Ahoj, rád by som zistil či sa tu nachádzajú nejakí fanúšikovia týchto Švédov? Je mojou najobľúbenejšou skupinou, ten ich štýl hudby je jednoducho prototypom hudby, ktorú doslova milujem a môžem počúvať hodiny vkuse. Kto nepoznáte tak pridávam moje najo
@mato21 Tak tú NHL som potom nehral alebo som ju tam nepostrehol, NHL 08 ma s Wildfire k nim vlastne dostala a ako som si pozeral zoznam ich singlov tak ešte jedna bola aj v staršej FIFE, toto EA vedia.
@lucas92 sakra sorry bola to nakoniec "Down In The Past" na NHL 06, "God Knows" bola na FIFE 06 tak ea často nakladá alternative a indie rock, vedia čo je dobré
@mato21 Hmm, obidvoch hier som sa toho času nahral dosť ale vôbec som ich tam vtedy nepostrehol ale tak mal som vtedy 13. A s tým EA som rád, že niekto zdieľa môj názor už roky si hovorím, že za tie úžasné OSTs, ktoré dokážu každoročne skompilovať, im jedného dňa musím napísať ďakovný email bez nich by bol môj playlist omnoho ochudobnený. Aby som za chvíľu nevytváral tému s názvom Jupiter One
A ináč keď som na YT hľadal tie videá tak ma dosť zamrzel počet zhliadnutí keď si človek uvedomí, aký ''speváci'' a ''skupiny'' majú milióny a miliardy, je mi na grcanie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@skooty Hlavne ten refrén je niečo neskutočné
A ináč keď som na YT hľadal tie videá tak ma dosť zamrzel počet zhliadnutí keď si človek uvedomí, aký ''speváci'' a ''skupiny'' majú milióny a miliardy, je mi na grcanie...