V konbinácii s alkoholom a mám okno ako dvere ..ale celkom husté zmoty sú na to napríklad ja som mala na stierač z auta 2 hodiny som chcela stierač až mi ho boli odrapiť ale opatrne lebo kamoš si myslel, že cesta je chodník a skoro ho auto zrazilo ..
@otvoreneokno ...tak ako ani nic zvlastne nebolo cize nechapem na co fajcit nieco co mi nechuti a akurat teraz budem mat skusku z toxikologie a vies co vsetko sposobuje trava
Skúšal som, kedysi dosť často, teraz som už rok a pol nemal a ani nechcem... a nevadí mi, keď si dá niekto občas, ale keď niekto hulí každý deň, vidím, že toho človeka to dosť zmení, to mi vadí...
@8 Tak podľa mňa tráv je o chuti, napr. mne aj chutí, a ta vôňa sa mi páči, ale zase na druhej strane niekomu ide len o ten stav ktorý spôsobuje. ...neberiem ju ako každodennú samozrejmosť ale keď je možnosť tak prečo nie
No mne napríklad príliš nechutí a ani nevoní, ale kvôli tým stavom mi je to totálne jedno - aj keby chutila jak pokazené mäso..
A čo sa týka diskusie hore, je to len o tom, ako veľmi sa na to človek namotá - ja som na tom bola celkom zle, proste psychická závislosť brutálna, o peniazoch ani nehovorím, dlhy, hovadiny.. Ale som sa proste vyjebala na to a.. neviem to opísať, proste som to začala brať ináč a síce to fajčím skoro každý deň, ale jednoducho keď neni alebo nejsú peniaze tak to prežijem, proste je mi to jedno.. Ale keď to tak človek neberie (jak ja predtým), tak je to už dosť zlé..
No tak potom ma teší Ale nie proste.. podľa mňa to závislosť je, aj keď len psychická... Keď sa proste tak strašne chceš nafajčiť, že je ti jedno, čo pre to musíš spraviť.. A keď sa ti to nepodarí, neni žiadna šanca mať dobrú náladu alebo tak, práve naopak.. Proste život bez tých stavov sa ti zdá ja neviem.. neplnohodnotný.. Tak to podľa mňa závislosť je.. Ja som napríklad NENÁVIDELA, keď som si nedala ráno pred školou - síce sa to nestávalo často, ale bola som potom brutálne nervózna, po každom som hučala, plakala, proste nanič.. Ale našťastie som si to o nejaký čas uvedomila Všetkého veľa škodí proste..
Tak to ti potom závidím, ja som ich mala naposledy včera a jebala som sa 4 kilometre najprv stopom potom pešo a potom zase stopom len, aby sa mi ten sen splnil..
Ale našťastie nemám horšie veci, kde by som sa bála o svoje závislosti..
hej hej trava trava mam ja nanu par spomienok vedla mna zhulena kamoska ja tiez rozbity na srot a ona na mi poviec s tym najsamlepsim smiechom aky som kedy videl a ved moj oco je policajt to ma dostalo na kolena
kamoskinho brata spoluziaka kamarat...no proste taky jeden chlapec s toho tak osalel ze si myslel ze je pomaranc stava sa no....a napriklad kaoskin brat onn ju ma non stop....ale nevidno to na nom uhrava to....ale oni maju vtipnych rodicov...proste oni vedia ze on huli a nic s tym nerobia....:/
@lolmehelelolxp tak to s tým pomarančom nebolo z trávy, ale z tripov.
Skončil na psychiatrii, pretože si myslel, že ho niekto chce ošúpať. Nie je to príliš vtipné a preto tripy neskúšajte. Z trávy takéto následky ťažko vzniknú.
čo ja viem .. marihuana .. mala som zopárkrát len tak pre náladu .. kvalitne mi zadrbávalo .. ale v poslednom čase už ani nie marihuana , ale kratom, poprípadne šalvia x) pekne si sadnúť, zobrať bongo atď ..
Už to nechcem ani vidieť. Veľmi zriedka som si dal, nemával som z toho skoro žiadne stavy, len mi to trochu otvorilo myseľ, zlepšilo náladu. No raz, dal som si len veľmi málo, no a tie stavy boli niečo hrozné, som sa modlil, aby to už prestalo, som nevedel rozoznať realitu od halucinácií, už sa tomu budem len vyhýbať.
mam rad ale iba obcas, lebo clovek sa namota a znici mu to casom charakter. Aspon pre mna je to dost take, ze ked mam castejsie, tak sa namotavam Nepochopim ako niektori ludia tvrdia, ze z toho maju hauilcinacie, podla mna to je sracka alebo nejaka sugescia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
A keďže marihuanu fajčím tak asi aj viem, čo spôsobuje.
Povedala by som, že táto možnosť tam chýba.
a takto veru nechcem dopadnut
..kvak..
No mne napríklad príliš nechutí a ani nevoní, ale kvôli tým stavom mi je to totálne jedno - aj keby chutila jak pokazené mäso..
A čo sa týka diskusie hore, je to len o tom, ako veľmi sa na to človek namotá - ja som na tom bola celkom zle, proste psychická závislosť brutálna, o peniazoch ani nehovorím, dlhy, hovadiny.. Ale som sa proste vyjebala na to a.. neviem to opísať, proste som to začala brať ináč a síce to fajčím skoro každý deň, ale jednoducho keď neni alebo nejsú peniaze tak to prežijem, proste je mi to jedno.. Ale keď to tak človek neberie (jak ja predtým), tak je to už dosť zlé..
riedidlo, piko, koks... takých ľudí tucty, ale trávu ešte nie
No tak potom ma teší Ale nie proste.. podľa mňa to závislosť je, aj keď len psychická... Keď sa proste tak strašne chceš nafajčiť, že je ti jedno, čo pre to musíš spraviť.. A keď sa ti to nepodarí, neni žiadna šanca mať dobrú náladu alebo tak, práve naopak.. Proste život bez tých stavov sa ti zdá ja neviem.. neplnohodnotný.. Tak to podľa mňa závislosť je.. Ja som napríklad NENÁVIDELA, keď som si nedala ráno pred školou - síce sa to nestávalo často, ale bola som potom brutálne nervózna, po každom som hučala, plakala, proste nanič.. Ale našťastie som si to o nejaký čas uvedomila Všetkého veľa škodí proste..
taký včerajšok, no fuj
ale nemám pocit, že by som mával stavy typu "musím sa nafajčiť"
no, whatever, sú horšie veci, kde sa bojím o svoje závislosti
Tak to ti potom závidím, ja som ich mala naposledy včera a jebala som sa 4 kilometre najprv stopom potom pešo a potom zase stopom len, aby sa mi ten sen splnil..
Ale našťastie nemám horšie veci, kde by som sa bála o svoje závislosti..
rozmýšlam, že si začnem pestovať sám doma a vyseriem sa na arogantných a vzdialených kámoškov
pch... rok 2011 a niečo také ako "zákaznícky servis" nikde
hneď by som urobil revolúciu
Ehm.
Skončil na psychiatrii, pretože si myslel, že ho niekto chce ošúpať. Nie je to príliš vtipné a preto tripy neskúšajte. Z trávy takéto následky ťažko vzniknú.
Asi som to svoje "Ehm." zašifroval až príliš. Že zákaznícky servis nikde? Úúúrčite nikde? : )
a nie som hulička, to vôbec, len žijem na sídlisku a nie som slepá
@kikussykes salvia je uplne super