Ahoj .. mam rada makak, hulila by som aspon tak kazdy piatok, ak nie tak kazdy druhy. Moj chalan je ale taky, ze ked ja poviem dame si, on povie nie. Ale vie, ze ked on povie dame si, tak ja budem suhlasit, lebo ja by som si dala aj hned. Tym padom ale
ved si daj speka s nim tak co aky problem...baba ked si navikne na nieco napr alkohol cigy drogy uz neprestane chlapec hej ale baba ani chuja..nemaju an to volu
@1 Niet co dodat, taketo deti sa prezentuju same Ale mam napad, chcelo by to niekoho kto by zalozil kroniku dementnych diskusii a ukladal tieto prve prispevky a na konci roka by bolo vyhodnotenie
- tak ty si inac vypatlana holka...nech sa so mnou hada kto chce a kolko len chce, trava ide na mozog a ludia su z toho este dementnejsi ako boli pred tym, co sa rozhodli s takymito chujovinami experimentovat ...ak sa nedokazes zabavit bez takychto "psychickych dopingov" si podla mna dost slaba osobnost, kde nechyba vela a skonci ako zavisla troska.
@6 Taky Skandinavian je velky favorit, ale nikdy nevies ci sa neobjavi nejaky novy zjav Aj ked taky Nebopeklo mu sliape na paty, ci tuto kolegyna alebo ta s tym hrebenom v pici
Pripajam sa ku @15 ... @7 s tymto tvojim nazorom mozes smelo nabehnut do skol a poucovat decka o drogach... Potom maju decka nulove znalosti o drogach, ale mozog maju vymyty teda poriadne...
Ja neviem o co vam stale ide... stale melete len drogyyyyy a vymyty mozog a podobne... to je uplne individualne!... poznam chalana ktory huli dost dlhu dobu, da si na akukolvek prilezitost a je inteligentny, tym som si ista!.. pouziva odborne vyrazy, no maniak, je fakt dobry... napriklad ked si zahulim, dokazem aj matiku pocitit, vobec to nieje nic take hrozne! .. dokonca po 30 cigaretach vam trava precisti aj pluca.. aj priedusky... trava droga nieje, v niektorych statoch je aj legalna, je to bezna vec.. droga je ak by tak hasis, neviem.. nechapem...... uz fakt nemam slov ako .. a co zasa ´´mat taketo problemy´´ otazku na ktoru som sa pytala ste si asi pozorne neprecitali.. ale ked sem napise niekto ako si hreben do pice pcha, pripadne minion inych brutalnych picoviny, vsetko je OK...
@18 JE mi ukradnute ci fajcis travu alebo nie, ja si tiez dam cez vikendy, ale to ze si to nevies vyriesit s jebacikom je jasny dokaz ze si len decko...
@18 "...trava droga nie je..Droga je ak by tak hašiš..." Ty sa uvedom moja,čo vlastne píšeš. A navyše takéto "problémy" fakt nepatria do fóra,sorry bejby.
@28 Hašiš je živica konopnej rastliny extrahovaná vo vriacej vode s tukmi,ktorá je neskor tiež vykrištalizovaná. Má asi 5x vačší účinok než marihuana samotná.
@30 5x?? nieje to trochu prehnane? neraz som mal haš, aj spanielsky a vselijaky, ale zase take brutalne to nieje. mozno to ide trochu do speedu... (apson ten co som mal)
@26 Vy antimarihuanisti ste jak ti podrbani biskupi co sa staraju ze ako ma vyzerat knizka sexualnej vychovy. Fusujete do niecoho co ste v zivote neskusili. Presne jak ti knazi, teda az na par pedofilnych vynimiek....
Oproti listom? No to určite,ja neviem,bolo to na jednej stránke písanej po slovensky,len ju už nemožem nájst... Vieš a možno mysleli nejaký napiču venek a dobrý haš z Holandska alebo ja už neviem Kašlat na to. Inak haš a marihuana majú trochu iné účinky,možno má haš aj patkrát viac thc len to tak človek nepocituje,niesom až taký odborník..
@37 Presne tak,velmi sa mi páči text jednej piesne od H16 (inak hiphop nepočúvam) Nasávaj ten dym, ktorý je velmi výstižný. Asi taký je aj moj názor na húlenie.
