Keď prišli prvé dotykové mobily tak každý hovoril: Ach tie dotykové obrazovky to je hrozné.
Dnes to má 99% ľudí.
Rovnako je to aj s prevodovkami. čo som počul od ľudí tak každý na ne nadáva.
Ale je to výhodnejšie a jednoducho budúcnosť patrí automatike
Ťažko povedať...
Záleží aký si typ vodiča a aké to bude auto.
Keďže si žena a predpokladám, že auto kupuješ na premiestňovanie z bodu A do bodu B asi ideálny je automat. Len si zisti skúsenosti s daným autom.
Ja tak milujem preradovat vzivote nechcem automat! ved proste ked nechcete tak sa na to nesustredite a ani neviete ze radite, ale ked hej tak si tu jazdu mozete uplne uzit s tym
Povodne som bola proti automatu, kym som ho nevyskusala
Samozrejme, zalezi aj na type auta, sposobu jazdenia, soferovi atd.
V meste nam automat so 7 stupnami vyrazne zredukoval spotrebu (som vsak vodic, ktory nie vzdy idealne preraduje). A samozrejme, je to vyrazne pohodlnejsie. Ak je moznost, chodim aj na manuale, nech uplne neosprostiem.
Auta s automatickými prevodovkami sa uz konecne masovo rozsiruju aj tu ako som mal moznost postrehnut, tiez ovela radsej automat, nebavi ma furt preradovat. A uplne najlepsie je automat s moznostou manuálneho preradovania... kazdy mame svoj nazor, najradsej mam tu dementnu stereotypnu slovac co rada nadava ludom co preferuju automaty. Len idiot moze nadavat niekomu inému ze preferuje nieco ine, a nedajboze este urazat.
@trevor1994 ja som napísala kamoske, že keď si kúpim auto chcem automat, lebo ho máme doma a naši by už nikdy nemenilo a ona na to, že jej každý v okolí povedal, že automat je len pre ženy čo nevedia šoférovať, prišlo mi to ako riadna hlúposť a zakomplexovaný názor teda..
@sheily Thats what the hell Im talkin about... spolocnost sa proste ma posuvat dopredu. To je typicka zakomplexovana slovac. V USA sa masovo rozsirili automaticke prevodovky uz v 50. rokoch a asi to nebude len tak ze to tam tak figuruje. Aj nemecke auta maju vacsinou automaty. Pokial proste neni sportove auto alebo nieco take naco mat manual ked furt len prehadzuje clovek. Je to pre ludi co radi furt prehadzuju, ale zato sa nemusia navazat do druhych.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Dnes to má 99% ľudí.
Rovnako je to aj s prevodovkami. čo som počul od ľudí tak každý na ne nadáva.
Ale je to výhodnejšie a jednoducho budúcnosť patrí automatike
Záleží aký si typ vodiča a aké to bude auto.
Keďže si žena a predpokladám, že auto kupuješ na premiestňovanie z bodu A do bodu B asi ideálny je automat. Len si zisti skúsenosti s daným autom.
za mna jednoznacne automat . z osobnych dovodov .
Samozrejme, zalezi aj na type auta, sposobu jazdenia, soferovi atd.
V meste nam automat so 7 stupnami vyrazne zredukoval spotrebu (som vsak vodic, ktory nie vzdy idealne preraduje). A samozrejme, je to vyrazne pohodlnejsie. Ak je moznost, chodim aj na manuale, nech uplne neosprostiem.