Dnes rano sa mi stala zaujimava vec. Najprv mi mama povedala, ze u mna v izbe nasla 24g travy. Ked som jej vysvetlila, ze to vazne nie som dealer a ze to nie je trava, ale obycajna salvia, vypadlo z nej, ze kusok odsypala a ukazala to jednemu
no a čo...ale ja by som na tvojom mieste spravila to, že by som len zohnala niečo také čo sa tomu podobá, alebo len nech hneď zhúli tú šalviu, a potom by som sa kukla čo spraví s ňou keď si bude myslieť že je zhúlená a potom jej povedať, že to nebola tráva
@22 predpokladam, ze jej mama nebude mat maniere 14-17 rocnych piciek co sa musia dorabat ake stavy maju... navyse mysli aj na to, ze ked jej da zhulit nieco podobne (a nevyzna sa v bylinkach) tak jej moze dat nieco co skodi...
@16 tak to by som sa pridal ale radsej ako PET flase by som si doniesol sklenicu
a k téme: no tak jej povedz, či to naozaj chce vyskúšať... že "vážne, vážne vážne??" a ak bude fakt moc chciet, tak prečo nie.. však rodičov máme poslúchat, nie?
mozno len chce vidiet ci ju vies zohnat ... ak to myslela vazne tak by som si snou sla zahulit ja mam tiez taku akcnu mmu, tak keby mi to povedala tak o pol hodky uz hulime na balkone
podla mna ta matka skusa ci si dokazeslahko zohnat grass ja byt na tvojom mieste tak jej poviem ci jej nedrbe a ze grass som nikdy nevidel a ani nechcem....hovorim za teba...
@30 24g ale savie ona pisala, takze ak normalnej, mozno na 2mesiace, ak vsak travy, tak by ledva mesiac zdrzala
@35 si myslis, ze rodicia su uplne dementny? ni vacsinou priblizne vedia co ich deti robia, ale nechavaju nas sa trohu vyblaznit urcite by som nepovedal, ze neviem ani ao trava vyzera, to je jasne, ze by neverila
Nehulim a nikdy nebudem ze je to protizakonne ma az tak nesere ale .... skoda tych penez.......
Ale inak ja to polke z vas ani neverim sak normalnemu cloveku by bolo trapne zdrogovat sa s mamou a este viac vidiet zdrogovanu mamu ved ... uff nemyslite si ze som niaky zakomplexovany ale preboha sak mama !
Macher je... ale mal by si kuknúť atlas liečivých rastlín, že ako vyzerá šalvia a porovnať obrázok s obrázkom marihuany.... Nečudo že ľudí z polície majú obyvatelia za debilov...
kks tak ten policajt DD hahaha ja sa tak smejem ,ze mi az slzy tecu ,ako nic v zlom ..noo ale tak aj s tou maminou tvojou ,to je sranda DD teda ,,no kebyze mne to povie mama tak sa smejem asi tri dni este z toho ale urcite jej to nezhanaj preboha !!!
aa tak s mamou som travu este nehulila, aj ked mi ju uz nasla ale fajcili sme spolu skoricu a mala by si to skusit mozno to upveni vase vztahy a hmm salvia je tiez dobra ale z lekarskej nic nie je
peter piper, grietusha: Tu salviu som mala na policke asi rok, popravde som na nu trochu zabudla. Nemala nejaky konkretny ucel, raz som si z nej urobila caj a raz som nou naplnila vrecko do skrine, aby mi vonali veci
Uz iba cakam, ze ma mama obvini, ze hulim aj salviu
dconan: pokial viem, zo salvie nejake extra stavy nie su, ci?
A ano, ten policajt musi byt neuveritelne vymlety Ale ked on moju mamu presvedci, ze to trava je, tak som v prdeli...
Ale stale neviem, ci si zapalit s mamou alebo nie. Pride mi to prinajmensom divne...
