pocul som ze mariuana zabranuje vzniku tej chorobe co zabudate kde co date napisal by som ju ale neviem ako sa to pise co vy na to ??????????????????????
marihuana môže zapríčiniť vznik epilepsie a rakoviny.. a samozrejme tým sprostieš a krátkodobá pamäť, s tou sa môžeš rozlúčiť,, ale iba ak často fajčíš... ale na druhú stranu v holandsku sa predáva v lekárňach tak neviem no
hm tak citala som ze 5jointov za tyzden je ako ked vyfajcis krabicku cigariet denne...tak neviem ale mysliim ze ti co fajcia casto tak rakovine sa nevyhnu co im bude niekedy FAKT LUTO ale az niekedy ked to pochopia
Lucyliu89: nič v zlom ale kritizuješ stavy z hulenia a davaš energydrinky s absinthom? to si rovno daj trojitu lajnu pika 2 prdy a jednu decovú čerešňu
Revolucion myslíš to čo mám v profile.. to som vyplňala dávnejšie,, ked som ešte aj húlila.. no časy aj ľudia sa menia... terazani nehúlim ani nepijem, nič... a ked si dáš dva-tri absinthy a jeden redbull furt lepšie jak čo i len jedna čiara pervitínu...
Lucyliu89 epilepsiu dostanes ked sa budes dlhodobo uchlastavat... marihuana poskodzuje kratkodobu pamet.. Ale da sa... A najskodlivejsie je asi to ze ti taq trosku zasiera pluca.. ako vsetko co fajcis ,,, napr aj petrzlenova vnat, dubove listie a pod.
Koleso.. ty smazka jedna heh.. Piko lepsie jaq xxx. je veta ktoru sudny clovek poznajuci par pikerov z huby nevypusti ani keby bol na extrakte z hypofyzy...
Ach jaj.. ved mate tolko moznosti cerpat no informacie a vzdelavat sa a vy len kopyrujete a kopyrujete... ehmh...
a som retardovany analfabet co pise jednym prstom taq PLZ ospravedlnite moje gramaticke preklepy
Ujo.plynar môj zlatý každý asi vie čo je hypofýza, ale revolucion sa pýtal že čo si myslel pod pojmom extrakt z hypofýzy.. teda ak som správne pochopila revoluciona
a ty tiež asi nejaký extra inteligentný a normálny človek nie si, ked tu nadávaš na ľudí čo ani nepoznáš.. a fakt keby išlo o to nie každý musí vedieť všetko,,, ta sa schlaď!
Zrejme to kazdy nevie, staci si precitat co pisal. o mojej inteligencii vies asi co ja o tvojej, a nepisem ti ze niesi extra inteligentna a normalna. za nadavku sa ospravedlnujem, je pre mna celkom zaujimave, ze som tu vobec nieco take napisal. Extraktom som myslel adrenochrom. Pozrite si strach a hnus v las vegas. Mna by zas zaujimalo co je hypofyzika (osobne si myslim, ze nic take neexistuje) Moja zllatá
PS: vid posledny koment, snad je jasne ze co je hypofyza nevedel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
hmm a je tiež pravda že ked si sfajčený tak potom orgazmus je neskutočne vynikajúci
škoda že už nehúlim
noo ale dosť hehe.. tak tak to do inejdiskusie hehe
Koleso.. ty smazka jedna heh.. Piko lepsie jaq xxx. je veta ktoru sudny clovek poznajuci par pikerov z huby nevypusti ani keby bol na extrakte z hypofyzy...
Ach jaj.. ved mate tolko moznosti cerpat no informacie a vzdelavat sa a vy len kopyrujete a kopyrujete... ehmh...
a som retardovany analfabet co pise jednym prstom taq PLZ ospravedlnite moje gramaticke preklepy
Ujo Plynar
chek biologia 7rocnik.. popripade fear and loathing in las vegas..
a ty tiež asi nejaký extra inteligentný a normálny človek nie si, ked tu nadávaš na ľudí čo ani nepoznáš.. a fakt keby išlo o to nie každý musí vedieť všetko,,, ta sa schlaď!
PS: vid posledny koment, snad je jasne ze co je hypofyza nevedel