Ahoj.
Mám 16. S touto drogou ma prvý krát zoznámil kamarát zo strednej asi pred rokom. Kto už fajčil pozná všetko okolo. Ja to tu nebudem naťahovať a idem na problém. Potrebujem si pokecať s niekým kto má skúsenosti s touto drogou a zažil naozaj bad bad
Kasli na to, budes ako predtym o to sa neboj, nehul ked ti to nerobi dobre, aj ja som hulila rok vkuse skoro kazdy den a tiez som prestala lebo mi som uz nemala dobre "stavy". A je mi fajn aj bez toho.
nikdy som nefajcil ani nebral ziadne drogy takze neviem ako sa citis, no podla mna sa tvoje telo casom vycisti a budes normalny ako predtym, neverim, zeby sa ti to nezregenerovalo, mlade telo je este schopne vela toho, len musis byt silny a nezacat s tym, lebo bude zle nedobre
navyse ak zacinas lahkymi drogami a budes fetovat nadalej, dopracujes sa k inym drogam a mozes sa dostavit az ku schizofrenii, takze vyber si
tvoj najvacsi nepriatel je momentalne tvoj rozum neboj z travy ti nic nie je, len si sa proste naplasil. Nerozmyslaj nad tym a uzivaj si piatok..
Nefajci ju ked nieco okolo toho zle vplyva na tvoju psychiku.
@Fanatico ten stav co pises bude asi abstak nikdy som nic s drogami nemal ale podla toho co vidim a citam tak to asi za to nestoji a asi ani ten pocit, popravde ani nechcem vediet najlepsie nezacat a ked uz tak cim skor skoncit, s kratsej cesty sa lahsie vracia a to vo vsetkom
čo ja viem, ja keď sa spečiem tak premýšľam nad samovraždou úplne tak veľa až ma to desí... no ale potom ma to prejde. aj teba to prejde, si sa poľakal lebo sa ti zlé veci diali.
asi si mal veľa alebo zlé prostredie...ja som už čo-to odhúlil a aj tak sa mi to občas stane (povedzme v 2% prípadov), či už kvôli tomu, že to preženiem s množstvom, alebo kvôli tomu, že sa mi stane niečo nepríjemné počas toho, atď.
Ak ti to nerobí dobre tak s tým prestaň.. Húlil som dosť dlhú dobu a časom mi to začalo robiť stavy aké už nikdy nechcem zažiť.. Mal som také strihy, že som videl ako niekto nastúpi do autobusu ale už som nevidel ako vystúpi a v autobuse už nebol. Neskôr mi nebolo treba veľa aby som prestal mať pojem o čase.. Začal som sa podobne ako ty "vytreto" a začali mi napríklad pri komunikácii s niekym vypadávať niektoré slová. Potom som s tým sekol a už som v pohode..
Netvrdím že toto robí tráva každému, poznám ľudí ktorí húlia každý deň už niekoľko rokov a sú v pohode ale tiež si myslím, že nie každý to znáša rovnako.
ked ti zacne niekto taky ako @zajkousko pisat mudrosti o tom co mas a nemas robit pritom videl drogy iba na googli a na prednaskach proti drogam tak sa nic mudre nedozvies..
@tenario ale je to mozne, mam kamarata co uz ani sa snim nedalo normalne kecat pretoze nevnimal co je realita, prestal a potom nam rozpraval ako sa budil cely spoteny a kadejake stavy mal a tomu sa hovory abstak, nieje problem mas net tak si precitaj co su abstinencne stavy a ako sa prejavuju, ale ono to prejde u niekoho skor u niekoho neskor ale raz to skonci. To je dan za ktoru musia takyto ludia platit, preto pisem netreba ani zacinat a je pokoj.
@weasley7 kritizujes zajkauska za to co napisal ale ma pracdu, pises ze co cital nemusi clovek citat alebo mat prednasky staci zapnut tv a hned vidis dvoch fetakov co dali drogu aj svojmu dietatu kojencovi to niekedy staci aby si clovek spravil mienku, nemusi uzivat aby pochopil, mariska je vstupnou branou k horsiemu a je dobre ze chce prestat fanatico, ked budes mat deti a pojdu zo skoli a bude ich niekto ponukat tak tiez by si ich asi prizabil ci? alebo v horsom pripade prepadnu aby mali na drogi ako sa to deje denne na sk, proste budem vzdy proti, s tvojho komentu mi prislo ako by si ich zastaval.
neboj to ta prejde a vazne... si kokot a uz nehul lebo si to evidente nezvladol a trava takym do huby nepatri... mam uz s tim aj ja skusenost ale nestalo sa to mne ale kamaratovy a to uz bol horor trip. kamarat vypil mlieko s travy kde boli aj muskatove oriesky a semena durmanu a skoncilo sa to tak ze sa stratil a dva dni bludil po lese cely rozjebany, spinavy, bosi a vseliaky... na koniec ho tam nasli nejaky hubary a on bol uplne mimo a vravel slova ktore nedavali zmysel... ale po dvoj tyzdnovom pobyte na psychiatrii sa s toho dostal...
stale mas este pocit ze ten tvoj stav bol bad trip???
v komunistickej číne takého okamžite odsúdia na smrť a guľku si musí rodina dokonca zaplatiť...
nie je to správne a neviem to ani posúdiť, aké sú tam statistiky ohlade umrtia kôliva drogám...
