Hehe, vy dve, takto to napisem, buduce fetacky, ked uz od 14 rokoch na trave ficite Som zvedavy ci ste take frajerky a zapalili by ste si aj pred fizalmi, ked je trava v pohode. Stavim sa, ze bez arafatky ani z okna nekuknete.
Naco sem pisu ty ktory travu v zivote nevideli a uz vobec nehrozi aby este hulili a idu sem vypisovat aky su ty ostatny fetaci!!!Chodte tahat kacera pred panelak a neje*te sa do veci ktorym koko* rozumiete!
Kto ked huli maju v pici Magda??(cruelblow)To si de vycitala macko pusik extra?? Sak keby na trojke vytahnes kybel a idu okolo fizli maju v pici?nepovedala by som a zavisi aj natom Aky fizel konkretne..
a kokoti ktori nevjete o trave nic nepiste..Tym si travu nezastavama nehovorim ze ludia ktori hulia niekolkokrat denne su nejaky bohovy,asi sa uz nevedja inak zabavait..Ale prilezitostne sa dofajcit??preco nie??Kto neskusil nech nehovori,kto skusil raz nech skusi druhy a kto huli castejsie nez je terba nech sa spameta ..Majte ma radi setci
no neviem ja by som pred fizlami nekurila ale jak chcete ...saq to neni moja vec....ale len tak ako poznamka...tato tema je akoze o com?o trave?haha....sak sa tu len natahujete jak ....ta nech tu nepisu ti co nechcu o tom diskutovat...chodte na filozofiu debilkovia...a potom mozno ked bude cisty vzduch ta aj pokecat sa bude dat
NO nemyslim si hahaaa aj ja poznam ludi ktorych poznas ty okrem toho a stalo sa parkrat ze nemali z toho pojeby ale tak ze presli okolo nich a nechali ich tak??picovina
Nepoznam setkych??prepac ja ta nemienim ponizovat ani nic podobne a nechcela som to tu pisat ale ty si hulila raz a uz tu o tom velice poucujes..Jako nic v zlom ale ides ma tu presviecat o picovinach,ktore si neviem kde vycitala.NIe ze sa zas naseres jako sory ale je to pravda
ako ty sa uwedom ja ta neoucujem tak co trepes!!ja ti iba wrawim ze nepoznas setkych ludi co ja!!tak nepicuj onecom inom..anikoho nepoucujem!!tak neder!!ako newem oco ti ide...ok ..hulila som wiackrat aked newes tak netrep!
Haaaa jasne aj ja mam pici tych ludi.Pretoze ked idem rozpravat o tom,aka je trava "navykova" latka musim ju mat abysom o tom vedela a podobne.Tak ja tu nebudem rozoberat co s vami urobi piko ked hovno o tom viem..Bonga??na silvestra,najskor Bye-bye
Jakoze strasnyyy smiech, 14 a 15 rocna cejky jake huste prispevky davaju po forach, najvacse hulicky co uz secko skusili a posielaju seckych do p*ce. Ste ozaj drsne. Musim suhlasit ze zakladat takuto temu je abnormalna demencia. Co tym chcete dosiahnut ? Ukazat sa jake ste drsne ze v 14 ci 15 rokoch si vyhulujete ? Ukazujete tym akurat tak to ake ste chuderky s prepacenym. Viem co je zelina, viem o nej svoje, a poznam vac typkov co je beru a predavaju jak vy secky 3 dokopy. Skuste sa zamyslet nad tymi vasimi prispevkami.
A newiem naco tu riesite policajtov, tazke soplave cajky, tak si chyt toho dzointa chod sa pred tych policajtov postavit, alebo este lepsie, postav sa s nim pred mamku a tatka vy tazke hulicky ?? No ?? By vam dobre zadky klepkali, tu mate velke reci, ale sak nic. Nepyste sem po forach dementne diskusie a chodte sa ucit napr spievat, zajtra mate na zakladke este urcite nejaku hudobnu alebo prirodopis ...
Kto tu ma velke reci ty kokotko?ja som hovorila ze by som skusila hulit pred policajtmi?To sa ti snivalo alebo ako??A nikomu nedokazujem aka som velka hulicka ani sa o to nepokusam a nakoniec ani sóm sa o tom tunak nezmenila ty chudak.Tak pal do pice mimochodom ak su to trapne diskusie (ktore som len tak mimochodom nezalozila ja) tak tu nevypisuj ponizujes tym len seba.A zajtra??Zajtra mam nabozenstvo takze nemozem zato ze ty tak milujes hudobnu
SweetGiirl - k tomu kokotkovi - kokotko hovor doma
svojim rodicom napriklad...
K tomu pal do pice - newiem co by som u vas robil ked ma tak srdecne pozivas ...
Ak nemas zajtra hudobnu a mas nabozenstvo tak sa pomodli...