Jaaaaj tak všetkým čo zase len urážajú keď sa dotknem ich tej ich trávy. Sa správate akokeby to bola vaša priateľka doprdele. Ste na nu citlivý jak... už len keď sa o nu niekto otrie riťov tak tu na neho vybachne 10 ľudí... Takže v krátkosti všeobecne zhrniem celý priebeh typickej diskusie na tému mariška. (čo sa týka mna)
1. Osoba č.1 povie niečo že on by si to nedal, že je to humus.
2. Osoba č.2 sa do neho obuje že o tom hovno vie
3. Os. č.1 povie že o tom niečo vie a nevie skade nabral tu hovadinu že o tom nevie nič
4. Os. č.2 neodpovie, len zabrda.
5. Os. č.1 povie nejaký príklad (napr. Poznám jedného chalana ktorý začal fajčiť, a vidím čo to s ním spravilo)
6. os. č.2 zase len zabŕda (napr. tie tvoje počoviny si nechaj pre seba) a ťasto sa chytá za slovíčka a úplne chujoviny (mariška sa nefajčí ale kúri)
7. os. č.1 sa nasere a začne ragovať rovnakým spôsobom ako osoba č.2
8 varianta a) Os. č.2 je staršia ako os. č.1 a začne potiť o veku (napr.zasran mlady nepičuj ja som kápo tak si nedovoľuj...)
b) Os. č. 1 podľahne tlaku väčšiny
Takže poviem tu svoj názor na marišku iba raz: Mariška je hnusná, zlá, može spôsobiť závislosť. Ak nemá človek mieru tak to s ním urobí hrozné stavy. (príklad: jeden v pohode chalan sa dnes nevie ani vykoktať, v menšom veku nádejný plavec - huli marišku raz za dva dni...samozrejme mu to prestávalo páliť čím viac húlil - to je FAKT, reálny príklad) Samozrejme ak to nebudeš fajčiť tak často môžeš v pohode na nej vydržať celý život a nezmení ťa to nijak. Ako často a kde je tá miera je veľmi ťažko posúdiť, to asi skutočne záležé od jednotlivca. A nikto pred tým než to zače pravidelne fajčiť nemôže vedieť akú to na neho bude mať reakciu. Či si to dokáže ustrážiť, či nie. A preto každého takého považujem za idiota čo nevie čo zo sebou. Howgh, poskladajte sa.
@30 - hasis nema 5 krat vacsi ucinok ako trava...tiez neviem odkial to vzali...ale na nasich strankach o drogach sa pisu o nich take bludy, ze sa ani necudujem...ja mam pocit, ze hasis ma zhruba podobny ucinok ako trava...a z indooru som aj tak dojebany viacej...akurat je to troska iny stav, taky viac na premyslanie...
Aaaa do nej! Ale nie,... @41 Viem,že diskusie o tráve su takmer bezzmyselné,kedže každý má tú svoju pravdu. A ja ti teda poviem niečo na margo tvojho komentu,kedže mna baví vačšinou to čo nedáva zmysel. Neverím tomu,že chlapec čo húlil marihuanu z nej osprostel či dokonca stratil rečové schopnosti. Fakt je totiž to,že ked je raz niekto debil tak z neho marihuana nespraví géniusa ale ani ešte sprostejšieho jedinca. A teda ked je raz človek inteligentný a rozumný marihuana ho nemože "oblbnút" na tolko,že sa z neho stane dement. Poznám X ludí čo húlia,rok,tri,desat,dvadsat a poviem ti,že len z marihuany nikomu nič podobné nehrozí a nejaká závislost už vobec nie. Lenže vačšinou je to tak,že nikto nie je len "húlič"... Tým ale nechcem povedat,že marihuana je "vstupnou bránou" ako mnohí antidrogoví jedinci s radostou tvrdia,každý je slobodným človekom, a ked chcem tak si hovná ako piko či herák nikdy nezoberiem,to že si občas zapálim špeka na tom nič nemení. A ešte mi @matus33 prosím ta povedz,húlil si ty už niekedy?
@42 Mne sa zdá,že z lampy mám síce lepšie stavy,ale taktiež tie "nič moc" stavy,ked máš strachy,jeby a podobne,no ked je fakt dobrý venek myslím,že je chechtavejší,záleží od odrody.
