Zdravím, mám taký problém a chcem vedieť, či som sám. Ide o to, že už to nejaký ten rok pálim a zdá sa mi, že som proste lenivý a nejak si nekladiem ciele, kt. chcem dosiahnuť . Proste, zrob tamto, sprav hento a aj tak sa na všetko vy*ebem a nespravím
u mňa to bolo dosť podobné, počas huliobdobia som zväčša robil všetko iné (ale zaujímavé), len svetské (práca, škola) nie. a s obľubou spával 8 hodín a viac.
potom som si zaobstaral vaporizér a hulivo bolo zrazu energizujúce, spánok kratší a aj nejaké svetské veci som +- vedel kvalitne stvárať a teraz si už niekoľko mesiacov neviem zohnať nič okrem konopného čaju; ale aspoň málo spím a aspoň sa venujem kariérnemu progresu.
Ked palis nonstop kazdy den tak jasne ze si lenivy ked si skoro nonstop nafajceny. Ja som napr aj na druhy den taky odkapreny ze najradsej by som vsetkych poslal dopice.Raz sa nam stalo ze sme sa 4 sfajcili a mali sme ist upratovat u kamarata byt no prisam picu 1.5 hodiny sme len pozerali na vysavace atd a hovorili si co ideme robit, takze hej ked som sfajceny som obcas aj lenivy, no inak vobec.
zacni chodit do roboty, ja ked som chodila do skoly tak padlo tak som hulila prednou pocas nej aj po nej a to bol vrchol stonerstva, potom som zacala pracovat a mat na to menej casu,resp hulim kazdy den brcko, dve tri ale az tak navecer ked mam uz volno. Staci si hned rano nesupnut jedno mocne a bude sa ti viac chciet. Alebo hul len kazdy druhy den..je to na tebe
Daj si prestavku iba na chvilu povedzme tyzden, pocas toho tyzdna sa snaz si spravit nejake plany a dodrz ich, sprav vsetko co chces a potom dalej pokracuj s hulcenim pod takym systemom ze svoje plany popritom splnis
@kush skus si povedať že dokedy si nespravýš povynnosti tak si nedáš a hned ako to dorobíš tak si ubal a potom chilluj. Ked si zvykneš nato že si zapáliš až po práci tak ti to pomože.
@kush si na razcesti. To co sa ti deje ma 4 mozne scenare. 1 moznost: budes lenivy apaticky egoisticky nezamestnany fetak a vyzierka paktujuci z grazlami a mafiou. 2moznost: pod naporom okolia a tvojej vlastnej lenivosti a nekontrolovaneho uzivania konope ti prepne v bedni.
3moznost: prestanes uzivat konope a navratis sa k beznemu zivotu ako si zil predtym. 4moznost: ze uz nikdy neprestanes uzivat konope. Ale nebude ti naobtiaz ale prinosom. Toto je ten top lvl poznania o konope co mozes dosiahnut. Zistis preco nieje spravne konope kupovat. Preco je spravne si ho pestovat. Preco je nespravne ho predavat. Zistis kedy ho uzivat. Zistis kto z tvojho okolia dosiahol podobny level. Preco je pestovanie konope pravom na sebaurcenie. Konope ti ukaze kto je priatel a kto svina. Zistis ze 99 percent uzivatelov konope spada do niektorej z prvych troch moznosti ktore som spominal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
potom som si zaobstaral vaporizér a hulivo bolo zrazu energizujúce, spánok kratší a aj nejaké svetské veci som +- vedel kvalitne stvárať a teraz si už niekoľko mesiacov neviem zohnať nič okrem konopného čaju; ale aspoň málo spím a aspoň sa venujem kariérnemu progresu.
3moznost: prestanes uzivat konope a navratis sa k beznemu zivotu ako si zil predtym. 4moznost: ze uz nikdy neprestanes uzivat konope. Ale nebude ti naobtiaz ale prinosom. Toto je ten top lvl poznania o konope co mozes dosiahnut. Zistis preco nieje spravne konope kupovat. Preco je spravne si ho pestovat. Preco je nespravne ho predavat. Zistis kedy ho uzivat. Zistis kto z tvojho okolia dosiahol podobny level. Preco je pestovanie konope pravom na sebaurcenie. Konope ti ukaze kto je priatel a kto svina. Zistis ze 99 percent uzivatelov konope spada do niektorej z prvych troch moznosti ktore som spominal.