Hudobnu som mal nahodou na zakladnej rad lebo to bol predmet na ktory som sa nemusel ucit takze tak, a hudobnu by som mozno aj miloval keby som uz nepracoval ... To ze ju ty nemas rada, to zase neni moja vec, mozno preto lebo vykurenej sa ty tazko spieva
A za dalsie skus si moj prispevok precitat este raz, a pochopis, ze som nehovoril ze TY si skusila hulit pred fizlami alebo ze TY si velka hulicka, hovril som to vseobecne na vsetky tieto vase prispevky od neplnoletych osob zenskeho pohlavia. Ak si to nepochopila to uz nie je moj problem, ale ak to nechapes, tak ma stoho neobvinuj ok ?
1.MOjich rodicov si vazim teba nie pretoze tu pises totalne hovadiny.
Po2.Nenazyvaj moj domov tvojim domovom dobre?aby sme mali jasno.
Po3.Neverim v Boha ja sa nemodlim
Po4.Nato si prisiel sam alebo ti niekto pomohol?
Po5.ja smo velmi dobre pochopila tomu tvojmu trapnemu prispevku ale tak nehadzem vsetkych do jednoho vreca.Ked mam takyto nazor na nekoho napisem konkretne jemu a nie urazat "neplnolete osoby zenskeho pohlavia" ktore ani nepisali nic podobne co si ty odcudzoval.
ja odpadnem z niektorych ludi ale vazne
No nic nebudem sa s tebou hadat zato i to fakt nestoji..Len nabuduce prosim ta neodsudzuj nekoho ked ho nepoznas zato,ze da nejaky poondiaty prispevok do trapneho fora.Pekny den
1. Svojich rodicov si musis vazit pretoze ty aj tak nic ine nezostava.
2.No myslim ze si to tak nazvala ty ked si ma tam prvy krat pozvala tak si neser do huby
3.Dalsia ukazka ze si nesvojpravna, stavim sa ze babka alebo kto ti nakazal chodit na nabozenstvo tak chodis a nemas ani tolku odvahu sa prejavit , povedat ze nanho neweris
4. Vies ked vyjadrujem svoj nazor tak som nanho asi dost logicky prisiel sam, lebo je to moj nazor, takze nechapem zmysel tvojej otazky aleto
to ty asi nevysvetlim, hlavne ked si vykurena
5. O trapnych prispevkoch radsej ani nerozpravaj, tie tvoje poucne a zmyselne prispevky by ohromili vsetkych ...
Napriklad tento sa mi extra paci : NO nemyslim si hahaaa aj ja poznam ludi ktorych poznas ty okrem toho a stalo sa parkrat ze nemali z toho pojeby ale tak ze presli okolo nich a nechali ich tak??picovina
Ak mi povies ze toto neni napr trpany prispevok tak potom uz ozaj fakt newiem jak si na tom Pekny den prajem
ty si vazne taky chudak alebo sa mi iba zdas?Ty debilo na nabozko chodim pretoze chcem ist na skolu ktora je jebla katolicka nikto ma tam nenuti chodim tam rpeto ze chcem!!Ja z teba asi umrem nemam chut zaoberat sa podobnymi chudakmi ako si ty tak sa napchaj do riti nebudem ti odpisovat na tvoje trapne prispevky..A to co som napsiala nepatrilo tebe ale jednej kamoske tak ked nerozumies co som tym chcela povedat chod si citat macka pusika.A daj pokoj.Pekny den
MYSLITE ZE POLICATI MAJU V PICI? TO JE UPLNA BLBOST. MOZES SI TO MYSLIET A TO DOVTEDY KYM TA NEVYSADIA Z AUTA A NEPRELASUJU TA AKO POSLEDNEHO KRIMINALNIKA ZA BIELEHO DNA PRED ZASTAVKOU PLNOU LUDI AKO SA TO STALO MNE. NAJDU TI STIPKU TRAVY A IDU SA TI VYHRAZAT BASOU. PRECO TO ROBIS? NACO TO MAS? ODKIAL? DAVAJU TI BLBE OTAZKY A ANI NECAKAJU NA ODPOVED,NAKONIEC TA ZREJME PUSTIA, AK MAS STASTIE A IDE LEN O TRAVU. AK IDE O INE CI NATRAFIS NA KRETENA MOZE TO BYT DOOST KRUTEE....
AK MAS 16 SI PRE NICH DECKO CO TO SKUSA, SERU NA TEBA.AK SI ALE PLNOLETY SI PACHATEL A NEMYSLI SI ZE TI NEDAJU PO PAPULI
A INAC, KED SOM OTVORIL TUTO TEMU MYSLEL SOM ZE SA TU DOCITAM NEJAKE NAZORY ZE CO SA TYKA TRAVY. LEN TAK ZE AKO NA TO HLADIA INI. DOCITAL SOM SA HRBU KRAVIN
ODKAZ PRE CHLAPCA S NICKOM TVOJ TATKO: TY NAPISES ZE TEMA PRE FETAKOV? A ZE ICH NEMAS RAD A PODOBNE A TEN KOHO MAS NA FOTKE MYSLIS ZE C SI MA POBAVIL TYMI DRISTAMI
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
po 2. ja nesom fetackaa ani nebudem!!
