal jak aj ja.. tak sme sa nejako dohodli na tom, ze bola zle zavreta flasa a odparil sa D mame to neprislo podozrive tak sme si tlapli a gg
Si premysli,co povies predtym,nez to vypustis z ust a nehadaj sa,obcas je lepsie proste si zakuanut do jazyka a byt ticho. S odstupom casu si mozno aj uvedomis,ze mama ma v mnohych veciach pravdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
pusti si svoju obľúbenú hudbu a nechaj to tak,
nestojí ti to za to ani náhodou .
A to ma byť dovod sa zabiť? neblázni... Každá hádka sa predsa napraví... koľko ľudí ani nemá matku a žije...
btw, ak by som sa ja mala chut zabit ked sa s mamkou pohadam, uz som davno mrtva.. neber to tak vazne..