@30 nemusel si mi davat poucky, ja po 6 rokoch asi viem co taham do pluc Prispevok mal byt posmesneho charakteru... A skerko (lampa) je definitivne naj
ludia akurat neska bol u nas v skole policajn zatah 4 fizli plus pes... okrem tch stroch ci kolko ich bolo spoluziak mal tiez travu... co s nou spravil? zezral ju ako fakt fasa a prave vtedy to bolo ked som napisal koment @1 ach ta ironia je krasna vec
@46 hh čo ti jebe ja som tiež velakrát rozmýšlala,že čo keby dojdu havkovia do školy.. preto sa snažím to do školy nejak nenosit,ale minimálne by si tí havkáči zgustli na mojej penaženke lebo je dost vonavá
Inak mne sa strašne páči tá inteligencia fízlov. Oni sú rovno oproti našej škole - vyjdu z garáže 4 autá, keďže je tam jednosmerka celú si ju musia obýdu a nakoniec zastavia oprti cez ulicu
@41 takmer nemam k tvojmu vykladu co dodat a ak aj ano radsej to uz ani riesit nejdem, lebo len nieco spomeniem a hned ma tu ten prud splachne.
...uz nebudem konkretizovat, ale spominalo sa tu nieco o tom, ze "my" nemame ziadne skusenosti a preto by sme sa do toho starat nemali - co ty vies, s cim ja skusenosti mam a s cim nie a este ma tu budes aj porovnavat k nejakemu pri***anemu papeznikovi. Radsej skus nieco rozumnejsieho a hlavne k aktualnemu problemu.
@57 Ked máš skúsenosti a dobré argumenty tak ich tu zverejni a nie len povrchné kecy o tom,že z toho a toho sa dementnie,ved nám o tom hovoríš len to čo už vieme a čo hovorí každý kto je proti tomu,podobných kecov počujeme od "autorít" dost.
Princip nepusti moji vazeni a mili, kto neskusil, nema co pindat do druhych a o tom co hovorit. Iba kokot hovori o niecom, co nepozna, nezazil, nevyskusal. Takze adios kokoti!!!
PISEM TU ZAZITOK S DROGOU NIE PRETO ABY MA NIEKTO LUTOVAL A TAK ALE PRETO ZE HLADAM CLOVEKA LEBO NEPOZNAM CO ZAZIL TO CO JA ALEBO POZNA NIEKOHO CAS SA NEDA VRATIT SPAT ALE POMOHLO BY TO DROGA MI UPLNE ZNICILA ZIVOT ALE SOM RADA ZE VOBEC ZIJEM ..... V TEN VECER SME VELA PILI A POTOM SME ZAFAJCILI CEZ FLASKU MARIHUANU[TEDA MYSLELA SOM SI ZE TO JE MARISKA ]DO DNES NEVIEM CO TAM BOLO A POTOM TO PRISLO ZA NEJAKYX 10 MINUT MI PRISLO BRUTAL ZLE MALA SOM TEP 170 BLBLO MI UPLNE SRDCE TOTAL SUCHO V USTAX MRAZIVY POCIT V HLAVE TRVALO TO ASI5 HODIN AZ V NEMOCNICI PO TABLETKE TO PRESLO MYSLELA SOM VTEDY ZE FAKT ZOMRIEM TO SA NEDA OPISAT A PRITOM SOM SI VSETKO PSYX UVEDOMOVALA XCEM PODOTKNUT ZE XORA NA SRDCE SOM NEBOLA A OSTATNYM CO TO BRALI NEBOLO PO ZDRAV STRANKE NIC LEN BOLI UPLNE MIMO TYZDEN NATO SA MI ZOPAKOVAL PREKOLAPS STAV SO SRDCOM SPOLU SOM TRIKRAT BOLA V NEMOCNICI A DOTERAZ SOM Z TOHO V PICI URCILI MI DIAGNOZU SINUSOVA TAXYKARDIA A JA SOM BOLA VZDY Z TYX CO JEBU NA SVOJE ZDRAVIE SAK TAK SOM AJ DOPADLA......... PRE TYX CO ZIJU FILOZOFIOU MNE SA NIKDY NIC NESTANE MOZEM VSETKO XCEM ABY SA MI NIECO STALO PROSIM NAOZAJ DROGY ANI NESKUSAJTE LEBO NETUSITE CO BUDE POTOM JA SOM SA SPAMATALA TOTALNE STASTIE BOLO ZE SOM TO PREZILA ALE KAZDY HO MAT NEMUSI AZ POTOM ZAZITKU SOM SI UVED AKE KREHKE PUTO JE NA HRANE ZIVOTA A SMRTI SOM RADA ZE SOM DOSTALA ESTE SANCU LEN NEVIEM PRECO SA TO STALO PRAVE MNE ALE STALO SA A NAJ JE S DROGAMI SI VOBEC NEZACINAT NEXCEM TU NIKOMU RADIT JA SOM TA POSLEDNA KTORA BY MOHLA ALE DOJEB SOM SI ZIVOT PRE JEDNU KOKOTINU V JEDEN VECER
@70 doktori ti nic nepovedali? nespravili vysetrenie? Inak to ze si hulila nieco od cloveka co nepoznas je tiez mudre jak svina... Kludne tam mohla byt nejaky durman alebo nieco podobne...