po 3..aj keby co ta to trapi
po 4 ..nasi fizli maju setko skoro pici
a kokoti ktori nevjete o trave nic nepiste..Tym si travu nezastavama nehovorim ze ludia ktori hulia niekolkokrat denne su nejaky bohovy,asi sa uz nevedja inak zabavait..Ale prilezitostne sa dofajcit??preco nie??Kto neskusil nech nehovori,kto skusil raz nech skusi druhy a kto huli castejsie nez je terba nech sa spameta ..Majte ma radi setci
a inak mam v pi*i vsetkych tych buzerantov co neskusili a nevedia taq sa vschopte a dajne si bonga ked uz chcete o tom kecat ,,, to vse bye bye
A newiem naco tu riesite policajtov, tazke soplave cajky, tak si chyt toho dzointa chod sa pred tych policajtov postavit, alebo este lepsie, postav sa s nim pred mamku a tatka vy tazke hulicky ?? No ?? By vam dobre zadky klepkali, tu mate velke reci, ale sak nic. Nepyste sem po forach dementne diskusie a chodte sa ucit napr spievat, zajtra mate na zakladke este urcite nejaku hudobnu alebo prirodopis ...
svojim rodicom napriklad...
K tomu pal do pice - newiem co by som u vas robil ked ma tak srdecne pozivas ...
Ak nemas zajtra hudobnu a mas nabozenstvo tak sa pomodli...
Hudobnu som mal nahodou na zakladnej rad lebo to bol predmet na ktory som sa nemusel ucit takze tak, a hudobnu by som mozno aj miloval keby som uz nepracoval ... To ze ju ty nemas rada, to zase neni moja vec, mozno preto lebo vykurenej sa ty tazko spieva
A za dalsie skus si moj prispevok precitat este raz, a pochopis, ze som nehovoril ze TY si skusila hulit pred fizlami alebo ze TY si velka hulicka, hovril som to vseobecne na vsetky tieto vase prispevky od neplnoletych osob zenskeho pohlavia. Ak si to nepochopila to uz nie je moj problem, ale ak to nechapes, tak ma stoho neobvinuj ok ?
1.MOjich rodicov si vazim teba nie pretoze tu pises totalne hovadiny.
Po2.Nenazyvaj moj domov tvojim domovom dobre?aby sme mali jasno.
Po3.Neverim v Boha ja sa nemodlim
Po4.Nato si prisiel sam alebo ti niekto pomohol?
Po5.ja smo velmi dobre pochopila tomu tvojmu trapnemu prispevku ale tak nehadzem vsetkych do jednoho vreca.Ked mam takyto nazor na nekoho napisem konkretne jemu a nie urazat "neplnolete osoby zenskeho pohlavia" ktore ani nepisali nic podobne co si ty odcudzoval.
ja odpadnem z niektorych ludi ale vazne
No nic nebudem sa s tebou hadat zato i to fakt nestoji..Len nabuduce prosim ta neodsudzuj nekoho ked ho nepoznas zato,ze da nejaky poondiaty prispevok do trapneho fora.Pekny den
1. Svojich rodicov si musis vazit pretoze ty aj tak nic ine nezostava.
2.No myslim ze si to tak nazvala ty ked si ma tam prvy krat pozvala tak si neser do huby
3.Dalsia ukazka ze si nesvojpravna, stavim sa ze babka alebo kto ti nakazal chodit na nabozenstvo tak chodis a nemas ani tolku odvahu sa prejavit , povedat ze nanho neweris
4. Vies ked vyjadrujem svoj nazor tak som nanho asi dost logicky prisiel sam, lebo je to moj nazor, takze nechapem zmysel tvojej otazky aleto
to ty asi nevysvetlim, hlavne ked si vykurena
5. O trapnych prispevkoch radsej ani nerozpravaj, tie tvoje poucne a zmyselne prispevky by ohromili vsetkych ...
Napriklad tento sa mi extra paci : NO nemyslim si hahaaa aj ja poznam ludi ktorych poznas ty okrem toho a stalo sa parkrat ze nemali z toho pojeby ale tak ze presli okolo nich a nechali ich tak??picovina
Ak mi povies ze toto neni napr trpany prispevok tak potom uz ozaj fakt newiem jak si na tom Pekny den prajem
Newiem co mas s tym mackom pusikom ale uz si ho par krat spomenula, takze asi ho dost citas
No vidim v tebe skvelu buducnost Katolicka skola a marihuana
A co sa tyka toho chudaka , tak chudak ta rano obuval A je mi jedno kto s tvojej rodiny to bol
AK MAS 16 SI PRE NICH DECKO CO TO SKUSA, SERU NA TEBA.AK SI ALE PLNOLETY SI PACHATEL A NEMYSLI SI ZE TI NEDAJU PO PAPULI
omg radšej nepíš akoby si mal napísal hlúposť ..
peace