čaute v živote som mal trávu len 5x a to v dosť dlhých odstupoch(roky a mesiace) no ale mal som ju aj na začiatku septembra a ešte minulú sobotu ( vyfajčil som celý joint ) a dnes mamina taká že v pondelok ideš na odbery nwm kôli čomu ale moji rodičia
Doba počas ktorej je možné identifikovať prítomnosť THC v krvi/moči je závislá od frekvencie užívania marihuany, ako aj od ďalších okolností týkajúcich sa samotného užívateľa, napr. jeho pohlavie, vek, váha, podiel telesného tuku, rýchlosť metabolizmu, zdravotný stav a pod. Pri jednorazovom resp. ojedinelom užití marihuany sa stopy THC v moči môžu objaviť max. do 1 mesiaca, pri dlhodobom užívaní max. do 3 mesiacov; v prípade rozboru krvi je to vo všeobecnosti približne do 14 dní.
sú dosť podozrievavý :/ takže no buď je to obyčajný odber krvi čo by mi nič nemali zistiť alebo je to test :/// nejaké rady že čo mám robiť ak by som išiel na testy ? hmm inak nedá sa nejakým nápojom alebo jedlom dať to thc z krvi preč ? predsa len do pondelka je ešte čas a koľko bude trvať kým sa mi tráva dá preč z krvi aj z moču ?
Ako som sa docital je to velmi individualne aj zalezi na tom ci fajcis pravidelne alebo jednorazovo, v tvojom pripade by som povedla ze sa jedna o jednorazovu zalezitost a vysledky hovoria ze by ti to v krvy malo ostat najviac 12-24 hodin, ale ak by si bol pravidelny uzivatel cas sa meni 2-7 dni ale naozaj stale nezabudaj ze je to individualne, ale ak pojdes po nejakych 10dnoch, tak by si mal v klidku prejst
podla mňa ťa len straší nemaj stres prinajhoršom sa detoxikuj citronom a čistou vodou a minimum čo ti najdu v krvi nakecaš že si sedel pri huličovi.. ta ne?
Jeb na to,prosim ta,tazku hlavu si rob v pondelok,ked ti budu brat krv. Aj tak ti zrejme nebudu robit odbery kvoli tomu,aby zistili,ci si uzil nejake drogy..
Vieš aké sú drogové testy krvi drahé? Pochybujem že by ti to dali rodičia len tak pre istotu... To už by radšej šli do lekárne a kúpili tam za pár eur tie močové.. ... Ono doktorka keď to posiela do labáku posiela s tým aj taký papier že čo ti majú v krvi skúmať a oni sa zamerajú len na to na nič iné
No chlapce, si v peknej 3,14ci. Nielenže ti na to pridu, ale dokonca aj upovedomia policiu. Budes mat co vysvetľovať, radim ti uz uvazovat nad vhodnymi argumentmi. Moj kamarat jasny priklad, riesilo sa to presne takto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
» www.canorml.org/healthfacts/dru...
nedostanes to nicim z tela, prosto mesiac a basta. zmier sa s tym