@68 - ak ti urcili nejaku sinusovu taxykardiu alebo bohvie co to je, tak tu chorobu si urcite nedostala z toho jedneho fajcenia travy...tu chorobu si uz nejak musela mat, akurat si sa do nemocnice dostala prave po tom huleni, ked sa ti tak zvysil tep, no a ak mas problemy so srdcom, tak ti to hulenie neurobilo dobre na srdce...ale srdcovu chorobu nedostanes z toho, ze si zahulis...
a ani sa necudujem, ze ti tak na picu prislo, ked si vela chlastala a do toho si si davala travu cez flasu...niekto to v pohode ustoji, ale kazdy mame inac odolny organizmus...ale som presvedceny, ze tu tvoju chorobu nesposobila primarne trava, akurat si to s nou spajas, lebo do nemocnice si sa dostala po tom, ako si to nezvladla s chlastanim a hulenim...
@74 TAk nejak, kazdopadne skorej by mala byt vdacna ze jej to zistili teraz nez keby dostala zachvat alebo nejaku slabost srdcovu pri nejakej aktivite a by zabila seba alebo niekoho druheho.
diky za zaujem nno spravili mi vysetrenia a uzavreli ze to je psychosomaticke ale ta ja neviem lebo mne hocikedy byva zle ale teraz uz lepsie to je sa mi to s tou drogou stalo v auguste a potom mi este asi4krat prislo zle lekarka mi pov ze mam zdrave srdce ta ja neviem no sak asi som tu drogu nezvladla len neviem preco aj po tom mi este bolo zle xapete uy ani nefajcim nepijem nic ...a ja nem byt lekarom za nic vdacna lebo neberem lieky ani nic a kedykolvek sa to moze zopakovat a v nemocnici zomna akurat spravili narkomana to je asik tak vsetko vobec mi nepomohli ked som to potrebovala
no vela rad tu teda nemas....nechapem načo sem pisete...ked nehovorite nic k teme...normalne sa chce nieco spitat...ak tomu nemate co povedat..tak svoje komentaare si mozne nechat nic v zlom
skus ho prehovorit na 1 speka...a potom nech uz nehuli...ak nehuli tak casto bude mu to akurat stacit...bude mat dobru nladu...bude sa citit fsjn...a bude mu vsetko jedno...
ty si potom neskor mozes odbehnut este na jedneh a budete priblizne vyrovnnaný
@80 , no uz som sa s nim rozpravala, ja si mozem dat, to je na mna, ale mne to je blbe, ze budem zhulena jak prasa a on bude po mne kukat ci mi nejebe.. a on si neda ani za boha, lebo ma potom v pici z toho svedomie ze take one tahaaaa a tak.... mysli si ze je to nejaka velice velmi navykova silna droga, nemoze pomaly ani spat, lebo vie ze by si dal zas, potom mi zacne hovorit aka to je vyjebana zavislost... necham to tak asi, ja si dam a jemu aspon ulejem .. (teda pokial alkohol unho nieje tiez droga)
akozee aj ja si dam tak raz za tyzden ale zacal som s tym pred rokom a nie v 15 divca otvor si oci lebo zle dopadnes to uz nieje ani frajerina to je magorina
takto skoro to ta skor dojebe nez dopraje dobry pocit inak ja hulim rad ale aspon nato mam ročky noo asi tak mohli by to uz legalizovat aj u naas je to otrava ty zeleny magori
trava to je zivot....a najlepsi mi je s priatelkou ked som nahuleni a fajnovo si trtkame.....juhuuhuuuu huleu by som......ale osprostuje,.....nehulici vas nazor je P1ca.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
- tak ty si inac vypatlana holka...nech sa so mnou hada kto chce a kolko len chce, trava ide na mozog a ludia su z toho este dementnejsi ako boli pred tym, co sa rozhodli s takymito chujovinami experimentovat ...ak sa nedokazes zabavit bez takychto "psychickych dopingov" si podla mna dost slaba osobnost, kde nechyba vela a skonci ako zavisla troska.