@zajkousko tak za smrt niesom, ale uz si viem normalne predstavit ako taky fetak dostane vodicak vsak to by bolo jak keby je opity a prejde niekoho proste cele zle a bol som, som, a aj budem proti dementom fetackym. to sa nikdy nezmeni a zatvaral by som ich rad radom na minimalne 15 rokov aby mali cas premyslat a bez vynimky.
@zajkousko mas pravdu drogy su svinstvo a dokonca aj trava...
sice trava sa v hulicskych kruhoch berie ako neskodna droga ale nie je to tak. je to tazko uveritelne ale aj trava je svinstvo... nechcem to tu rozoberat lebo uz som pisal na jednom podobnom fore svoj nazor a realne skusenosti s marihuanou...
@niktozaujimavy 15 rokov je dlhá doba, možno tým šéfom by som toľko dal, lebo hlavne tí sa z toho nabalia najviac...
tých "chudákom" by som dal tak tri roky, niekde na peknom ostrove, kde by sa sami o seba starali...
myslím, že za ten čas by určite vystriezliveli a boli vzorom pre ostatných
@zajkousko no ono to ma viac uhlov pohladu, prvy naco sa na to dali? kazdy normalny clovek vie ako to skodi navykne atd tak bez lutosti, vsak su zariadenia kde sa o takych staraju, ale naco zacinali? a druha kto by to platil? ako prislo by mi to hlupe ze fetak by isiel niekam na ostrov div ze nie za odmenu, a niektory nemaju ani co do ust, prislo by mi to nespravodlive. proste zatvarat a potom by si dalsi potencionalny zaujemcovia rozmysleli ci by stym zacali. v tomto by som bol nekompromisný
Ja som mal bad trip, dal som si pol roka pauzu a potom som veselo smazil dalej. Treba si len uvedomit, ze pri trave je vsetko v hlave a ak nie si uplne mentalne labilny, tak ti to nic vazne neurobi. Len netreba pri tom strestovat a vsetko bude ok.
@niktozaujimavy@zajkousko nezastavam si drogy to čo ta napadlo skôr mi išlo o to že mu idú dotyčný radiť ako malým deťom v škole ze drogy sú zlé neberte ich a podobne.. názor človeka čo o drogách nič nevie je nepodstatny
tak ja to zas beriem ak, že mnohí sa do toho dostali vďaka svojím "dobrým" kamošom...
týmto ľuďom treba dať ešte jednu šancu, ukázať, že sa chcú napraviť...na tom ostrove by boli sami na seba odkázaní...
o živobytie by sa museli sami starať, príbytky postaviť a tak...
boli by bez prístupu civilizácie, žiadna elektrika, plyn, internet...len oni a príroda.....
boli by tam iba kontroly pravidelne či niekto nie je vážne chorý a pod....
Súhlasím...mám na tom vinu aj ja ale zatiahli ma do toho ,,kamaráti". Ale keby som nebol hlupák nezačnem...No proste už bolo neskoro. Ale začal som nový život kde sa budem smiať, učiť sa, cvičiť a žiť ako človek nie ako feťák. (tým nechcem nikoho uraziť) Ďakujem
Zdravas vespolok, tiež som zažil bad trip asi 2 hodky trval no hrôza. Zrejme to bolo prostredím, ten materiál si dávali aj ostatní čiže nekvalitný zrejme nebol len ja som sa cítil vnútri zle co som si najprv neuvedomoval, no tráva umocňuje pocity takže tak.. Cítil som sa taky zadretý ďalšie dva tri dni no haluzny stav no nechcem zažiť nikdy viac.
Jeziiiis vy to vidite prilis rozpravkovo
Nepredstavuje si pri hulicoch ludi neviem ake filove kreatury, realita, ludia! Su to normalne decka, studenti, chalani s dobrymi vztahmi s rodicmi, co uspesne odmaturovali alebo ci uz chodia na vysku/pracuju, maju frajerky snazia sa postavit na vlastne nohy. Ten isty zivot jak ma kazdy jeden iny len si pocas dna s kamaratmi zajebu bongo thats all
a vstupna brana kokot vstupna brana >D to kvoli tomu ze ganja je nelegalna x) pretoze keby ju predavali na predpis for ex ze ju ziskas od lekara tak ta to konci tak nejdes dalej x) lenze ked sa dostanes k ludo ktory maju pristup dostane sa ti autoticky pristup aj k iny drogam a ked uz po nich ostanes hladny to zalezi od osoby ale neplete si dojmy s pojmami vole >D keby idete do takeho holandska, kde je povolena ganja je najmensi vyskyt tvrdych drog!!XcD a preco? ha? XcD pretoze ked sa k tomu ludia dostanu v obchode tak ziskaju pristup len ku ganji a inee picoviny im uz nikto neponuka tak ine ani nevyhladavaju Xc)
bad trip z makaku som už mal vééla krát ale možeš ho dostať len ked máš zlu náladu a huliš a aj cez stavy rozmýšlaš nad zlími vecami a pičovinamý tak potom sa všetkého bojíš ( proste máš paranoju) alebo ked ta "kamaráti"
strihaju (štuchaju ta, kričia) proste robia veci čo ti vadia ked huliš ten bad trip sám o sebe sa ťažko prekonáva ale ked budeš myslieť na pozitývne veci tak to prejde ----dufam že som pomohol :3 a sorry za gramatiku písal som to narýchlo a nechce sa mý moc rozmýšlať nad tým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
navyse ak zacinas lahkymi drogami a budes fetovat nadalej, dopracujes sa k inym drogam a mozes sa dostavit az ku schizofrenii, takze vyber si
Nefajci ju ked nieco okolo toho zle vplyva na tvoju psychiku.