@matias ale rodicovstvo, mozno prave vtedy to bude mat najlepsi ucinok a vplyv na decko ku mne sa takto rodicia vzdy spravali a myslim ze mi to nijak neublizilo
mne by to mama nepovedala, hoci ona je tiež riadne strelená ale tak my sme s mamou k drogám nikdy ani sklon nemali... ja som napríklad nikdy neskúsila trávu (nejak ma to nikdy nelákalo) ale minule mi mama povedala, keď som rozprávala jednu historku, že kľudne môžem priznať, že som si aj ja dala... tak som sa smiala... že čo si o mne myslí...
ale k tomu: ak to myslí vážne, daj si s ňou. čo je na tom? ľudia radi skúšajú nové veci. pokiaľ budeš vedieť, čo a ako silné jej dávaš, môžeš to odkontrolovať, aby to neprehnala a mala z toho to, čo by mala vlastne mať - mier na duši...
Wow! xD Ty máš ale fasa mamu! xD Ja by som to s ňou spravila! :d Ináč aj moja by to skúsila.. Nepovie, ale poznám ju! Ale keby u mňa našla trávu, tak by ma asi vyhodila z domu.. Ale ona na mne vyžíva svoje sníčky.. Vždy hovorí, že keby bola taká pekná ako ja (jééj ešte budem namyslená! xD) tak by robila také a také veci.. xD Aj s tými náušnicami (mám 8, ale bude ich viac a viac!!) ma podporuje, aj keď na mňa v škole učitelia brblú.. ona sa ma zastáva a úplne sa jej to páči.. Len ona je hamblivka a sebe si to nespraví..
No ja si neviem predstaviť že by som si s mamou zahulil .....ale ak sa už rozhodneš že áno,tak radšej tu trávu ....šalvia sa nemusí každému zalúbiť,je to sila
Tu salviu som nazbierala asi pred styrmi rokmi na luke niekde pri Topolcanoch...vtedy som ju chcela pouzit na cajik...ale ten mi nechutil. Takze neviem ci by aj ta mala nejake ucinky...nevie niekto?
hehe....no jasne zozente si trosku travickyy....ale ne daku silnu nech vas netrafi rovno .......inak keby si mala v izbe 24 gecok travy juuuj to by si mala normalne majetok .....a ja keby sa moji fotrovci chceli so mnou zhulit tak poviem ANO....ale nechcu bo im to nechuti
tak najprv som si myslel ze kravina.. hulit a s rodicom? nikdy ale ked som si precital zopar prispevkov tak by to mohla byt celkom zabava az na to ze toto moji rodicia nikdy nepodporia.. niezeby som chcel alebo mal chut
Ak by chcela doprial by som jej, aspoň by to toľko neodsudzovala, ale aby som húlil s ňou to nehrozí Neviem si to totižto ani predstaviť že by sme boli obydvaja zhuleni
@peter_piper birdz nie je na propagaciu drog alkoholu a omamnych latok.... ak sa bude organizovat tu taketo stretko diskusia bude vymazana koli propagacii drog... a bude zakazane pouzit na to stretko nazov BIRDZ ci BIRDZ.sk
@freedomko trava ne je fet... A keby sa spravi BIRDZ stretko, ale sli by tam u nas legalne veci? salvia divinorum, psia marihuana, peyotle, muchotravka atd?
@smejkap tu salviu velmi nemas ako zistit aky druh to je (po takej dobe), ale pochybujem, ze by si divinorum nasla len tak na luke, aj ked sanca tam je
Mamy sa poriadne spytaj, ze ci si nerobi srandu alebo ta nechce nachytat (btw nejak neverim, ze bola za policajtom, uz by si mala doma prehliadku). Ak bude naozaj chciet, povedz ze sa popytas a rob, ze nemas nejake extra obchodne styky. Zahulit si je v pohode, to je ako by ste si dali spolu pivo
tak to je v pohode v tom je presne mudrost nasich policajtov....no a moj otec zfajcil raz z braskom jedneho dzona bola to celkom haluz taky dobry pohlad a najlepsie bolo potom ze ale ved to neni az take dobre... asi mu to nezaplo nmo neviem.. ale ja byt tebou tak to z mamou radsej nerobim bolo by mi to dost divne..:d
tak tomu ver teke stretko by som dal a zavolame aj freedomka
@smejkap salvia to urcite nebola divinorum . a z nej sa aj tak neda nic, treba extrakt. s tou mamou to je v pohode napad, jedine by som si rozmyslel ze cim to aplikovat (najlepsie asi joint/fajka na prvy krat) a este aby bolo vsetko ok, to znamena klidek a nohy v teple (set & setting) .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
112 komentov
ale sice aj moj otec si zvykaval davat...to mi minule hovoril
ale tak zozen jej, nech si da
a s mojou mamou by som si rada dala.
