zhuleny ti vlepi ani nevies ze kedy.od takejto osoby co najrychlejsie najdalej.fuuha. vykasli sa na vsetko a poobzeraj sa radsej po niekom kto sa ti nebude vyhrazat. vzdy to zacne vyhrazkou a skonci skutkom. ja by sla od neho co najdalej. hoci mam kamarata co huli ale to velky respekt ma clovek lebo fakt neviem kedy sa mi moze nieco stat, radsej nepokusat.sice ja mam s nim taky uzasny vztah, ze to je fakt jedinecny vztah.je pravda ze ja som jeho milacik on zautoci len vtedy ked na neho clovek zautoci. ale clovek si radsej drzi odstup aby sa mu nieco nestalo hoci sa pozname dost dlho ale istota je istota.
No aj ja si myslim ze vyser na nho. ALe tych protikladov sa nemas co bat. Ja tiez fajcim, semtam si vypijem na disko, ale nehulim . A mam super vztah s jednou holkou, ktora nefajci, nepije a tak. To nie je ziadna prekazka si myslim
vsetci vravia aby si sa nanho vykaslala.a vies preco? pretoze ked muz nedokáze ctiť zenu, tak mu je ona lacnejsia ako patdesiathaliernik. po case by robil s tebou co chce.ked nie je zdvorilý, stráň sa ho.nech sa dari.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
radsej nepokusaj osud a bez prec.