z jednej strany starú pani, ktorá nám kdečo prinesie (klobásy, hurky, buchty, langoše...) a teraz jej tam vnuk nadstavuje, tak uvidíme
z druhej strany mladú rodinu so 4 deťmi, oproti celkom slušných ľudí, i keď "mladá" je trošku drblá a ak mám nejakú návštevu nočnú, tak mi píše alebo volá, aby sme sa stíšili, lebo ide do roboty
inak máme na ulici prevažne dôchodcov... jednu "superženu" kresťansky založenú babičku, ktorá síce musí byť na invalidnom dôchodku, lebo nevládze robiť, ale každý deň už o štvrtej ráno behá po ulici a zametá ju a umýva v mrazoch dlaždičky a tak... a robí zo života peklo susednej mladej rodine... a nájdu sa aj díleri a tak... máme to pestré
a sme ulica s najviac autami z celej dedine (teda, že na našej ulici vždy stojí najviac áut)
idiotov. Z jeden strany psychopata,ktorý 24h/7 fičí na techne,niekedy človek nepočuje ani vlastný hlas. Nad nami bývajú 2 gaykovia,celom slušní, až na to,že sú nejaký hluchí,lebo každý boží deň im ide telka na plné pecky ,podotýkam TA3. Z druhej strany býva rodina,čo ma asi 4 deti. Vkuse počúvam výkriky typu : "Góóól" alebo to,ako bľačí ich decko. A pod nami býva jedna straá žena,čo každý deň varí nechutné grcky a k tomu ked si zapáli cigaretu - hotový koncentrák... Uff
Nedá sa povedať, že by boli vyslovene zlí, len na svoj vek už trochu streleni,... ujo sused, ktory by mi mohol byť dedom sa potuluje pred branou nachňapany jak mojsej a každej okoloiducej ženy sa vypytuje "Hneváte sa na mňa? Nehnevajte sa na mňa... Vy sa na mňa hneváte!!" a pokiaľ mu ženská neodpovie, prenasleduje ju až... do postele
A potom ešte jeden sused z vedľajšieho schodiska sa raz tak hadal so ženou, že po nej hodil žehličku, ktora preletela oknom [na 4. poschodi] a dopadla na naše auto zaparkovane pod domom. Rano oco len kuka že rozbite sklo vzadu a aha, ako bonus žehlič, to sa oplati veselo nam tu je
nad nami býva piča č.1, ktorá sa v lete veľmi rada rozpráva s pičou č.2, (bývajúca vedľa nás) a to tak, že jedna je v okna a druhá na balkóne (ísť k sebe na kávu, nech nemusia vyrozprávať svoj životný príbeh celému paneláku to nenapadne). V zime sa piče č.1 a 2 rozprávajú (oprava bľačia) na chodbe.
Piča č. 2 o mne rozprávala, že chodím s nejakým 37 ročným chlapom, ja o tom ale neviem. Piča č. 1 ma rovnako jebnuté vnúčence, ktoré veľmi radi skáču, kričia a vydávajú iné neopísateľné zvuky, takže moja mama má nulovú šancu sa vyspať na nočnú.
Piča č.1 ma jebnutého manžela nazvime ho Kokot č.1,ktorý veľmi rád vysáva s vysávačom, ktorý hučí ruská raketa.... piča č. 2 má manžela, ktorý je veľmi milý a naozaj nechápem ako môže s takou pičou vydržať, ale čo je na nezaplatenie keď jeho pozdravím a ju nie a ide jej rozdrapiť od zlosti ten skysnutý ksicht a on sa ešte na mňa usmeje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a doma mame z jednej strany tych najlepsich,z druhej tichych.
z druhej strany mladú rodinu so 4 deťmi, oproti celkom slušných ľudí, i keď "mladá" je trošku drblá a ak mám nejakú návštevu nočnú, tak mi píše alebo volá, aby sme sa stíšili, lebo ide do roboty
inak máme na ulici prevažne dôchodcov... jednu "superženu" kresťansky založenú babičku, ktorá síce musí byť na invalidnom dôchodku, lebo nevládze robiť, ale každý deň už o štvrtej ráno behá po ulici a zametá ju a umýva v mrazoch dlaždičky a tak... a robí zo života peklo susednej mladej rodine... a nájdu sa aj díleri a tak... máme to pestré
a sme ulica s najviac autami z celej dedine (teda, že na našej ulici vždy stojí najviac áut)
A potom ešte jeden sused z vedľajšieho schodiska sa raz tak hadal so ženou, že po nej hodil žehličku, ktora preletela oknom [na 4. poschodi] a dopadla na naše auto zaparkovane pod domom. Rano oco len kuka že rozbite sklo vzadu a aha, ako bonus žehlič, to sa oplati veselo nam tu je
Piča č. 2 o mne rozprávala, že chodím s nejakým 37 ročným chlapom, ja o tom ale neviem. Piča č. 1 ma rovnako jebnuté vnúčence, ktoré veľmi radi skáču, kričia a vydávajú iné neopísateľné zvuky, takže moja mama má nulovú šancu sa vyspať na nočnú.
Piča č.1 ma jebnutého manžela nazvime ho Kokot č.1,ktorý veľmi rád vysáva s vysávačom, ktorý hučí ruská raketa.... piča č. 2 má manžela, ktorý je veľmi milý a naozaj nechápem ako môže s takou pičou vydržať, ale čo je na nezaplatenie keď jeho pozdravím a ju nie a ide jej rozdrapiť od zlosti ten skysnutý ksicht a on sa ešte na mňa usmeje
..... asi napíšem blog