neviem prečo by to malo byť divné.. moji fotrovci nelipnú nad tým aký darček dostanú odo mňa.. aj keď vždy dostanú .. veď jej pekne zablahoželaj, daj pusu a máš to z krku
nemyslim, ze darcek je to najpodstatnejsie a urcite ju potesi aj ked jej len tak uprimne zablahozelas...ja v tom inak nevidim nejaky velky zmysel, ide o to, aby vedela, ze si nezabudol...(mozno ak nejaky maly kvietok)
nejde ani o darček, ale o to, že si spomenieš. a nemusí to byť drahý darček-buď originálny ! a možno stačí, keď napr. pripravíš raz doma večeru (alebo niečo podobné)
no twojej mame by to napovrch nevadilo ale vnutri by citila ze si na nu zabudla..to radsej jej kup hocico..moja sesternica dala svojmu otcovi stary keks..no ale potesil sa ze nezabudla..takze podla mna je lepsie ak jej nieco kupis a nebudes jej davat stary keks ako moja sesternica...to je len taka mensia rada..uvidis..tato rada ti pomoze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Že gratulujem