@16 tak to by som sa pridal ale radsej ako PET flase by som si doniesol sklenicu
@xmimix - podobne....
a k téme: no tak jej povedz, či to naozaj chce vyskúšať... že "vážne, vážne vážne??" a ak bude fakt moc chciet, tak prečo nie.. však rodičov máme poslúchat, nie?
Skús zohnať a zbušte sa
@35 si myslis, ze rodicia su uplne dementny? ni vacsinou priblizne vedia co ich deti robia, ale nechavaju nas sa trohu vyblaznit urcite by som nepovedal, ze neviem ani ao trava vyzera, to je jasne, ze by neverila
ja by som to mamine určite nedala...
Ale inak ja to polke z vas ani neverim sak normalnemu cloveku by bolo trapne zdrogovat sa s mamou a este viac vidiet zdrogovanu mamu ved ... uff nemyslite si ze som niaky zakomplexovany ale preboha sak mama !
Macher je... ale mal by si kuknúť atlas liečivých rastlín, že ako vyzerá šalvia a porovnať obrázok s obrázkom marihuany.... Nečudo že ľudí z polície majú obyvatelia za debilov...
ale toto je goool....
ale zas s mamkou nekúr šak mamka boa
Uz iba cakam, ze ma mama obvini, ze hulim aj salviu
dconan: pokial viem, zo salvie nejake extra stavy nie su, ci?
A ano, ten policajt musi byt neuveritelne vymlety Ale ked on moju mamu presvedci, ze to trava je, tak som v prdeli...
Ale stale neviem, ci si zapalit s mamou alebo nie. Pride mi to prinajmensom divne...
ale k tomu: ak to myslí vážne, daj si s ňou. čo je na tom? ľudia radi skúšajú nové veci. pokiaľ budeš vedieť, čo a ako silné jej dávaš, môžeš to odkontrolovať, aby to neprehnala a mala z toho to, čo by mala vlastne mať - mier na duši...
a inak,potom by si mohla napísať ako to dopadlo...
tak mať takú matku..radosť žiť!
@adrenalineismylife magor nie len ze by som jej tu travu dala, ale este aj pred x birdzakmi...hmmm
@yebo som na tom podobne...neviem si predsatvit, ze by som sa zhulila s mamou...ona s niekym, ja s niekym inym, to je v pohode...aaaaale
proste NIE! nie sme fetaci...
@smejkap tu salviu velmi nemas ako zistit aky druh to je (po takej dobe), ale pochybujem, ze by si divinorum nasla len tak na luke, aj ked sanca tam je
Mamy sa poriadne spytaj, ze ci si nerobi srandu alebo ta nechce nachytat (btw nejak neverim, ze bola za policajtom, uz by si mala doma prehliadku). Ak bude naozaj chciet, povedz ze sa popytas a rob, ze nemas nejake extra obchodne styky. Zahulit si je v pohode, to je ako by ste si dali spolu pivo
tak tomu ver teke stretko by som dal a zavolame aj freedomka
@smejkap salvia to urcite nebola divinorum . a z nej sa aj tak neda nic, treba extrakt. s tou mamou to je v pohode napad, jedine by som si rozmyslel ze cim to aplikovat (najlepsie asi joint/fajka na prvy krat) a este aby bolo vsetko ok, to znamena klidek a nohy v teple (set & setting) .