Mno je to smutné
=D =D =D =D
@24 hmmm... tazka otazka....hmmm...zeby z toho co pises?
a vy ostatni si mozete ist fajcit klobasky
1. Osoba č.1 povie niečo že on by si to nedal, že je to humus.
2. Osoba č.2 sa do neho obuje že o tom hovno vie
3. Os. č.1 povie že o tom niečo vie a nevie skade nabral tu hovadinu že o tom nevie nič
4. Os. č.2 neodpovie, len zabrda.
5. Os. č.1 povie nejaký príklad (napr. Poznám jedného chalana ktorý začal fajčiť, a vidím čo to s ním spravilo)
6. os. č.2 zase len zabŕda (napr. tie tvoje počoviny si nechaj pre seba) a ťasto sa chytá za slovíčka a úplne chujoviny (mariška sa nefajčí ale kúri)
7. os. č.1 sa nasere a začne ragovať rovnakým spôsobom ako osoba č.2
8 varianta a) Os. č.2 je staršia ako os. č.1 a začne potiť o veku (napr.zasran mlady nepičuj ja som kápo tak si nedovoľuj...)
b) Os. č. 1 podľahne tlaku väčšiny
Takže poviem tu svoj názor na marišku iba raz: Mariška je hnusná, zlá, može spôsobiť závislosť. Ak nemá človek mieru tak to s ním urobí hrozné stavy. (príklad: jeden v pohode chalan sa dnes nevie ani vykoktať, v menšom veku nádejný plavec - huli marišku raz za dva dni...samozrejme mu to prestávalo páliť čím viac húlil - to je FAKT, reálny príklad) Samozrejme ak to nebudeš fajčiť tak často môžeš v pohode na nej vydržať celý život a nezmení ťa to nijak. Ako často a kde je tá miera je veľmi ťažko posúdiť, to asi skutočne záležé od jednotlivca. A nikto pred tým než to zače pravidelne fajčiť nemôže vedieť akú to na neho bude mať reakciu. Či si to dokáže ustrážiť, či nie. A preto každého takého považujem za idiota čo nevie čo zo sebou. Howgh, poskladajte sa.
...uz nebudem konkretizovat, ale spominalo sa tu nieco o tom, ze "my" nemame ziadne skusenosti a preto by sme sa do toho starat nemali - co ty vies, s cim ja skusenosti mam a s cim nie a este ma tu budes aj porovnavat k nejakemu pri***anemu papeznikovi. Radsej skus nieco rozumnejsieho a hlavne k aktualnemu problemu.
na trave sa neda vybudovat fyzicka zavislost, iba psychicka a to musi vediet kazdy clovek sam, co to snim urobi.
k tomuto zaveru som dospel sam a nemusel som k tomu citat nejake novinove clanky aby som si utvoril obraz, aka trava skutocne je.
zfetovane socky su kapitola sama o sebe, takze tych ako priklady udavat nemusite...
a ani sa necudujem, ze ti tak na picu prislo, ked si vela chlastala a do toho si si davala travu cez flasu...niekto to v pohode ustoji, ale kazdy mame inac odolny organizmus...ale som presvedceny, ze tu tvoju chorobu nesposobila primarne trava, akurat si to s nou spajas, lebo do nemocnice si sa dostala po tom, ako si to nezvladla s chlastanim a hulenim...
skus ho prehovorit na 1 speka...a potom nech uz nehuli...ak nehuli tak casto bude mu to akurat stacit...bude mat dobru nladu...bude sa citit fsjn...a bude mu vsetko jedno...
ty si potom neskor mozes odbehnut este na jedneh a budete priblizne vyrovnnaný
takto skoro to ta skor dojebe nez dopraje dobry pocit inak ja hulim rad ale aspon nato mam ročky noo asi tak mohli by to uz legalizovat aj u naas je to otrava ty zeleny magori
nechce sa mi celá tá diskusia čítať, ale vážne dievča, nemáš iných problémov??? zahuliť si, nezahúliť....já ti neviem povedať