si to ani nemusím čítat, a viem povedať že alcohol je na tej istej úrovni co sa týka nebezpečenstva návyku dokonca ešte omnoho vyššie,.. a je legálny.. ved ganja bola taky legalizovana a predpisovaná lekármi pacientom, všetky terajshie drogy boli legalne len sa staly nelegálnymi z jedneho dôvodu.. ludia ich začali používat v resp. konzumovať častejsie ako im boli predpisované, pre vlastné potešenie, takto to bolo tak s marihuanou ako aj s extázou,, neškodia ludom cigarety aj s alkoholom viac ako tráva? je závislosť na cigaretach s alcoholom mensia ako závislost na tráve?
Keby je ganja naozaj taka zla tak by nebola legalna v inych statoch. Ak by bola pravda, ze ganja je "vstupna brana" k inym drogam tak by sme tu mali ovela viac fetakov.Takze urcite nieje taka zla ako sa o nej hovori
To co je dobre a zle je velmi relativne a subjektivne, tymto topicom som sa snazil skor rozplynut rozne chyry o trave ako takej a o tom ako akoze nici mozgove bunky, ze sa z nej osprostieva, ze je z nej rakovina atd atd ...
Aby si ludia mohli v klude zistit nezaujate a komplexne informacie, a nie len opakovat co poculi v telke a od anti-drogovych vladnych organizacii.
Fragile.: v kratkodobom useku cca zopar hodin po poslednom huleni je to mozne. Povedal by som ze to je nieco asi ako "opica z hulenia", namiesto z alkoholu. Ale to je tak vsetko
som zdravý konzument marihuany ,a podka ,načo sa rozčulovať nad nevedomosťou ľudí ktorí nehulili a rozpravaju o tom ako to škodi na mozog ,ešte len dodam že to na mozog neškodí iba ovplivňuje dianie v hlave ,tak isto ako to robí telka ,škola, robota atd.. alkohol je to ,čo robí slovakov sedlakmi
Tiež fajčím trávu tak rekreačne a nemám pocit, že by mi nejak škodila, alebo že by som z nej sprostel, akurát keď sa moc sfajčím, tak na druhý deň mám stav, ktorý by sa možno dal prirovnať ku opici, ale to prejde a potom je všetko v pohode. Neviem ako z dlhodobého hladiska vplýva marihuana na mozog, ale tak poznám ľudí, čo ju fajčia dlho a prídu mi úplne normálni.
hmm..ja som po vyhulovacke nemala nikdy na druhy den pocit ako po opici-a to je jedna z mnoho veci, ktore mam na tom rada..ziadna opica.. iba mierna "vytróza" ranko
a suhlasim s tym nazorom, ze marihuana ovplyvnuje dianie v hlave!a myslim, ze ho ovplyvnuje ovela lepsim smerom ako nejaka telka a podobne veci..
Ale Marihuanna je zlá pokial ju fajci clovek casto. Ked si ju da obcas tak tam problem nie je (mozno aj hej , ale nik to zatial nepotrvdil a ani nevyvratil takze sa da iba polemizovat) A take kraviny ako ze aj ked by som ju fajcil kazdy den som uplne v pohode mi nehovorte. Ved ked si len zoberes to, ze ked je silna zmiesas ju z tabakom. A stale len vtahujes dym ako cigaretu navyse tam nemas filter takze minimalne je to skodlive aspon tak ako fajcenie...
Ked fajcis bonga(co sa robi asi najcastejsie) - fajcis cistu travu, mozes robit jointy len z travy, alebo mozes travu jest. Tabak tam nepozorujem nikde
Toto nie je topic ci je trava zla alebo dobra, ale ci je alebo nie je skodliva (trvalo) na zdravie.Ano, kebyze ju fajcis kazdy den, nie si v pohode ale si stale nafajceny (co uz bolo vyssie spominane), ak ju fajcis obcas na party, beres ju ako rekreacnu drogu, nemas problem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Aby si ludia mohli v klude zistit nezaujate a komplexne informacie, a nie len opakovat co poculi v telke a od anti-drogovych vladnych organizacii.
a suhlasim s tym nazorom, ze marihuana ovplyvnuje dianie v hlave!a myslim, ze ho ovplyvnuje ovela lepsim smerom ako nejaka telka a podobne veci..
Toto nie je topic ci je trava zla alebo dobra, ale ci je alebo nie je skodliva (trvalo) na zdravie.Ano, kebyze ju fajcis kazdy den, nie si v pohode ale si stale nafajceny (co uz bolo vyssie spominane), ak ju fajcis obcas na party, beres ju ako rekreacnu drogu, nemas problem.
greetings
jackal.