zachrániš nielen seba ale hlavne svoju dušu....
a kto ti bude tvrdiť, že to neškodí vôbec ale vôbec zdraviu tomu rovno napľuj do xichtu!
musíš proste dávať pohodu a nemyslieť na bad tripy
Netvrdím že toto robí tráva každému, poznám ľudí ktorí húlia každý deň už niekoľko rokov a sú v pohode ale tiež si myslím, že nie každý to znáša rovnako.
nic v zlom
stale mas este pocit ze ten tvoj stav bol bad trip???
&
nemáš pravdu, vidím to skoro každý deň v spitály
v komunistickej číne takého okamžite odsúdia na smrť a guľku si musí rodina dokonca zaplatiť...
nie je to správne a neviem to ani posúdiť, aké sú tam statistiky ohlade umrtia kôliva drogám...
sice trava sa v hulicskych kruhoch berie ako neskodna droga ale nie je to tak. je to tazko uveritelne ale aj trava je svinstvo... nechcem to tu rozoberat lebo uz som pisal na jednom podobnom fore svoj nazor a realne skusenosti s marihuanou...
tých "chudákom" by som dal tak tri roky, niekde na peknom ostrove, kde by sa sami o seba starali...
myslím, že za ten čas by určite vystriezliveli a boli vzorom pre ostatných
Pusti si tohto typka a uzivaj prirody
Nikdy viac...ostatným ďakujem za reakcie či už povzbudzujúce alebo kritické
a ty droguješ, keď tak tomu rozumieš a ideš dávať rady?....
tak ja to zas beriem ak, že mnohí sa do toho dostali vďaka svojím "dobrým" kamošom...
týmto ľuďom treba dať ešte jednu šancu, ukázať, že sa chcú napraviť...na tom ostrove by boli sami na seba odkázaní...
o živobytie by sa museli sami starať, príbytky postaviť a tak...
boli by bez prístupu civilizácie, žiadna elektrika, plyn, internet...len oni a príroda.....
boli by tam iba kontroly pravidelne či niekto nie je vážne chorý a pod....
Súhlasím...mám na tom vinu aj ja ale zatiahli ma do toho ,,kamaráti". Ale keby som nebol hlupák nezačnem...No proste už bolo neskoro. Ale začal som nový život kde sa budem smiať, učiť sa, cvičiť a žiť ako človek nie ako feťák. (tým nechcem nikoho uraziť) Ďakujem
Nepredstavuje si pri hulicoch ludi neviem ake filove kreatury, realita, ludia! Su to normalne decka, studenti, chalani s dobrymi vztahmi s rodicmi, co uspesne odmaturovali alebo ci uz chodia na vysku/pracuju, maju frajerky snazia sa postavit na vlastne nohy. Ten isty zivot jak ma kazdy jeden iny len si pocas dna s kamaratmi zajebu bongo thats all
a vstupna brana kokot vstupna brana >D to kvoli tomu ze ganja je nelegalna x) pretoze keby ju predavali na predpis for ex ze ju ziskas od lekara tak ta to konci tak nejdes dalej x) lenze ked sa dostanes k ludo ktory maju pristup dostane sa ti autoticky pristup aj k iny drogam a ked uz po nich ostanes hladny to zalezi od osoby ale neplete si dojmy s pojmami vole >D keby idete do takeho holandska, kde je povolena ganja je najmensi vyskyt tvrdych drog!!XcD a preco? ha? XcD pretoze ked sa k tomu ludia dostanu v obchode tak ziskaju pristup len ku ganji a inee picoviny im uz nikto neponuka tak ine ani nevyhladavaju Xc)
strihaju (štuchaju ta, kričia) proste robia veci čo ti vadia ked huliš ten bad trip sám o sebe sa ťažko prekonáva ale ked budeš myslieť na pozitývne veci tak to prejde ----dufam že som pomohol :3 a sorry za gramatiku písal som to narýchlo a nechce sa mý moc rozmýšlať nad tým