nieže vybrať, ale myslím si, že to mysleli tak, že alkohol väčšinou robí z ľudí agresívnych a neschopných racia a v tomto ohľade je aj mne mariška sympatickejšia, ako do blba čumiaci smradľavý opitý človek
a nikdy som to neskúšala, ale nie je to ani nič, čo by sa mi extra protivilo. aj tu určite platí, že všetkého veľa škodí, čiže aktívnych húličov neuznávam, ani nepodporujem, ani nič. ak ide len o občasné uvoľnenie, alebo čo ja viem čo, tak prečo nie.
Áno, marihuanu odcudzujem, veď predsa nieje len tak na zozname nelegálnych drog. Neskúšal som ju, ale v poslednom čase je tu o nej toľko fór, že minule sa mi o nej dokonca snívalo ..
Aktívne som fajčil cca rok, je v tom obrovské "wisdom" ale po určitej dobe sa ti zmení myslenie a celkovo štýl myslenia, uvažovania, rozhodovania. A to už prestáva byť sranda, preto už takmer vôbec (raz za rok, pri výnimočnej situácii).
nemam nič proti nej je to liek ktory fajcim ked som chory a ked velmi chori upeciem si znej kolac ,uvarim mlieko len tak alebo do pudingu ci do palaciniek a hned vyzdraviem a na zoznam nevyskusanych veci to nedam lebo taky zoznam nemám!
Niesom úplne proti, ale zas ak ju niekto vyfajčieva dennodenne tak to už je pre mňa netolerantné. Takže max. ak na nejakej akcii príležitostne ale nie vždy! A tiež nevravím, že je neškodná, ale určite horšia nieje ako napr. alkohol. Na alko umiera ročne mnoho ľudí a na marišku neumrel nikdy nikto! Toto si veľa ľudí neuvedomuje, predtým než zo seba vypustia plno hovadín o tejto mäkkej droge.
Ale predsa je alkohol tolerovaný v spoločnosti, či už v malom alebo veľkom množstve.
A to či niekto prejde z marišky na tvrdé drogy je len o tom človeka, ale je mi to jedno, každý má svoj život, tak nech si ho zriadí ako chce.
A tiež podľa mňa každodenné fajčenie cigariet je škodlivejšie ako občasné fajčenie marihuany.
mám ju medzi vecami, ktoré nikdy nechcem vyskúšať, pretože aj bez nej robím dosť vecí, ktoré mi v podstate škodia.. ale neodsudzujem ľudí, ktorí ju fajčia len niekedy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ehm a áno, odsudzujem
a vdaka tomu som zacala inak mysliet
A názory ľudí, ktorí sú a priori proti nej mi prídu smiešne
-- --
nieže vybrať, ale myslím si, že to mysleli tak, že alkohol väčšinou robí z ľudí agresívnych a neschopných racia a v tomto ohľade je aj mne mariška sympatickejšia, ako do blba čumiaci smradľavý opitý človek
a nikdy som to neskúšala, ale nie je to ani nič, čo by sa mi extra protivilo. aj tu určite platí, že všetkého veľa škodí, čiže aktívnych húličov neuznávam, ani nepodporujem, ani nič. ak ide len o občasné uvoľnenie, alebo čo ja viem čo, tak prečo nie.
ide skôr o to, kto fajčí a za akým účelom.
toť môj názor k téme
Skúšala som, nepopieram, že ešte niekedy skúsim, nemám proti tomu nič
Každý nech ničí sám seba, keď chce.
A všetko, na čo si kedy poviete "nikdy!" sa vám raz stane
ich už ani nemôžem spoznať
A ešte ako si to tupo obhajujú všetci!
a nech sa každy kuka na seba
nerobte feťákov z normálnych ľudí, to je môj názor
Ale predsa je alkohol tolerovaný v spoločnosti, či už v malom alebo veľkom množstve.
A to či niekto prejde z marišky na tvrdé drogy je len o tom človeka, ale je mi to jedno, každý má svoj život, tak nech si ho zriadí ako chce.
A tiež podľa mňa každodenné fajčenie cigariet je škodlivejšie ako občasné fajčenie marihuany.
Môj názor.