Nechapem, preco vsetci sa zase obuvaju do niekoho...
Podla mna je to dobry napad, aspon si uvedomite, ako ste zavisli od vsetkeho, co ide na elektrinu...
nevypnem, lebo vtedy ani zapnutá nebude, keďže vtedy doma nebývam a v robote ju vypnúť nesmiem.
ale to, ako sme na elektrine závislí, som si uvedomila tento týždeň, ke%d nám ju na 2 hoďky ráno vypli, všetci sme zaspali a nestihla som do školy.. paráda, fakt super vtip to bol
za tieto tvoje trapne spamy by som ta uz normalne banoval...
ked to niekoho zaujma nech ide na tu tvoju stranku podstromamy... ale ozaj sem nemusis davat vsetko co najdes...
Ja svietim s veľmi malou spotrebou Kompletne prechádzam na vysokosvietive LED diódy a nahrádzam nimi zastaralé edisonové žiarovky » drevo.cry.cz/LED/... prvý prototyp
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Napriek tomu, že som si vedomý toho, že nemusím ti ďakujem za tento veľmi dôležitý poznatok
Kľudne môžeš moju nevzdelanú osobu informovať o niečom ďaľšom, bude mi cťou
Podla mna je to dobry napad, aspon si uvedomite, ako ste zavisli od vsetkeho, co ide na elektrinu...
@8 dik..
nech si každý kto to skúsi uvedomí aká je potrebná elektrina...
ja sa nepridám, ale myšlienka je pekná...
Iba jednoducho vyjadrujem svoj postoj k tomu
A najmä k sloganom typu "Vote Earth" a tak
ale to, ako sme na elektrine závislí, som si uvedomila tento týždeň, ke%d nám ju na 2 hoďky ráno vypli, všetci sme zaspali a nestihla som do školy.. paráda, fakt super vtip to bol
ked to niekoho zaujma nech ide na tu tvoju stranku podstromamy... ale ozaj sem nemusis davat vsetko co najdes...
» drevo.cry.cz/LED/... prvý prototyp
a je to verejna diskusia, takze mam pravo tu pičovať kolko chcem